Guest maxipesfik Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 http://www.glycine-watch.ch/e/collection/detail.e.jsp?ID_Group=100003&ID_Display=100029# Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartagos Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 (edited) Jedny jsem si pořídil asi před půl rokem a nemohu si je vynachválit. Celkově mi připadá, že značka GLYCINE je docela nedoceněná . Edited December 12, 2015 by kartagos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maxipesfik Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Kterou barvu jsi zvolil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maxipesfik Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 http://glycine-watch.ch/collection/combat/watches/item/view/show/nr/38633908-1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartagos Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Vzal jsem ty čtvrté z vrchu :-) ..Černý cifr i luneta ...Chci se dokopat do recenze na tyto hodinky, protože si zaslouží pozornost ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartagos Posted January 2, 2016 Report Share Posted January 2, 2016 Drahé se mi nezdají ..za to co nabízí mi připadají v normální cenový relaci ... A pokud nejsou nové, tak se dají sehnat okolo 10 tisíc Link to comment Share on other sites More sharing options...
luidis Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Pro mě Štajny nabízí o něco víc za úplně jinou cenu. Tahle věta mě celkem oslovila, tak jsem vlezl na chronoshop mrknout na to. Na první stránce na mě vybaflo ze dvanácti nabízených hodinek hned devět pseudofíků. Tohle se u glycek najít nedá, v tom máš pravdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maxipesfik Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Srovnávat Steiny s Glycine snad ani nejde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartagos Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 To nevím, ale zase se mi líbí, že na mě nekukají z každé ruky, protože Glyciny jsem okolo sebe moc neviděl .Jinak ten model co jsem uváděl má antireflex , vodotěsnost 200 a stály 12 K rok staré, tak to taky není moc .. 100 lidí ..100 chutí . No, ale teď jsem stejně na vlně Longines . Však to znáte. Pořád hledám ty definitivní Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartagos Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Jedna pro příznivce této značky Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartagos Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 A jedna po ránu ...škoda, že se teď už a ně tolik nedostane ...V létě jim chci pořídit originál kaučuk . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakerss007 Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 (edited) Kdyz jsem v 08/2014 kupoval svoje prvni svycary, rozhodoval jsem se mezi Glycine Combat SUB (konr. zelena varianta na kovovem tahu), a Longines HC. Volba padla na LHC. Kazdopadne Glycine fandim a koutkem oka pokukuju po jejich nabidce, libi se mi...Vzpominam si, ze tehdy jsem byl pro ty zelene combaty natolik rozhodnuty, ze jsem si kvuli nim koupil predem dve zelene kosile. Edited February 1, 2016 by Lakerss007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladacr Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Moje celkem nedávná akvizice :-). Combat Sub 2-Tone Blue Nikdy jsme nebyl na zlatou natož na bicolor, ale u těhle se mi to vysloveně líbí Hrátky s modrou při změně světla Velká radost, první, které na chvíli dokázaly dostat z ruky Revue Thommen Professional Diver na denní nošení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartagos Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Vladacr pěkný je máš . A povedený fotky . Teď mám políčeno na Clycine Airmany Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladacr Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Díky pochvalu, pánové :-), Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Vlado, fotky super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jörg8X Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 JJ, fotky pěkné.Jak mi Combaty bez čísel 1-12 přišly takové nijaké, tak když na to koukám, tak jsou fakt pěkné 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartagos Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Já jsem z nich nadšený ne jen z toho jak vypadají , ale i z přesnosti + 4s/24 hodin .Už jsem jim dal i zátěžový test s otřesy a opravdu spokojenost .Jen lunetu bych bral keramickou, ale když jsem se pokoušel přes výrobce něco sehnat, tak mi bylo sděleno, že používají jen hliníkovou :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karussell Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Taky jednu přihodím Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladacr Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 JJ, fotky pěkné.Jak mi Combaty bez čísel 1-12 přišly takové nijaké, tak když na to koukám, tak jsou fakt pěkné No vidíš, a mě se ta verze s čísly 1-12 kolem dokola a rolex-like hodinovkou nelíbí. Když čísla, tak 3,6,9 a 12 max. Já jsem z nich nadšený ne jen z toho jak vypadají , ale i z přesnosti + 4s/24 hodin .Už jsem jim dal i zátěžový test s otřesy a opravdu spokojenost .Jen lunetu bych bral keramickou, ale když jsem se pokoušel přes výrobce něco sehnat, tak mi bylo sděleno, že používají jen hliníkovou :-(Moje zatím dělají něco málo přes 5 sekund plus za den. Velká spokojenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts