Pearce Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 12.10., 18:30, EmpiresibiranOld Black +1mmakoB.F.G.jdxgasskalis (+1 mozna)HonzaSkleofashbedjastopa99janeJumboZDRNiG (+1 možná)financshag Martin OriosaTopkanGougy - rovnou z hokny... (90%)amateurGiovany21Pearce Aspon na chvilku bych se zastavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Bohuzial dnes to nepojde. A tak som sa tesil 12.10., 18:30, EmpiresibiranOld Black +1mmakoB.F.G.jdxgasskalis (+1 mozna)HonzaSkleofashbedjastopa99janeJumboZDRNiG (+1 možná)financMartin OriosaTopkanGougy - rovnou z hokny... (90%)amateurGiovany21Pearce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 takze bloknuto na 18:30 pro 25lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Všetko mi dnes časovo vyšlo, takže dôjdem . Snáď sa niekde do kútika ešte zmestím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Všetko mi dnes časovo vyšlo, takže dôjdem . Snáď sa niekde do kútika ešte zmestím. Tak to bude dneska mejdan, docela závidím tu účast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Tak to bude dneska mejdan, docela závidím tu účast... se zastav, dlouho jsem Tě neviděl a je dobrá sezóna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Jestli klapne vše jak má, rádi se s laďóšem na chvilku stavíme....i když až tak kolem půl deváté. Budete tam ještě někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 takze bloknuto na 18:30 pro 25lidi Po tajnu jsem doufal, že se tam inkognito zjevím v mlžném big "B" hávu, nicméně musím ihned večer po trenálu pelášit do pracovního táboru jménem Praha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 (upraveno) Jestli klapne vše jak má, rádi se s laďóšem na chvilku stavíme....i když až tak kolem půl deváté. Budete tam ještě někdo? o pul devate se to teprv zacne rozjizdet Po tajnu jsem doufal, že se tam inkognito zjevím v mlžném big "B" hávu, nicméně musím ihned večer po trenálu pelášit do pracovního táboru jménem Praha... ty me stves, kamarade, asi budem muset poradat kvuli tobe srazy na D1 OMV 111km Upraveno 12. října 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 o pul devate se to teprv zacne rozjizdet ty me stves, kamarade, asi budem muset poradat kvuli tobe srazy na D1 OMV 111km Ha ha, to mě teď rozesmálo, byl sem tam tehdy nachytán jak zajíc na pajtlu Zjevím se na dalším srazu a přeju aby vám to dneska pěkně všecko klaplo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 +grakij Hned ze startu na skok, ale preci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Tak jsem tady sám s Jackem.. Pánové, nestydte se ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Zatím sedím v Prostějově stále na firmě..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 My se nestydíme, ma vyděláváme (zejména na hodinky :-( Dorazíme s jdx tak za hodinku odhadem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 (upraveno) Netopýr dnes nepřiletí Mladá byla v pondělí na složitějším zákroku u doktora a není jí úplně nejlépe, takže budu večer doma.Díky za pochopení a sorry. Upraveno 12. října 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 (upraveno) Tak se omlouvám za zbytečný vlny, ale nakonec jsem to díky nepublikovatelným okolnostem já i Laďóš odpískali... .dejte si dvojku bílýho suchýho i za mě...... Upraveno 12. října 2011 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 myslis bilyho rumu? ja lezu do postele po prohyrene noci s Gasem, Old Blackem, BFG a Amateurem, kdo se nezdrzel, prohloupil. napriklad netusite, ze nej auto je chevrolet aveo a hned za nim auta s picou a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 (upraveno) Ještě jednou díky organizátorovi - bylo to velmi povedené. I ze začátku, kdy byly známé pouze dvě základní pravdy (nejlepší hodinky jsou Steinhart a "pojď ven!"). Upraveno 13. října 2011 uživatelem mmako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 jj, Gas vod ty doby, co zere bobule, pribral tri kila a vsechny chce mlatit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 myslis bilyho rumu? ja lezu do postele po prohyrene noci s Gasem, Old Blackem, BFG a Amateurem, kdo se nezdrzel, prohloupil. napriklad netusite, ze nej auto je chevrolet aveo a hned za nim auta s picou a tak ..hlavně to Aveo..!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se