AndyAaron Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Odesláno 17. června 2018 Ty jo, na ty DJ to sedi dost dobre. Btw. ani jsem nezaznamenal, ze mas DJ. Novinka?
VitekB Odesláno 18. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2018 (upraveno) Naživo to hodnotím velmi kladně, asi přikoupím ještě jeden světlejší na Certiny. DJ budu mít v září rok, letí to. Na ruce jsem je měl asi tak 10x. Ani nemám potřebu je nastavovat, ta fotka není focena včera v 17:33, ale dnes o několik hodin dříve . Budu upřímný, viděl jsem je jako dostupnou možnost jak vyzkoušet Rolex.Doufám, že se mi brzy dostanou do rukou nové Oyster Perpetual. Z nových Rolex se mi líbí nejvíc, elegantnější indexy než DJII, pro mě lepší volba. Ale za rootbeer GMT bych se též nezlobil Upraveno 18. června 2018 uživatelem VitekB
AndyAaron Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Jo, ty Oyster Perpetual se hodne povedly, zvlaste ve 34mm. Na 36mm se mi nelibi zdvojene indexy a 39mm jsou uz velke. Taky se na ne tesim nazivo.
VitekB Odesláno 9. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2018 (upraveno) 8.7. Hotel Vaníček - Praha 5 SmíchovJak se píše v jednom článku "Hotel Vaníček je ?opuštěný? krátce a to teprve od roku 2010. Majitel se dostal do špatné finanční situace a od ukončení provozu budova chátrá nezvykle rychlým tempem." To teda! 10 let a hotel je zdevastovaný zvenku i zevnitř. Nenechte se zmást odpudivým vzhledem, o návštěvníky zcela jistě nouzi nemá. Údajně byl hotel ukraden původnímu majiteli, následně navrácen a nyní o dům dále běží soudní řízení. Prohlídku pro mě ukončil zvuk škrtnutí zapalovače uvnitř hotelu poblíž vchodu. Asi 50 metrů od hotelu je možno nabrat čtivo: Upraveno 9. července 2018 uživatelem VitekB
tano Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Dobry vylet!Pana byvaleho majitele (totozne jmeno hotelu) jsem mel tu cest poznat v davnych dobach. Nekoho tak sverazneho, prirozeneho, az zemiteho jsem dlouho nevidel. Ani se nedivim, ze ten hotel vypada, jak vypada. Upraveno 10. července 2018 uživatelem tano
VitekB Odesláno 14. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2018 1.4.2018 Pokračování z výletu do Prokopského údolí. Inspirován filmem Kamenný most (1996) od Tomáše Vorla, vydal jsem se na místa z natáčení poblíž metra Lužiny. Film skvěle vystihuje atmosféru devadesátých let v Praze."Můžem' k Vietnamcovi...na pivo"."Ty piješ?""Já se ničemu nebráním. No problem"Bohužel stánek s pivem se na původním místě již nenachází. Ohlušující depresivní šeď panelových monster je však stále přítomna.Velmi zajímavě je řešen přejezd metra mezi stanicí Luka a Lužiny přes Nepomucký rybník. Když stojíte pod tubusem a jede zrovna souprava, je to docela rachot.Člověk by místa zapomněl, ve které zemi se nachází"Jééé, heléé, Havel"..."A co film, točíte něco?""Film, to je marnost""Važte si toho, že můžete svobodně tvořit.""Proč vlastně něco tvořit?""No jo, proč vlastně?""Ty znáš prezidenta? To je tak skvělej člověk"Dostanu ji, rovnou tady na Mostě. Uprostřed lidí, v srdci Evropy.Víko poklopu je asi vyměněné nebo jsem netrefil tu správnou servisní šachtu.Film asi většina lidí nepochopí. Já obdivuji skvělou práci kamery a hlavně je ve mně nostalgie z 90. let. Svoboda, optimismus,...možná jsem byl tehdy prostě jen mladej.
tano Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 (upraveno) Dobra vyprava a propojeni s filmem, to muselo dat fusku Okoli tubusu je zajimave, obzvlast pak prochazka ve smeru ke KD Mlejn. Jinak ul. Volutova, Petrzilkova, Dominova a Mezi Skolami je plna Rusu apod. Koukam, ze Slunecni nam. je uz skoro ruske. Ale treba ul. Bronzova byla plna cikanu Zkus prejit ul. Jeremiasovu a vydat smerem k ul. K Jihu , nekdy, az budes mit chut a cas. Upraveno 15. července 2018 uživatelem tano
tano Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 K Nepomuckemu rybniku znam par smutnych pribehu, tak treba nekdy u piva
dr.sphinx Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Jsem u tebe poprvé, chodíš na super procházky (a jsem rád, že už tím pádem nemusím nafocovat ten ee hotel, ještě nedávno jsem ho našel na booking.com, bez možnosti rezervace teda, ale byl tam ). Když máš rád quartz (stejně jako já), uvažoval jsi někdy o něčem lepším z Japonska?
VitekB Odesláno 3. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 V 15. 7. 2018 v 19:57, tano napsal: K Nepomuckemu rybniku znam par smutnych pribehu, tak treba nekdy u piva Zkoušel jsem hledat nějaké příběhy, ale nic nenašel . V 22. 7. 2018 v 22:37, dr.sphinx napsal: Jsem u tebe poprvé, chodíš na super procházky (a jsem rád, že už tím pádem nemusím nafocovat ten ee hotel, ještě nedávno jsem ho našel na booking.com, bez možnosti rezervace teda, ale byl tam ). Když máš rád quartz (stejně jako já), uvažoval jsi někdy o něčem lepším z Japonska? Uvažoval... Nikdy by mě nenapadlo, že mé dřívější dreamwatche objevím zde v inzerci (sbgv007/sbgx061), ale touha vyprchala. Na všechny příležitosti mi stačí co mám, teď si čtu spíše o parfémech .
VitekB Odesláno 12. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 (upraveno) Hodím sem pár míst pro inspiraci...Praha svým vítězným synůmVodní nádrž AsuánAsi můj nejoblíbenější dům na Palmovce. Do mých tří let jsme v té ulici bydleli v pěti lidech v 2kk. Někdy bych se chtěl podívat do té věžičky, po Praze jich je plno.Chotkovy sadySchody nikamPRAHA5Miluju tenhle balkonTop pavlač, nedaleko je celkem hezká budova SokolaMilada - socha poblíž parku Skalka, ve kterém se kromě stříkaček dá najít i hezký výhled na PrahuNedaleko je i trochu jiná Skalka, kde to voní a vypadá jak v Řecku v horáchSlávinkaLitevské velvyslanectvíPoblíž jsou garáže připomínající dveře do salonuKubánské velvyslanectvíVilyNa fasádě je napsáno "Kdo dělá vydělá"ViktorkaNapravo stála vila Božínka, sídlo cestovatele Friče, s velkým skleníkem. Bohužel v roce 2005 byla srovnána se zemí. Byty, které měly místo vily stát, zatím nejsou.Nevím proč, připomíná mi to AmerikuLákalo mě tou brankou projít a podívat se, co je nahoře na schodechVidoule/CibulkaČínský pavilonUž se nemusíte jezdit ženit na KarlštejnPřipomíná mi to Obecnou školu, jak skákali z mostu na vagonJak na vesniciUsedlost CibulkaUsedlost TurbováBuďánkaZajímavá bytovka, poblíž to voní jako kdyby tam vyráběli Dior Fahrnheit, fakt zajímavý. Upraveno 12. srpna 2018 uživatelem VitekB
VitekB Odesláno 12. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 11. 8. 2018Vojanovy sadyValdštejnská zahradaKrálovská zahradaHradNa Hradě už mají VánoceRetroHaštalské náměstí, Ve Stínadlech, Řásnovka...Dům U Černé Matky BožíMůj oblíbený důmSuper pavlačPodle mě nejhezčí pražská stanice metra. Nejhorší je asi Vltavská nebo Nádraží Holešovice, to je ukázkou arogance a nerespektování původní zástavby.Prague Pride - miliony v zadeli. Vrtulník, desítky policistů (a to i v civilu s kamerami, čekajícími na průvod),... nechápu tuhle akciPrý stojí někde za Štefánikovým mostem, nevim no Doporučuji výstavu Okupace 1968. Slavný wristshot tam sice není, ale určitě slouží za zhlédnutí už jen kvůli lidové tvořivosti (např.: "Rusáci a uzený, jsou nejlepší studený"). Rozhodně lepší, než to co je před budovou Radnice Co jsem se v učebnicích nikdy nedočetl je ten pocit křivdy, který je z fotek cítit.
tano Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Odesláno 20. října 2018 Vyborne fotky a povidani, diky A gratulacka s novemu prirustku, moc pekne! Jen tak dal.
dr.sphinx Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Dobrý Certiny, já míval černožlutou variantu. Pár detailů podle mě nedotáhli, ale nic zásadního. A vteřinovka chron během první minuty se prostě musí vidět Košíře jsi prolez hustě! Kde přesně je ta branka se schodama?
VitekB Odesláno 27. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2019 Chrono Certiny v Koscomu na servisu, nové hodinky 10 dní bez updatu trackingu... Co já si jen vezmu na služebku do Paříže
VitekB Odesláno 30. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2019 (upraveno) Služebka (Paris)... už abych byl zpět v Praze , jenže tu budu trčet do čtvrtka Místní potok A nějak jsem nevychytal hotel, o 100m vedle parádní pokoje s balkonem a já jelito zvolil bližší IBISAspoň mám dobrej výhled: Upraveno 30. června 2019 uživatelem VitekB
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se