Honza.manta Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Ciferník mě sice neokouzlil, ale klidně bych je s ním i vzal. Zamrzela mě zmanipulovaná anketa o stroj, a i to číslo- ale i to bych byl skousl. Nakonec mě odradil jeden z vedoucích představitelů. Jeho styl jednání na fóru i v SZ byl pro mne nepřijatelný a podle mého poškodil limitku nejvíc. Takže ne nepřijatelné faktory, ale osobní antipatie a ješitnost :-)Ano tak to vidím i já... Bohužel...Ale sem rád, že nic zásadního ten projekt neschodilo a možná je cesta spojit ho s bronzem :-) Nešlo o ješitnost a ani o antipatii - alespoň z mé strany. Šlo o zklamání ze zmanipulování hlasování a ovlivnění výsledku hlasování. V první řadě byly nabídnuty dvě různé varianty strojku v automatu a jedna mechanická - čímž se rostříštily hlasy pro automat do dvou skupin. A i když zájemců o automat bylo v součtu o dost víc, tak vyhrála mechanika - to mne třeba dost odradilo.A následný krok - v základním hlasování vyhrála verze s datem - a po "vítězství" mechaniky bez samonátahu tvůrci jen oznámili, že většina hlasů pro date variantu byla z voličů automatu, takže to mění na variantu nodate. Sorry, ale takhle si demokracii hlasování nepředstavuji. Sice by mne tahle varianta primek zajímala a víceméně u mne nejde o cenu, ale s lídry té konkrétní limitky už nepůjdu do ničeho.
Kristian.nov Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Hlasování v žádném případě nebyla zmanipulovana. To vlákno tu je, takže si každý může obrázek udělat. A ano jistá dávka autoritarství byla a byla mnohdy na místě. Čistou demokracií se k dokončení limitky nedostaneš. Ale nemám problém přiznat, že některé věci se mohly udělat jinak.Už bych to uzavřel... Vytahováním starých křivd z Eltonu ten bronz nedostaneme;-)
Jörg8X Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Už bych to uzavřel...Já jsem pro, letecké jsou asi mrtvé, ale bronz je (snad) aktuální
Jan S. Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 K bronzu bych se také přidal. Jen musí mít rozumnou cenovku...
straspol Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Odesláno 23. října 2016 K bronzu bych se také přidal. Jen musí mít rozumnou cenovku...Moje řeč. A chtělo by to rozumné, demokratické vedení limitky.
straspol Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 (upraveno) V pondělí poptány v Eltonu. Za pár dní budem moudřejší. Upraveno 25. října 2016 uživatelem straspol
EngineerHack Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 A to si se ptal jenom na verzi s plastovou lunetou alebo aj bronzovou lunetou?
straspol Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Poptávám obojí, zajímá mě i ocel. V pvd by mohla vypadat zajímavě...
TOMASS Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Poptávám obojí, zajímá mě i ocel. V pvd by mohla vypadat zajímavě...
EngineerHack Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Poptávám obojí, zajímá mě i ocel. V pvd by mohla vypadat zajímavě... Dokaze ELTON vobec vyrobit PSII v metalovou lunetou? Nemam na mysli Prim Tiger velkost ale standard PSII.Bolo by naozaj super mat PSII s metalovou lunetou. Plastove sklicko by ani nevadilo pripadne moze byt safir. Strojek by sme si mohli dodat vlastni.
TOMASS Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 jak muze vypadat kovovoa cerna luneta na trochu jinych PS II. http://info.photowatches.eu/2014/07/prim-manufacture-1949-sport-ii-45-recenze/
Lamiczka Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 (upraveno) Tohle je pouzdro na Hind/Tiger jen je jinak udělaný vroubkování lunety, vložka je stejná - je to fakt velký jako hovádko, ale vůbec jsem nevěděl, že Elton do toho udělal humbertí cifr a i ten design lunety mi takto přijde popravdě lepší... Upraveno 26. října 2016 uživatelem Lamiczka
Jörg8X Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Poptávám obojí, zajímá mě i ocel. V pvd by mohla vypadat zajímavě...PVD by bylo super Dokaze ELTON vobec vyrobit PSII v metalovou lunetou? Nemam na mysli Prim Tiger velkost ale standard PSII.Bolo by naozaj super mat PSII s metalovou lunetou. Plastove sklicko by ani nevadilo pripadne moze byt safir. Strojek by sme si mohli dodat vlastni.Asi by to zvládnout mohli: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89847-letecké-prim-sport-ii-s-kovovou-lunetou/?p=1554207 Ale uvidíme...
EngineerHack Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Tak cca 12500 za pouzdro je fakt delo.Ale ma vobec dakto dajake foto kde su na ruke? Takto neviem usudit ci su ozaj velke.
straspol Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Moje představa je staré dobré pouzdro PS 2 v bronzu a kovovou lunetou OCEL / PVD nebo taky v bronzu. Během příštího týdne se to nějak rozlouskne, budem vědět víc.
Lamiczka Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 (upraveno) Ktery? Tiger nebo PSII? To na co odkazuje Jorg je vizualizace sedlina modernich leteckych postavenych na PSII ke kterým vymyslel kovovou lunetu, ale nikdy se nevyrobili. Takže tam je velikost jako standardní PSII. Tigery jsou 45 a fakt jsou celkem veliký, měl jsem je v ruce teď na srazu, ale wristshot nemám Cenu bych prosím nekomentoval.... Upraveno 27. října 2016 uživatelem Lamiczka
straspol Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 PS 2 jsou jen jedny o Tigerech jsem neuvažoval, protože se mi moc nelíbí.
Lamiczka Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Mě je to jasný, jen mi přijde, že se v tom EngineerHack furt trochu motá, protože tu proběhly odkazy na fotky obého.
EngineerHack Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Mne je v podstate jasne ze ten Tiger bol 45 a cize delo.Take velke zasa nechcem lebo standard velkost PSII je premna akorat. Jen mi islo o to ci je mozne z technickeho hlediska udelat standard PSII s metalovou lunetou. Ci uz bronz nebo ocel to je jedno.
straspol Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Nemožné to není- je to otázka ceny, neboť každá sranda něco stojí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se