kubson Odesláno 18. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 (upraveno) 100mm kanón je mimo to co chci do tohoto objektivu vrazit Upraveno 18. července 2007 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreev Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 100mm kanón je mimo to co chci do tohoto objektivu vrazit A co zkusit makro mezikroužek Canon Extention Tube EF-25 II. Jde nasadit na většinu objektivů. Stojí to nějakých 3400 Kč. Akorát že se zhorší světelnost objektivu o dva stupně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 (upraveno) hm já ho našel za 4500, tak to už raději přitlačím na další objektiv.. edit tak už i za těch 3500 ale i tak mi to přijde dost Upraveno 18. července 2007 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreev Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 hm já ho našel za 4500, tak to už raději přitlačím na další objektiv.. edit tak už i za těch 3500 ale i tak mi to přijde dost Co mas za objektiv? Jestli setovy EF-S 18-55, tak si kup mezikrouzek od Canonu poloviční velikost 12, stoji asi 1600 Kč a udělá ti na tomhle objetivu zvětšení 0.81 vuci originalu. Standardne je to pouze zvetseni 0.28. A zhorseni svetlenosti o jeden krok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 (upraveno) Kubsone, zkus se podivat na http://forum.grafika.cz/forum_agr.php?40 a tam hledat makro objektiv. Sveho casu jsem tam byl denne a dotazu podobnych Tvemu tam bylo spousty. Urcite tam neco objevis. S tou zhorsenou svetelnosti to zase neberte tak strasne. Pri makru se spis budete potykat s jinym problemem - mala hloubka ostrosti Upraveno 19. července 2007 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 vím že jsou fóra o focení a foťácích, ale nerad bych dopadl jak s chronomagem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 vím že jsou fóra o focení a foťácích, ale nerad bych dopadl jak s chronomagem Tak jsem se dival posvete, relativne levne by se dal sehnat od Canonu Macro 60/2.8. Pak napriklad ta Tokina 100/2.8 ci Sigma 105/2.8. Vsechno samozrejme pouzite. Ale nebal bych se toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2007 Pokud chceš opravdu fotit makro, tak zapomeň na zoom. Nejlepší poměr výkon cena má Tamron 90/2.8 cca 12000,- na www.oehling.cz nebo za 11000,- na www.megafoto.cz. má poměr zobrazení 1:1. Pokud chces nic moc makro, to znamená 1:2 tak potom Tamron 28-75/2.8 nebo Sigmu 70-300. Nebo další řešení, předsádka Kenko 4D, používám já, cca. za pětikilo u Škody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se