lukassob Odesláno 27. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2025 Přesně to samé mě u té datumovky napadlo. Ta luneta je možná jen ocelová se stříbrnou hliníkovou vložkou. Snad přijdou i jiné barvy. Líbí se mi tyhle nové ručky. Viz: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukassob Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 Jestli je vydají v modré, tak budu naštvanej. Teď koukám, že mají oproti těm mým i aplikované logo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukassob Odesláno 7. února 2025 Nahlásit Odesláno 7. února 2025 (upraveno) V bílé barvě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2025 uživatelem lukassob
lukassob Odesláno 8. února 2025 Nahlásit Odesláno 8. února 2025 Další fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chronopetr Odesláno 9. února 2025 Nahlásit Odesláno 9. února 2025 Ty jo za mě super!!! Změn je tam hodně, ale pořád si zachovaly svoji původní DNA.
lukassob Odesláno 10. února 2025 Nahlásit Odesláno 10. února 2025 Ty šedý vypadají dobře, čekám na další barvy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tobi Odesláno 11. února 2025 Nahlásit Odesláno 11. února 2025 V 28. 1. 2025 v 18:24, lukassob napsal: Jestli je vydají v modré, tak budu naštvanej. Teď koukám, že mají oproti těm mým i aplikované logo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezké, hezčí by podle mne byly s ochranou korunky.
lukassob Odesláno 11. února 2025 Nahlásit Odesláno 11. února 2025 Zelený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lukassob Odesláno 11. února 2025 Nahlásit Odesláno 11. února 2025 (upraveno) Tady jsou všechny nové verze pohromadě, a to včetně stříbrné. Tedy tyrkysová, vojenská zelená, tmavě šedá, stříbrná a bílá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. února 2025 uživatelem lukassob
lukassob Odesláno 13. února 2025 Nahlásit Odesláno 13. února 2025 (upraveno) Na některých fotkách je celý index minuty na chapter ringu u 3 a 9 a na jiných není. Zajímalo by mě, co vedlo designéra k jeho vynechání a jestli bude na produkční verzi nebo nebude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. února 2025 uživatelem lukassob
lukassob Odesláno 17. února 2025 Nahlásit Odesláno 17. února 2025 Green Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lukassob Odesláno 19. února 2025 Nahlásit Odesláno 19. února 2025 Dycky Glycky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
lukassob Odesláno 24. února 2025 Nahlásit Odesláno 24. února 2025 Nové bronzovky - GL0517, GL0518, GL0519 a GL0520 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chronopetr Odesláno 25. února 2025 Nahlásit Odesláno 25. února 2025 I toto za mě super!!! Ani teď neumím říct které bych vybral.
AKUC Odesláno 1. března 2025 Nahlásit Odesláno 1. března 2025 aktuálne na ruke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
lukassob Odesláno 4. března 2025 Nahlásit Odesláno 4. března 2025 (upraveno) Důkladná recenze nových bronzovek 39 mm. Jediné, co podle mě nezmínil a mě to ruší, je jiná barva (taková leskle žlutá) těch kovových ok na NATO strapu, než je bronzová barva pouzdra a spony. Upraveno 4. března 2025 uživatelem lukassob
lukassob Odesláno 21. března 2025 Nahlásit Odesláno 21. března 2025 Budou i nové Combat Sub 42 mm. Jsem zvědavý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukassob Odesláno 31. března 2025 Nahlásit Odesláno 31. března 2025 Nové Combat Sub 42 mm. Líbí se mi. Mohly by být i s ocelovým náramkem. Za mě . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JanKuc Odesláno 4. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2025 Po 4 letech kombaty opet na ruce a jsou zuzobajo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lukassob Odesláno 14. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2025 Nové Combat Sub 42 mm. V provedení jako dříve uvedené 39 mm. Vypadají fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se