boo-beek Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Cest praci ... Zjistil jsem, ze se bohuzel pri praci bez smartphonu nebo podobneho zarizeni asi neobejdu, tak se chci zeptat, jestli nekdo z Vas nema neco podobneho na prodej - treba ze jste si ten telefon koupili a proste nesedi nebo tak neco. Muze byt jak Symbian (ale pouze novejsi - z nokie E a N series, SE M600, W950 a pod), tak WM (5/2005 a vyse). Idealne s plnou klavesnici, neco jako je Nokia E61 nebo HTC S620 Excalibur a v zaruce. Nepocitam s nejakou zasadni odezvou, ale za pokus to stoji, potrebuju si nejdriv vyzkouset, jestli to opravdu bude mit cenu a mnohem radsi koupim pouzitej tel. na gentlemanskem foru nez na mobilmanii.
X-Bob Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 http://shop.palmhelp.cz/detail.php?kod=BBS_Pal_0110 mám dobrou zkušenost s tímto a verze repas je k nerozeznání od nového modelu a cena je slušná
boo-beek Odesláno 18. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2007 http://shop.palmhelp.cz/detail.php?kod=BBS_Pal_0110 mám dobrou zkušenost s tímto a verze repas je k nerozeznání od nového modelu a cena je slušná Mno, podivam se na recenze... Btw, jak je to s dostupnosti aplikaci pro Palm, kdyz uz sam Palm zacal pouzivat Windows?
X-Bob Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 (upraveno) Mno, podivam se na recenze... Btw, jak je to s dostupnosti aplikaci pro Palm, kdyz uz sam Palm zacal pouzivat Windows? aplikací jest dost Doporučuju mrknout na stránky PalmHelp, nebo i Palmshop, je dost freeware.. Já na Treu používám navigaci TomTom6, aplikace Poznámky, je tam supr kalendář, běžné tlf. a plánovací fce, stahuju emaily, používám ICQ, čtu e-knihy... Upraveno 18. července 2007 uživatelem X-Bob
boo-beek Odesláno 20. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Chm, tak jsem na to koukal a spatne nevypada... Jak je na tom se spolupraci s Exchange? Nikde jsem to nevycetl (ale treba je to takova samozrejmost, ze se o tom ani nepise...)
X-Bob Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Chm, tak jsem na to koukal a spatne nevypada... Jak je na tom se spolupraci s Exchange? Nikde jsem to nevycetl (ale treba je to takova samozrejmost, ze se o tom ani nepise...) nevim
JJ Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Chm, tak jsem na to koukal a spatne nevypada... Jak je na tom se spolupraci s Exchange? Nikde jsem to nevycetl (ale treba je to takova samozrejmost, ze se o tom ani nepise...) S Exchange jedině přes POP3 nebo IMAP4. Jinak my jsme ve firmě měli hafo Palmů, Blackberry (neskutečný shit), v USA pak nějaké ty Side-kick a spoustu jiných více či méně chytrých telefonů a byl to ukrutný opruz podporovat. Takže jsme po pár měsících testů a vybírání rozdali všem Nokie E-61 a byl pokoj. Podporujeme ještě Sony Ericssony P9xx resp M.. a se vším ostatním posíláme lidi k šípku :-) Osobně to používám víceméně jako normální telefon a na čtení mailů. Pidiklávesnice mne nějak neberou, kdyby měly SE Pxxx možnost používat e-mail klienta v landscape mode, klidně bych je používal - jejich rozeznávání písma je vynikající. E-61 je sice dost velká, ale tím, že je placatá se velmi dobře nosí po kapsách. Při neustálém připojení k serveru přes GPRS to vydrží 2 dny mého provozu (velmi intensivního), v 3G sítích to žere o něco víc. Když to nechám kontrolovat poštu jen každou hodinu nebo tak a volám méně než obvykle (třeba dlouhý víkend na letním sídle), vydrží bez problémů 3-4 dny.
boo-beek Odesláno 20. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Chm, to je spatny. Btw, nevis, na jakym principu funguje v P9xx ta funkce simulace Hard Token? Takze E61 je OK? Jdu na recenzi
Lord Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 mam e61 a jsem plne spokojenej mohu doporucit
boo-beek Odesláno 20. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2007 mam e61 a jsem plne spokojenej mohu doporucit A nechces ji prodat? Ja nevim, chtel jsem nejdriv pouzitej tel, abych tolik netratil v pripade, ze mi nesedne a budu ho chtit prodat (precijenom telefon za 10 - to uz jsou pekny hodinky ), proto jsem hlavne zalozil tenhle thread... Zatim tedy poptavka stale plati, v pondeli se naseru a pujdu si nejakej tel koupit
Lord Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 no tak ted si me dostal,to abych se porozhledl po necem jinem , dej mi cas do vecera
Lord Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2007 (upraveno) tak asi budu pokracovat tady,nevim zda to mam davat do prodeni casti,kde jsou jen hodinky. Zbavuji se te E61 cena 5200 vcetne autonabijecky,zaruka do 2.10.2008 Upraveno 26. srpna 2007 uživatelem Lord
farářskej Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 (upraveno) Já mám E-Ten M700 a nemůžu si ho vynachválit. Vysouvací plná klávesnice, Windows 5.0, wifina, modrozub a jemnej displej s rozlišením 240 x 320. K dostání třeba na Sunnysoftu (klikni sem) za solidní cenu - při výjimečně příznivý nabídce bych ho možná i přenechal... edit: úprava vloženýho odkazu Upraveno 27. srpna 2007 uživatelem farářskej
kubson Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 na ten e-ten jsem teď četl nehezké věci http://danielka.eu/
farářskej Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Vadnej kus, no... prodejce vymeni a je to hotovy.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2007 Cest praci ... Zjistil jsem, ze se bohuzel pri praci bez smartphonu nebo podobneho zarizeni asi neobejdu, tak se chci zeptat, jestli nekdo z Vas nema neco podobneho na prodej - treba ze jste si ten telefon koupili a proste nesedi nebo tak neco. Muze byt jak Symbian (ale pouze novejsi - z nokie E a N series, SE M600, W950 a pod), tak WM (5/2005 a vyse). Idealne s plnou klavesnici, neco jako je Nokia E61 nebo HTC S620 Excalibur a v zaruce. Nepocitam s nejakou zasadni odezvou, ale za pokus to stoji, potrebuju si nejdriv vyzkouset, jestli to opravdu bude mit cenu a mnohem radsi koupim pouzitej tel. na gentlemanskem foru nez na mobilmanii. tak este aby sme tu zacali aj s mobilmi a uz nas tu ukamenuju! ( aspon mna urcite! )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se