hciq Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 nechtělo se mi to kopírovat, takže je to zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Uff, spíš se těším, až je vytuníš !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 nechtělo se mi to kopírovat, takže je to zde Nejake nove forum, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meir Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2007 Tak ty jsou vylozene pekelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2007 ha ha , za 6hodin minuta . . . .tak za měsíc (30 dnů) = dvě hodiny mimo . . . . slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2007 nechtělo se mi to kopírovat, takže je to zde Hele hciqu, zas tolik práce by ti to asi nedalo, ne? Navíc se ti (mě) tam nezobrazujou fotky, takže nic moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2007 nechtělo se mi to kopírovat, takže je to zde Mě se to taky nezobrazuje, můžeš sem prosím hodit fotky. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2007 Zkuste jiny prohlizec. Ve FF mi to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 21. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2007 Mě se to taky nezobrazuje, můžeš sem prosím hodit fotky. Díky Takže fotky, jinak nenávidím vše od mrkvosoftu, takže budu muset udělat úpravu pro IE aby se i tam zobrazovaly fotky. Prostě jsem se musel stát vlastníkem typických čongáckých hodinek. A proč? Protože dohormady stály i s dopravou 64 USD. Včera došly tak je testuju. První zjištění: 1. jdou 2. jsou to automaty, maj hacking a jdou natahovat ručně (úžasnej systém, oz.kolečko s větším vnitřním průměrem se v záběru korunky šprajcne vo kolo pérovníku a tím se dostane do záběru) 3. jdou sprchovat 4. dělaj tak tři čtvrtě minuty denně jedny dopředu druhý zůstávaj pozadu 5. řemen stojí za hovno, nějaká umělina 6. řemeslo průměr, pouzdra celkem přesně obrobená, ale všechny hrany jsou vožužlaný, jak to leštily 7. strojky vcelku jdou, bez zjevnejch montážních škrábanců, všude modrý šrouby a vše uloženo v kamenech, žádný kopie Ety a jí podobnejch, vopravdová čongova konstrukce. 8. sklíčka hardlex konkávní 9. oboje maj průměr 43 mm No a k hodinkám: první jsou s duálním časem a čistej průhled na setrvačku. Korunka má jen jednu polohu a nikde není další čudlík pro nastavení toho druhýho času. Tudíž předpokládám, že při změně je potřeba hodinky rozebrat a ručně posunout ručky. Ciferník je plastickej (jednoduchý giloše) s celkem dobrým tiskem a nadprůměrně kvalitníma ručkama.Prim by se měl stydět. Jinak kýč jak prase. Druhý jsou trochu komplikovanější, jak to čongové uměj.Maj měsíc, den v týdnu a datum.Funguje!!!!!, jenže je to tak malý, že i já co používám rozlišení na obrazovce 1600x1200 min.mám problém to rychle přečíst. Nastavení probíhá přes tři čudlíky. Průhled na falešný turbo, tj. přidané navíc jedno kolo nad setrvačku co je vlastně vteřinovým. No taky pěkná magořina v reálu. Suma sumárum hodinky jsou v tomto stavu naprostá hovadina, ale zase za těch pár doláčů si člověk užije trochu srandy. Pokud budou šlapat a vydržej zatěžkávací zkoušky, půjdou strojky na tuning a do novejch pouzder, takže bych z nich udělal trochu vodizajnovaný hodinky pro nenormální nošení, ale funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 2 hciq Zkus mi prosím vysvětlit, jakej je rozdíl mezi tebou hojně napadaným nákupem Marina Militare, a tím , co jsi si koupil teď? Podle mne moc rozdílů není, protože Marina parazituje na OP,a tvoji "čongové" na značce Minerva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 23. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 (upraveno) 2 hciq Zkus mi prosím vysvětlit, jakej je rozdíl mezi tebou hojně napadaným nákupem Marina Militare, a tím , co jsi si koupil teď? Podle mne moc rozdílů není, protože Marina parazituje na OP,a tvoji "čongové" na značce Minerva. 1. kšeftování s M.M. jsem napadl proto, že nabízet vyloženej pajc na fóru o mechanických hodinkách (a mezi gentlemany, jak se rádi nazýváte ) je trochu nechutný, pokud to ale někomu nevadí, tak............................. 2. Jestli jsi pozorně četl, tyto hodinky nenabízím k prodeji a ani je nebudu nosit (i když je teď nosím). Napsal jsem jen jaké jsou, pro ty, co by to mohlo zajímat. No a mé hodnocení určitě nebylo pozitivní a nenavádí k zakoupení techto zrůdiček. Nebylo myslím potřeba zmiňovat podobu v názvu s jinou firmou, neb je to opravdu trochu jinej level. No a jen blb by je mohl zaměnit. Pořídil jsem je pro svoje experimenty. Koupil jsem je hodně levně abych měl nějaký čínský strojky. Pokud strojky budou aspoň trochu rozumě fungovat, tak je dám do jinejch pouzder s jiným designem. Pak je možná budu nosit nebo je pošlu dál. O kvalitě čínských strojků se vedou neustále debaty, no a nikdo to zatím nezkoumal hlouběji. Tak jsem si říkal, že je otestuji, protože mě to baví. Jestli toto chceš přirovnávat ke kšeftování s M.M. tak fakt už nevim Ještě pro ty co neznaj značku Minerva "opravdu hodinky i logo je velmi podobné" a něco k přečtení Upraveno 23. července 2007 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 2 hciq Já samozřejmě respektuju tvoje experimentování, tvoje návrhy tiše obdivuju, a o kšeftování s fejkama vůbec z mojí strany nebyla řeč. Jen jsem vyjádřil názor, že vědomý nákup, ať už jakékoliv napodobeniny není košer. Říkáš, že "čongové" s nápisem minorva nejsou fejky, protože jsou hnusný. Podle mě to je to samý jako škrpály s pěti pruhy a nápisem adibas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 27. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2007 Databáze na mém fóru šla do kytek (tím se všem omlouvám, hlavně těm co se registrovali poté, obnova někdy z konce června a IE furt nemaká) celý jsem to nějak vyj...l a chodí to tak na půl. No a když člověk ještě nemá prachy na pořádný projekty a kope se do prdele, tak dělá různý hovadiny. Takže, aby se tady neřešily jenom pořád nějaký blbý Rolexy, Omegy, brejle.... tak jsem začal rozebírat jeden čongáckej kalibr, jenže došlo denní světlo, tak je nafocenej jen začátek. Koho to teda zajímá je zde. Potvora dělá neuvěřitelnejch cca 7 vteřin za 24 hodin (teda dělal před rozebráním). No a abych ty hodinky mohl na zkoušku vůbec nosit na ruce, tak jsem ten šílenej dizajn trochu poupravil a máme z nich regulateur (jen tu "Minorvu" jsem z piety zachoval). Ve finální pjererabotce bude můstek zbaven toho šílenýho dekóru a dizajn urychlen několika dírama "super" můstku...na "vodlehčení" adt. atd. Ale kdy...... to je ve hvězdách, stejně jako z celým mým projektem Mobilis in Mobili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2007 Také už jsem jich pár otestoval a musím říct, že super, stroje jdou kolem +-10 vteřin, jen ta rezerva chodu by mohla být delší. Takže pokud je slušný průměr a pouzdro je z oceli, také stroj po lehčí úpravě vypadá k nepoznání, zbývá mi tedy poslední problém a to je ciferník. Takže by to mohly být velice slušné hodinky za pár šupů, holt ale bez ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2007 Také už jsem jich pár otestoval a musím říct, že super, stroje jdou kolem +-10 vteřin, jen ta rezerva chodu by mohla být delší. Takže pokud je slušný průměr a pouzdro je z oceli, také stroj po lehčí úpravě vypadá k nepoznání, zbývá mi tedy poslední problém a to je ciferník. Takže by to mohly být velice slušné hodinky za pár šupů, holt ale bez ciferníku. Na tom ciferníku pracuju.taky jsem koupil číny Louis Bolle,Ale ciferník byl na můj vkus trochu čínský.Bude krémový podklad,černý ručky,černý indexy,jednoduchý logo.Snad tento týden.Pokud se podaří tisk,tak sem hodím fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2007 No výborně falkkone, pak si u tebe nechám nějaké zhotovit, doufám, že po úspěchu, který tě samozřejmě potká, nebudeš ciferníky prodávat za ceny podobné těm v eltonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2007 No výborně falkkone, pak si u tebe nechám nějaké zhotovit, doufám, že po úspěchu, který tě samozřejmě potká, nebudeš ciferníky prodávat za ceny podobné těm v eltonu za kolik jsou z Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2007 za kolik jsou z Eltonu? To nikdo neví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2007 za kolik jsou z Eltonu? Je to tajne - jsou tady lide kteri to vedi ale pokud by ti ro rekli museli by te pak okamzite zastrelit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2007 číselník na prim sport 1,gen stál před rokem 1000Kč + 300Kč ručky, teď je to podle mě o dost dražší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se