Návštěvník Snow Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 MONTBLANC ? Villeret Tourbillon Cylindrique Geosph?res Vasco da Gama zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2015/01/montblanc-villeret-tourbillon.html
organic Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Na Instagramu jsem viděl živé fotky ze SIHH a jsou překrásné. To ale nic nemění na tom, že když bych měl v kešeni 250k, šel bych k Langemu.
tenge Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 cena mimo...ale vizuálně a funkčně asi dokonalé představení :-), za dlouhou dobu moc pěkný kousek
ava Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Je to určitě hodinářský technický skvost, ale vzhledově se mě to vůbec nelíbí.
gougy Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Kampak se MB chystá? Tohle je totiž nejvyšší liga bez velkých debat.(normálně se bojím toho, že mi vnouček jednou přinese LG a ona to bude ověřená hodinářská značka. Vždyť MB se sem dostali za necelých dvacet let )
MR1990 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 MontBlanc dosť poskočil v poslednej dobe
Viktor Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Ono je to spíš o rozhodnutí Richemont Group začlenit Minervu (dnes Institut Minerva de Recherche en Haute Horlogerie) do hodinářské divize Montblanc.
gougy Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Ono je to spíš o rozhodnutí Richemont Group začlenit Minervu (dnes Institut Minerva de Recherche en Haute Horlogerie) do hodinářské divize Montblanc. Má neznalost, ale ani Minervu jsem mezi HH neměl nikdy zařazenou. Ale teď je vidět, že to nemají jen v názvu
Viktor Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Pěkně zarovnaný zářezy šroubků, na tom strojku. Jak to dělaj, ve fotošopu?
Mr. Hodinar Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) 2 viktor (nefunguje mi citace): ne fotoshop, to se dělá intenzitou utažení Mám všechny šroubky v bytě pod úhlem 45 stupňů. Když mi instalatér měnil zásuvky, a já chtěl takto zarovnat šroubky, tak nechápal co po něm chci. Ale i když to byl blb, tak to nakonec pochopil. Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem Mr. Hodinar
USER47 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 To jako fakt? Jinak mít každej šroub jinak utaženej, jen aby byly hlavičky zarovnaný, asi není zrovna funkčně optimální řešení.
Mr. Hodinar Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 vždyť je to jen +- 1/4 otáčkymyslím, že to není pro funkčnost kritické No mám to jen u šroubků, které mám na očích, nebo v mé blízkosti (např. na spodní straně myši), např. "čokoládu" v lustrech neřeším
shag Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Nepisal si teraz niekedy na nejaku ambasadu ohladom implantatov? :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se