Juraj11 Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Má už tu někdo tento model v jaké koli barevné variantě? Zajímalo by mě jak je na tom lumi-jestli něco vydrží? A nebo jak je na tom lumi všeobecně u Glycinu?Sent from my iPhone using Tapatalk
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Před hodinou, Juraj11 napsal: Má už tu někdo tento model v jaké koli barevné variantě? Zajímalo by mě jak je na tom lumi-jestli něco vydrží? A nebo jak je na tom lumi všeobecně u Glycinu? Sent from my iPhone using Tapatalk Měl jsem ty starší suby troje, a za ty peníze, příjemně zpracované hodinky, lumi celkem slušná, ale u těch prvních ref. pamatuju že moc dlouho nesvítila. Každopádně už se mohli posunout a třeba Hamilton určitě vydrží svítit déle.
lukassob Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Mám Combat Sub 39 mm. Luminiscence je u Glycine o dost slabší, než třeba u Orientu, Seika a Citizenu. Porovnávám to s Orient Ray II, Seiko DressKX a Citizen Fugu, které jsem měl nebo mám. Ale i tak čas na hodinkách v noci přečtu. Výhoda slabší luminiscence je, že přes den tolik nevystupují z ciferníku indexy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se