Jörg8X Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 (upraveno) Já jsem určitě pro limitku Upraveno 11. prosince 2016 uživatelem Jörg8X
straspol Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Já jsem taky pro limitku, a klidně může na tom základě bronzového pouzdra vzniknout limitek víc. Líbil by se mi automat, nejlíp Myiota, o podobě ciferníku, dýnka atd... je potřeba se pobavit. Humberta v automatu? Proč ne, třeba fialová nebo zelená.nebo jiná...s lumi samozřejmě.... nebo reedice červených sportů s vroubkovaným pouzdrem, na tom bude krásná patina...nebo cifr ve stylu PS1 ale se špičatými bílými rudě lemovanými indexy a příhodné ručky- uděláme krvavá ,,monstra" ?
Hardslimer Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 (upraveno) Ja bych konecne rad videl styl Orlik v PS2 s mimostredkou ( kal. 50 ). Nevim jestli je to ale realne.Sice se tady uz prohnalo par takovych exemplaru, ale s centralni ( kal. 68 ) a ta nanesena lumi nebyla na moc vysoke urovni.Takze Orliky s mimostredkou v bronzovych PS2 by byl pro mne splneny sen o dvou chodech. :-) Upraveno 11. prosince 2016 uživatelem Hardslimer
bob.zizka Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Na tu Myiotu bych si přihodil. Igen ručky by mi k tomu taky slušely,jinak o cifru nijak jasnou představu zatim nemam.
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 V 11. 12. 2016 v 20:02, Hardslimer napsal: Ja bych konecne rad videl styl Orlik v PS2 s mimostredkou ( kal. 50 ). Nevim jestli je to ale realne.Sice se tady uz prohnalo par takovych exemplaru, ale s centralni ( kal. 68 ) a ta nanesena lumi nebyla na moc vysoke urovni.Takze Orliky s mimostredkou v bronzovych PS2 by byl pro mne splneny sen o dvou chodech. :-) Tak to by to nesměla být lumi z Eltonu.
Kristian.nov Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Ty vole to se rýsuje patlanina...
straspol Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 V 11. 12. 2016 v 20:22, Kristian.nov napsal: Ty vole to se rýsuje patlanina...Chápu že nám nefandíš :-) tak se nepřidávej, nemusíš.
Lamiczka Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 V 11. 12. 2016 v 20:22, Kristian.nov napsal: Ty vole to se rýsuje patlanina... Bohužel musím souhlasit.... Otázka je, jestli elton bude chtít dělat pouzro pro všechny různý strojky. To, že dnes existují PSII se 4 různejma strojema asi ještě nezaručuje, že to tak bude i s bronzem (opracování bronzu není stejný jako u nerezi).... co je vlastně nejreálnější varianta? IMHO 68, protože pro něj bude nejmenší problém s ručkama a dalšíma dílama (nevím jak igen ručky pasují na myiotu atd.), ale třeba se pletu.... Podle mě by bylo fajn shodnout se na strojku, jaký budou cifry a ručky už je věc případných objednávek a vznikajících limitek...mě osobně zatím asi nejlepší nápad mi přijde reedice červených... Případně resuscitovat zájem o cifr z lisu, ale tím trochu šťourám do vosího hnízda...
straspol Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 V 11. 12. 2016 v 20:02, Hardslimer napsal: Ja bych konecne rad videl styl Orlik v PS2 s mimostredkou ( kal. 50 ). Nevim jestli je to ale realne.Sice se tady uz prohnalo par takovych exemplaru, ale s centralni ( kal. 68 ) a ta nanesena lumi nebyla na moc vysoke urovni.Takze Orliky s mimostredkou v bronzovych PS2 by byl pro mne splneny sen o dvou chodech. :-)Přijde mi, že mimostředka je v tomhle pouzdře docela velký retro. Padesátka nebo něco takového se dá ještě dneska sehnat a vyservisovat, ale... obávám se že se to s tím pouzdrem dost potluče. A lumi? Třeba se Elton zlepší, poslední dobou jsem od nich viděl lepší kvalitu než jsem čekal.
Lamiczka Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 V 11. 12. 2016 v 20:29, straspol napsal: Chápu že nám nefandíš :-) tak se nepřidávej, nemusíš. Strášo - ruku na srdce, třeba ta padesátka by byla fajn, ale dělat pro to sólo PSII pouzdro z bronzu je fakt trochu mimo...souhlasím s tvým názorem nechat volnost v limitkách, ale pak by to asi chtělo shodnout se na tom základu a to bude stroj, kterej by měl být akceptovatelnej pro nejvíc variant. Já osobně bych byl buď za starou 68 nebo novou myiotu
straspol Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 V 11. 12. 2016 v 20:33, Lamiczka napsal: Bohužel musím souhlasit.... Otázka je, jestli elton bude chtít dělat pouzro pro všechny různý strojky. To, že dnes existují PSII se 4 různejma strojema asi ještě nezaručuje, že to tak bude i s bronzem (opracování bronzu není stejný jako u nerezi).... co je vlastně nejreálnější varianta? IMHO 68, protože pro něj bude nejmenší problém s ručkama a dalšíma dílama (nevím jak igen ručky pasují na myiotu atd.), ale třeba se pletu.... Podle mě by bylo fajn shodnout se na strojku, jaký budou cifry a ručky už je věc případných objednávek a vznikajících limitek...mě osobně zatím asi nejlepší nápad mi přijde reedice červených... Případně resuscitovat zájem o cifr z lisu, ale tím trochu šťourám do vosího hnízda...Není s čím souhlasit, to co se rýsuje zatím, jak VELMI dobře víš, nevíš Není nutné se shodnout na strojku. BUDU RÁD KDYŽ NA ZÁKLADĚ BRONZOVÉHO POUZDRA VZNIKNE LIMITEK VÍC. UŽ JSEM TO TADY PSAL.Cifr z Lissu bych sám nerad, ale když si budou chtít kluci v nějaké limitce připlatit za nějakou nevkusnej šrafovanej cirkus, ať to klidně udělají
straspol Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 V 11. 12. 2016 v 20:36, Lamiczka napsal: Strášo - ruku na srdce, třeba ta padesátka by byla fajn, ale dělat pro to sólo PSII pouzdro z bronzu je fakt trochu mimo...souhlasím s tvým názorem nechat volnost v limitkách, ale pak by to asi chtělo shodnout se na tom základu a to bude stroj, kterej by měl být akceptovatelnej pro nejvíc variant. Já osobně bych byl buď za starou 68 nebo novou myiotuTo jsi právě vůbec nepochopil.
Lamiczka Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Ok, takže předpokládáš, že elton udělá PSII v bronzu ve všech variantách V 11. 12. 2016 v 20:39, straspol napsal: Není s čím souhlasit, to co se rýsuje zatím, jak VELMI dobře víš, nevíš Není nutné se shodnout na strojku. BUDU RÁD KDYŽ NA ZÁKLADĚ BRONZOVÉHO POUZDRA VZNIKNE LIMITEK VÍC. UŽ JSEM TO TADY PSAL.Cifr z Lissu bych sám nerad, ale když si budou chtít kluci v nějaké limitce připlatit za nějakou nevkusnej šrafovanej cirkus, ať to klidně udělají Však tomu jsem nikdy neodporoval, právě naopak, ale abych to správně pochopil, tak zároveň předpokládáš, že elton udělá bronz pro všechny varianty...
Hardslimer Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 V 11. 12. 2016 v 20:33, straspol napsal: .....obávám se že se to s tím pouzdrem dost potluče ....V tom pripade 68. Ale ten orlikovskej cifr by se mi tuze libil. :-)
straspol Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 V 11. 12. 2016 v 21:06, Lamiczka napsal: Však tomu jsem nikdy neodporoval, právě naopak, ale abych to správně pochopil, tak zároveň předpokládáš, že elton udělá bronz pro všechny varianty...Právě to předpokládám. Vznikne třeba verze s kal. 68 (už se na ní pracuje), a další mohou být třeba zajímavé hodinky s Myiotou s nějakým zajímavým cifrem (tomu hodně fandím a taky bych je chtěl). Můžem na nich pracovat simultánně, pouzdra odebrat společně, bude to výhodnější. Taky pořád ještě sním Manťákův tritiový sen....
Lamiczka Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Ok, to spojování stejného základu mi právě přijde právě rozumný, proto jsem předpokládal i menší drobení...68 i myiota dává smysl, doufám, že s tím pak vylezeš veřejně, aspoň na půl
Kristian.nov Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 V 11. 12. 2016 v 20:29, straspol napsal: Chápu že nám nefandíš :-) tak se nepřidávej, nemusíš. To chápeš špatně... Po bronzovým pouzdru na PSII prahnu už delší dobu, takže naopak tomu fandím a rád se přidám. Ale ty návrhy co tu padaj, sou prostě cirkusový... Jestli se to má povést, což bych si přál, musí to mít hlavu a patu...
JaRooN Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Tak si prostě koupíš jen pouzdro a vlastní hlavu a patu si tam narveš sám...
straspol Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Samotné pouzdro asi neprodají, ale v rámci nějaké limitky by i Kristian jistě našel to co hledá. Od počátku nejsem proti individualizacím. Stačí dát tomu trochu času a nápadu. Kupodivu sice ještě není nic hotové, ale už je to podle něho špatně
Georgeisin Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Jestli to chápu správně, Vy to odladíte v uzavřené diskuzi, pak to vykopnete na světlo jako hotovou věc, buď se přidej nebo ne... Kdo s tím nebude souhlasit, bude se muset svést s jinou várkou, která preferuje odlišné parametry. Já vlastně lpím jen na té bronzlunetě, pokud by první verze, kterou odladíte měla aspoň v tomto volnost, výběr plast nebo kovoluneta, bylo by to fajn, pokud tedy naplníme počty. Tomu, co se nacpe do pouzdra, strojek, cifr, ručky...už se přizpůsobím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se