cigi Odesláno 27. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Já furt nevím, proč se stressujete kvůli otočné lunetě z jiného materiálu. Energii bych raději věnovat té plastové, třeba jiná barva....... Jinak nevidím důvod, proč neudělat lunetu PEVNOU se šroubkama nebo bez nich, a udělat klasické trojdílné pouzdro steampunk - jedině, že prim to asi nebude umět Co takhle prostě pevnou lunetu - vlastně prstenec, co vystupuije z pouzdra ( vyfrézovaný) a umožní dát safírové nebo minerální sklo a uvnitř dost místa na Mantovy nápady a na vršek toho prstence klidně indexy, nebo nic...... Beztak bude muset být CNC na to bronzové pouzdro přeprogramován.
EngineerHack Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 no pevna luneta to by mohlo dost zjednodusit nas problem. Stejnetak tu lunetu neotacim Pevna luneta a na nem treba vyfrezovane cislice alebo neco.
straspol Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Taky řešení, sice ne blízké mému srdci, ale možné.
straspol Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2016 Stále ještě čekám na zprávu z Eltonu....Ale já jsem trpělivý ..prý se na tom pracuje.
EngineerHack Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Zdar,no na tu informaci dajak dlouho cekas mam pocit
straspol Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 I já mám takový pocit. Mezitím jsem s paní Kmínkovou mluvil několikrát, už je to prý na spadnutí. Myslím si o tom svoje- modří už vědí ale dočkáme se.
straspol Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) Tak máme takový nástřel. Myslím že se to dá přežít. Zatím v Eltonu vykalkulovali pouzdro PSII s plastovou lunetou. Vypadá to takto : Bronzové pouzdro(součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, armovací kroužek, trubka pouzdra, těsnění víka)S nerezovým plným víkem 8 200,-KčS nerezovým plným víkem s DLC vrstvou 8 500,-KčS bronzovým plným víkem 8 800,-Kč S nerezovým průhledným víkem 9 800,-KčS nerezovým průhledným víkem s DLC vrstvou 10 100,-KčS bronzovým průhledným víkem 10 400,-Kč Při limitce (více kusů) mohu jednat o slevě, každá koruna dobrá. Čím víc nás bude, tím líp. Sleva se samozřejmě rozpočítá na všechny kusy. Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem straspol
TOMASS Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 myslim ze na techto udajich se da stavet kdyz to tupe vlozim do renovacniho ceniku Eltonu tak jsme orientacne na 15tis za komplet cele hodinky kdyz dame vlastni strojek... tak uvidime jaky bude zajem, vnimam ze pro nekoho to muze na PS2 byt hodne... kdyz poladime hodinky jako celek s jednotnou myslenkou / tematem tak si predstavim, ze to muze byt velmi vydareny kousek! mne treba ta luneta v plastu neurazi, proste k PS2 tak nejak patri.... ja bych do toho sel !
EngineerHack Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Ahaaaa takze z tej metalovej lunety nic nebude ? Cize dostaneme normalne renovacne PSII pouzdro ale z bronzu?A ta metalova luneta se poresit neda ? Inac ceny su ok a na uvazenie len som v tichosti dufal ze bude aj metal luenta
Jan S. Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Ani mě plast neurazí a za tyhle peníze bych do toho šel. Kovová by byla třešnička na dortu...
straspol Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Taky bych do toho šel, metalovou lunetu jsem poptal samozřejmě taky a na kalkulaci ještě čekám. O tohle už bych se ale dokázal opřít- fantazie mi jede...
EngineerHack Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 V 2. 12. 2016 v 10:28, straspol napsal: Taky bych do toho šel, metalovou lunetu jsem poptal samozřejmě taky a na kalkulaci ještě čekám. O tohle už bych se ale dokázal opřít- fantazie mi jede...Cize kalkulacia na metalovu lunetu bude taktiez? Predpokladam ze sa este nejaky ten tyden dockame odpovedi. Tak si asi pockam. A ked to dokazu urobit z bronzu tak aj z ocele A tam by sme mohli robit hoci aj dajaku limitku + cifernik + rucicky
Libor_OV Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Dobré zprávy jsou na světě - zní to dobře. Jsem nápadu nakloněn.
luidis Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Jak se vyvine bronzové pouzdro pozoruju taky delší dobu. Myslím, že širší zájem bude určitě. Těším se, jak to dopadne.
Jörg8X Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 V 2. 12. 2016 v 7:52, straspol napsal: Tak máme takový nástřel. Myslím že se to dá přežít. Zatím v Eltonu vykalkulovali pouzdro PSII s plastovou lunetou. Vypadá to takto : Bronzové pouzdro(součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, armovací kroužek, trubka pouzdra, těsnění víka)S nerezovým plným víkem 8 200,-KčS nerezovým plným víkem s DLC vrstvou 8 500,-KčS bronzovým plným víkem 8 800,-Kč S nerezovým průhledným víkem 9 800,-KčS nerezovým průhledným víkem s DLC vrstvou 10 100,-KčS bronzovým průhledným víkem 10 400,-Kč Při limitce (více kusů) mohu jednat o slevě, každá koruna dobrá. Čím víc nás bude, tím líp. Sleva se samozřejmě rozpočítá na všechny kusy.Za mě cajk
James24 Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Taky mě to hodně zajímá, bronzový primky bych rád měl ... A ceny taky nevypadají tak zle...
straspol Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Rád vidím že se nás pár najde. Začínám se těšit.
Návštěvník Jagman Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Za me taky ale pokud mozno automat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se