straspol Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Na vyjádření o bronzové lunetě ještě čekám. Pokud by ji nenabídli, měl bych i vlastní řešení. Moje idea byla udělat jeden model s automatem Myiota a jeden už připravovaný úplně jiný s 68. Ale pokud přijde někdo s další zajímavou ideou, možná se rád přidám. Nepotřebuju být ve všech limitkách s bronzem za kapitána a taky nebudu - ale byl bych rád, kdybychom se všichni spojili časově tak, abychom mohli využít společně ta pouzdra. To půjde dát dohromady. Já zkusím tu Myiotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Už se moc těším, až to pustíte ven...uvidíme pak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Chlapci dnes som dostal mail od pani Kminkove.Ptal sem se na ocelovu lunetu pre ocelove pouzdro a dostal sem toto ako odpoved: Dobrý den,Ano je to možné. Musí se na to udělat nový výkres a výrobní příkaz. Cena této lunety bude 3800,-Kč bez stupnice. Frézovaná stupnice 2800,-Kč nebo laserovaná stupnice 1200,-Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Takže nejlevnější varianta na kovovu lunetu je 5k, jestli to chápu dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Ty kjávo, tak to je dobrá darda za kus tlustého plechu, který v podstatě nic neumí. To by bylo asi levnější si nechat kdekoliv vyrobit kusovku podle vlastního návrhu...? Jen pro představu - kovová luneta na SKX007 + vložka = 1780,- u autorizovaného prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Este nezabudnite ze toto je kalkulacia na ocel. Este sa to musi prepocitat na bronz. Dal som to tu len ako orientacne aby ste uz zacali stresovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Kalkulace je na jiný kov a na jeden odebraný kus, jestli dobře chápu. Počkám...uvidíme, rozhodneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Kalkulace je na jiný kov a na jeden odebraný kus, jestli dobře chápu. Počkám...uvidíme, rozhodneme. Sir you are correct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 ja jsem pro klasiku - kalibr 68, a kdyz bude mozny nodate tak se zlobit nebudu bude zajimave zda prijdeme s nejakym nosnym tematem/myslenkou nebo zda si budeme delat jen "hezke bronzy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Sledujem to tu a predbežne by som mal tiež záujem do toho ísť. Chcel som Sport 1 s Miyotou ale to nám nevyšlo. Ktorú Miyotu máte v pláne? 9015 resp. jej derivát? Akurát sa veľmi neorientujem v prim problematike, takže si konkrétne neviem presne predstaviť čo znamenajú jednotlivé návrhy ohľadne ciferníkov a ručičiek. Počkám si teda na finálnu verziu. Ak sa to s Miyotou nepodarí, tak sa nebudem brániť ani Prim kalibru. Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem EDYMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Jedna se o prim kalibr 72 coz je myiota 8215 ktera se stale vyrabi a v PSII tento strojek origo byl. Proto se v nerezu da standardne poridit a mas defacto novy hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Mi ta cena za nerezovou lunetu zas nepřijde tak strašná a důležité je, že to jde Bronz s Miyotou bych asi bral, líbil by se mi nějaký víceméně klasický cifr PSII. Barva třeba zelená s datumem na 6. K bronzu by mohla jít i červená/bordová jako se dělala na Igeny NoDate EDIT: hlavně žádný jelen Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Za mě červený nodate jako Igen určitě minimálně ze dvou důvodů Byl by zájem? A když by datum mělo být na 6, tak co zrovna potapěče? Imho by to k tomu bronzu šlo...Ještě kdyby ty indexy byly plastický a lumi...hmmm (zas mě napadá co umí liss - zelená lumi s tenkým stříbrným orámováním, nebo bílej cifr s tenkým černým orámováním jako expy II ) mohly by tak být různý barvy (lissu je to jedno, drahá je matrice) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Já mam na safírových Igenech dvojitou lumi a celkem to svítí... Zas tak špatně bych to s lumi z Eltonu neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Já mam na safírových Igenech dvojitou lumi a celkem to svítí... Zas tak špatně bych to s lumi z Eltonu neviděl Mě šlo o plastičnost toho cifru...nic vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Strašák zatím maluje jednu svoji verzi, ale bylo by fajn se domluvit, jestli by tu nebyl prostor pro ty nodate bronzovky, co tu už párkrát padly. Dnes jsem letmo viděl sibiře a ten se zmiňoval, že by se k nim přidal, tak to vykopnu... Osobně by se mi líbila červená nodate varianta (je to k diskusi):vroubkovaný bronzový pouzdro - otázka je, jestli by ho Elton zvládlDLC dýnko ideálně s průhledem - imho by to dobře ladilo s černou lunetouideálně stejná barva jako na bonusovým nodate igen cifruvintážní žlutá lumiručky - zlacený nebo mě dost láká černej lakstroj je mi jedno - myiota nebo 68 s vykuchanou datumovou nadstavbou...Dejte vědět, koho by takle varianta zajímala. Pokud bude dost zájem, nechal bych udělat komplet nacenění v Eltonu, zatím ale je co řešit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Já mam na safírových Igenech dvojitou lumi a celkem to svítí... Zas tak špatně bych to s lumi z Eltonu neviděl Tu mám nja několika renovacích a nic moc. Do rána nevydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Strašák zatím maluje jednu svoji verzi, ale bylo by fajn se domluvit, jestli by tu nebyl prostor pro ty nodate bronzovky, co tu už párkrát padly. Dnes jsem letmo viděl sibiře a ten se zmiňoval, že by se k nim přidal, tak to vykopnu... Osobně by se mi líbila červená nodate varianta (je to k diskusi):vroubkovaný bronzový pouzdro - otázka je, jestli by ho Elton zvládlDLC dýnko ideálně s průhledem - imho by to dobře ladilo s černou lunetouideálně stejná barva jako na bonusovým nodate igen cifruvintážní žlutá lumiručky - zlacený nebo mě dost láká černej lakstroj je mi jedno - myiota nebo 68 s vykuchanou datumovou nadstavbou...Dejte vědět, koho by takle varianta zajímala. Pokud bude dost zájem, nechal bych udělat komplet nacenění v Eltonu, zatím ale je co řešit... Bronz spolu s červeným cifrem se mi jeví jako ideální kombinace. Celokovová luneta mě nezajíma, plast by byl OK. Nejsem si ale moc jistý tím vroubkovaným pouzdrem, nebude to pak nějak podivně patinovat? Uvítal spíš Date variantu, takže se už vlastně odchyluju dost jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Vroubkované pouzdro mi taky táhne hlavou, ale moje idea byla využít větší dodávku STEJNÝCH pouzder. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Takze standard hladky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se