Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 4. 1. 2017 v 8:31, Georgeisin napsal:

Kluci a počítá některá z variant s bronzovou lunetou, cigiho nebo Tvoje, Strášo? Jestli mám šetřit anebo se pustit do nákupů jinde :).

Jo to by zaujimalo aj mna nakolko bud bronzova luneta aneb si objednat 20 plastovych od ELTONu :)

Odesláno (upraveno)

Mně ani nejde o nekvalitní tisk té plastové, ale pouzdro PS II má na dnešní poměry malou plochu kolem lunety, pak boky, úzké, dýnko bronz nebude. Takže kolik plochy reálně zbývá na zábavné sledování změn bronzu, minimalistické okraje kolem plastu. S bronzovou lunetou mi to prostě dává smysl.

Edit: I když ta cena je hrozivá, o tom žádná.

Upraveno uživatelem Georgeisin
Odesláno

Už to zde padlo, tohle vlákno by mělo zůstat právě jako generátor nápadů a diskusní, varianta nodate se jen odloupla jako životaschopná...

Co zde ve vlákně proběhlo a mohlo by spatřit světlo světa:

• štorchovky na rok 2018
  • day-date s miyota 8205
  • Cigiho PSII Rallye Monte Carlo

Pokud by někdo chtěl standardní PSII jen v bronzu - rozumějte klasický renovační dvojky na který díly Elton standardně má, jen s bronzovým pouzdrem, tak je možné se přihlásit a spojit to s objednávkou limitky (bude snaha vyhandlovat nějakou slevu...)

Odesláno (upraveno)
  V 4. 1. 2017 v 8:56, Georgeisin napsal:

Mně ani nejde o nekvalitní tisk té plastové, ale pouzdro PS II má na dnešní poměry malou plochu kolem lunety, pak boky, úzké, dýnko bronz nebude. Takže kolik plochy reálně zbývá na zábavné sledování změn bronzu, minimalistické okraje kolem plastu. S bronzovou lunetou mi to prostě dává smysl.

Cena kovové lunety dnes dělá cca 50% přirážku u jedněch hodinek oproti standardní plastové...

Prosím dejte tomu týden až dva, ono se to vystříbří i cenově. Elton chystá vzorky na který bych si rád počkal a podle toho pak nechal rozhodnout i dle cenových nabídek...

To stejné platí o plastu, není všem dnům konec ;)

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno
  V 4. 1. 2017 v 8:56, Georgeisin napsal:

Tohle možná není špatná připomínka... Osobně do toho jdu kvůli tomu patinování a je fakt, že na to nebude moc kde koukat :)

Odesláno (upraveno)

Z Eltonu jasně dali najevo že bronzovou lunetu umí, poslali mi i kalkulaci co bude stát, to jsem tady zveřejnil- víme tedy zhruba na čem jsme. Pojďme tedy zkusit dát nějak přehledně dohromady počet lidí, které bude ta alternativa s bronzovkou  zajímat, rovnou ve vláknech jednotlivých limitek. Hodinky s Myiotou odstartuju příští týden, díky laskavosti a tvořivé invenci jednoho ze členů fóra jde práce rychle kupředu. Budu jen rád, pokud budou využity obě verze- s plastovou  i s bronzovou lunetou.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Možná se pletu, ale pokud během krátké doby se tu začnou tvořit 3 limitky hodinek PS II nebude v tom chaos ? Mám na mysli jestli tím neutrpí zájem o jednotlivé limitky...

Odesláno

To si uplne nemyslim. Spis se to hezky prerozdeli. Ted se vsichni hlasi na no date verzi, ale az kluci vykopnou day-date, tak si myslim, ze k nejakemu presunu dojde. Preci jen ne kazdy je schopny mit hodinky bez data. Takze treba misto padesati kusove verze no date bude treba jen ctyricet a dalsi pujdou jinam. Pak tu jsou strelci, kteri budou chtit vsechny Ale zajem si myslim, ze bude.

Odesláno

Už jsme to se Strášou probírali. Šlo o spojit případně objednávky skrz slevu, ale limitky by se měly spíš realizací naskládat za sebe, což tak i přirozeně vyjde.

Odesláno

To se zvládne - vždyť jsme to probírali...zvládnem to pohromadě i za sebou. Elton si to stejně nějak zařadí za sebe- důležité je že budou vědět kolik pouzder budeme dohromady potřebovat alespoň v první vlně nodate+ automaty.  Na fajšmekřiny Monte Carlo, Štorch atd asi přijde čas, na jejich domazlení je potřeba delší zrání... u Daydatu už váhám jen o strojku- z jistých důvodů bych možná raději něco o malý fous lepšího...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...