AndyAaron Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 Ty jo, na ty DJ to sedi dost dobre. Btw. ani jsem nezaznamenal, ze mas DJ. Novinka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 18. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 (upraveno) Naživo to hodnotím velmi kladně, asi přikoupím ještě jeden světlejší na Certiny. DJ budu mít v září rok, letí to. Na ruce jsem je měl asi tak 10x. Ani nemám potřebu je nastavovat, ta fotka není focena včera v 17:33, ale dnes o několik hodin dříve . Budu upřímný, viděl jsem je jako dostupnou možnost jak vyzkoušet Rolex.Doufám, že se mi brzy dostanou do rukou nové Oyster Perpetual. Z nových Rolex se mi líbí nejvíc, elegantnější indexy než DJII, pro mě lepší volba. Ale za rootbeer GMT bych se též nezlobil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. června 2018 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Jo, ty Oyster Perpetual se hodne povedly, zvlaste ve 34mm. Na 36mm se mi nelibi zdvojene indexy a 39mm jsou uz velke. Taky se na ne tesim nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 9. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 (upraveno) 8.7. Hotel Vaníček - Praha 5 SmíchovJak se píše v jednom článku "Hotel Vaníček je ?opuštěný? krátce a to teprve od roku 2010. Majitel se dostal do špatné finanční situace a od ukončení provozu budova chátrá nezvykle rychlým tempem." To teda! 10 let a hotel je zdevastovaný zvenku i zevnitř. Nenechte se zmást odpudivým vzhledem, o návštěvníky zcela jistě nouzi nemá. Údajně byl hotel ukraden původnímu majiteli, následně navrácen a nyní o dům dále běží soudní řízení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prohlídku pro mě ukončil zvuk škrtnutí zapalovače uvnitř hotelu poblíž vchodu. Asi 50 metrů od hotelu je možno nabrat čtivo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. července 2018 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Dobry vylet!Pana byvaleho majitele (totozne jmeno hotelu) jsem mel tu cest poznat v davnych dobach. Nekoho tak sverazneho, prirozeneho, az zemiteho jsem dlouho nevidel. Ani se nedivim, ze ten hotel vypada, jak vypada. Upraveno 10. července 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 14. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 1.4.2018 Pokračování z výletu do Prokopského údolí. Inspirován filmem Kamenný most (1996) od Tomáše Vorla, vydal jsem se na místa z natáčení poblíž metra Lužiny. Film skvěle vystihuje atmosféru devadesátých let v Praze."Můžem' k Vietnamcovi...na pivo"."Ty piješ?""Já se ničemu nebráním. No problem" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bohužel stánek s pivem se na původním místě již nenachází. Ohlušující depresivní šeď panelových monster je však stále přítomna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velmi zajímavě je řešen přejezd metra mezi stanicí Luka a Lužiny přes Nepomucký rybník. Když stojíte pod tubusem a jede zrovna souprava, je to docela rachot. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Člověk by místa zapomněl, ve které zemi se nachází Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. "Jééé, heléé, Havel"..."A co film, točíte něco?""Film, to je marnost""Važte si toho, že můžete svobodně tvořit.""Proč vlastně něco tvořit?""No jo, proč vlastně?""Ty znáš prezidenta? To je tak skvělej člověk"Dostanu ji, rovnou tady na Mostě. Uprostřed lidí, v srdci Evropy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Víko poklopu je asi vyměněné nebo jsem netrefil tu správnou servisní šachtu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Film asi většina lidí nepochopí. Já obdivuji skvělou práci kamery a hlavně je ve mně nostalgie z 90. let. Svoboda, optimismus,...možná jsem byl tehdy prostě jen mladej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 (upraveno) Dobra vyprava a propojeni s filmem, to muselo dat fusku Okoli tubusu je zajimave, obzvlast pak prochazka ve smeru ke KD Mlejn. Jinak ul. Volutova, Petrzilkova, Dominova a Mezi Skolami je plna Rusu apod. Koukam, ze Slunecni nam. je uz skoro ruske. Ale treba ul. Bronzova byla plna cikanu Zkus prejit ul. Jeremiasovu a vydat smerem k ul. K Jihu , nekdy, az budes mit chut a cas. Upraveno 15. července 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 K Nepomuckemu rybniku znam par smutnych pribehu, tak treba nekdy u piva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Jsem u tebe poprvé, chodíš na super procházky (a jsem rád, že už tím pádem nemusím nafocovat ten ee hotel, ještě nedávno jsem ho našel na booking.com, bez možnosti rezervace teda, ale byl tam ). Když máš rád quartz (stejně jako já), uvažoval jsi někdy o něčem lepším z Japonska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 3. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 K Nepomuckemu rybniku znam par smutnych pribehu, tak treba nekdy u piva Zkoušel jsem hledat nějaké příběhy, ale nic nenašel . Jsem u tebe poprvé, chodíš na super procházky (a jsem rád, že už tím pádem nemusím nafocovat ten ee hotel, ještě nedávno jsem ho našel na booking.com, bez možnosti rezervace teda, ale byl tam ). Když máš rád quartz (stejně jako já), uvažoval jsi někdy o něčem lepším z Japonska? Uvažoval... Nikdy by mě nenapadlo, že mé dřívější dreamwatche objevím zde v inzerci (sbgv007/sbgx061), ale touha vyprchala. Na všechny příležitosti mi stačí co mám, teď si čtu spíše o parfémech . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 12. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 (upraveno) Hodím sem pár míst pro inspiraci...Praha svým vítězným synům Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vodní nádrž Asuán Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Asi můj nejoblíbenější dům na Palmovce. Do mých tří let jsme v té ulici bydleli v pěti lidech v 2kk. Někdy bych se chtěl podívat do té věžičky, po Praze jich je plno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Chotkovy sady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Schody nikam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. PRAHA5Miluju tenhle balkon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Top pavlač, nedaleko je celkem hezká budova Sokola Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Milada - socha poblíž parku Skalka, ve kterém se kromě stříkaček dá najít i hezký výhled na Prahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nedaleko je i trochu jiná Skalka, kde to voní a vypadá jak v Řecku v horách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Slávinka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Litevské velvyslanectví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poblíž jsou garáže připomínající dveře do salonu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kubánské velvyslanectví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vily Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na fasádě je napsáno "Kdo dělá vydělá" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Viktorka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Napravo stála vila Božínka, sídlo cestovatele Friče, s velkým skleníkem. Bohužel v roce 2005 byla srovnána se zemí. Byty, které měly místo vily stát, zatím nejsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nevím proč, připomíná mi to Ameriku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Lákalo mě tou brankou projít a podívat se, co je nahoře na schodech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vidoule/CibulkaČínský pavilon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už se nemusíte jezdit ženit na Karlštejn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Připomíná mi to Obecnou školu, jak skákali z mostu na vagon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak na vesnici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Usedlost Cibulka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Usedlost Turbová Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Buďánka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zajímavá bytovka, poblíž to voní jako kdyby tam vyráběli Dior Fahrnheit, fakt zajímavý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna 2018 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 12. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 11. 8. 2018Vojanovy sady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Valdštejnská zahrada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Královská zahrada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hrad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na Hradě už mají Vánoce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Retro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Haštalské náměstí, Ve Stínadlech, Řásnovka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dům U Černé Matky Boží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Můj oblíbený dům Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super pavlač Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Podle mě nejhezčí pražská stanice metra. Nejhorší je asi Vltavská nebo Nádraží Holešovice, to je ukázkou arogance a nerespektování původní zástavby. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prague Pride - miliony v zadeli. Vrtulník, desítky policistů (a to i v civilu s kamerami, čekajícími na průvod),... nechápu tuhle akciPrý stojí někde za Štefánikovým mostem, nevim no Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Doporučuji výstavu Okupace 1968. Slavný wristshot tam sice není, ale určitě slouží za zhlédnutí už jen kvůli lidové tvořivosti (např.: "Rusáci a uzený, jsou nejlepší studený"). Rozhodně lepší, než to co je před budovou Radnice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co jsem se v učebnicích nikdy nedočetl je ten pocit křivdy, který je z fotek cítit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 20. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Vyborne fotky a povidani, diky A gratulacka s novemu prirustku, moc pekne! Jen tak dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Dobrý Certiny, já míval černožlutou variantu. Pár detailů podle mě nedotáhli, ale nic zásadního. A vteřinovka chron během první minuty se prostě musí vidět Košíře jsi prolez hustě! Kde přesně je ta branka se schodama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 30. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 27. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Chrono Certiny v Koscomu na servisu, nové hodinky 10 dní bez updatu trackingu... Co já si jen vezmu na služebku do Paříže Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 30. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 K vyrazis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 30. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 (upraveno) Služebka (Paris)... už abych byl zpět v Praze , jenže tu budu trčet do čtvrtka Místní potok A nějak jsem nevychytal hotel, o 100m vedle parádní pokoje s balkonem a já jelito zvolil bližší IBISAspoň mám dobrej výhled: Upraveno 30. června 2019 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se