Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

312 jak naseto a 359 jsou zde rara avis

Odesláno

Třistadvacítek je tu možná ještě míň než 359 - ale M3Maniac už dlouho neseděl v žádném vhodném italském pekáči, Ty se taky fotkou nepochlubíš jak jim sluší RC3 tah...  ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

Čas na páteční gáblík...  :cool02:

attachicon.gifIMG_2017.jpg

mňe se tady líbí jedna věc ... hodit hodinky do prodeje který sou jakože v MINT stavu a pak je eště půl roku nosit než se možná prodají .... takovej trochu nešvar .... no .... neděláš to jenom ty, ale zrovna teď sto vodsral ...no ..... mňe je  z takovejhle prodejů upřímně na blití

Odesláno

V pohodě YPO, klidně zvracej - já je vlastně zas tak moc prodat nechci, notabene za tak málo... :cool02:  

Jinak hodinky jsou doslova inzerované jako "příležitostně nošené" - takže vytáhnout je při venčení pséka na lavičku před barák za účelem vyfocení makra na sluníčku mi nepřijde nijak zavádějící, na rozdíl od případů když si někdo třeba olepí nošený kousek původníma fóliema a fotí se s tím před trezorem v bílých rukavičkách...  :speak_cool:

Návštěvník YPO
Odesláno

jasný :D .... teď si tomu nasadil korunu .... ty si vlastně chudák, kterej to tady prodává pod cenou a děláš nám tady službu .... dobrý :D

Odesláno

Pokud Ti na to postačí buffer, přečti si aspoň první řádek inzerátu - tam najdeš jasné vysvětlení "proč" a o pár řádek níž i "odkud" a "za kolik".

A jestli máš pocit že na prodeji hodinek přes chronomag je nutno tratit minimálně 20%, doporučuju pokračovat ve vlákně ROLEX...  ;)

Jinak tohle je (pokud dobře čtu) vlákno s fotkama na ruce...

Návštěvník YPO
Odesláno

Pokud Ti na to postačí buffer, přečti si aspoň první řádek inzerátu - tam najdeš jasné vysvětlení "proč" a o pár řádek níž i "odkud" a "za kolik".

A jestli máš pocit že na prodeji hodinek přes chronomag je nutno tratit minimálně 20%, doporučuju pokračovat ve vlákně ROLEX...  ;)

Jinak tohle je (pokud dobře čtu) vlákno s fotkama na ruce...

kámo mně je jedno odkud x za kolik x proč ..... pokud něco anoncuješ a za tejden to máš na pařátě .... tak si to strč někam .... já bych si takovouhle věc nekoupil ....vlastně asi nic bych si od tebe nekoupil..... ale jak sem psal ..... nejsi jedinej .... tak se tím netrap .... já sem se jenom vyventiloval, páč mi to zrovna padlo do vočí

takže .... vlákno je volné pro panerai ;)

Odesláno

Třistadvacítek je tu možná ještě míň než 359 - ale M3Maniac už dlouho neseděl v žádném vhodném italském pekáči, Ty se taky fotkou nepochlubíš jak jim sluší RC3 tah...  ;)

Hele jak Tě napadl italskej pekáč? jsem nikdy žádnej neměl  :) leda fiat uno před sto lety.... Jinak před pár dny jsem nasadil novej rasťo řemen  :) můžu vřele doporučit.

post-7459-0-10123800-1500641256_thumb.jpg

post-7459-0-58293900-1500641269_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

@M3Maniac: Jsem si vzpomněl na Tvé "Carrery v Carreře", tak jsem přemýšlel k čemu by Ti nejlíp pasovaly Luminory - a jsem rád že je to právě mahagonový RC3, odměřený podle "mého" prototypu  :speak_cool:

Když ty Tvé fotky vidím, sterilní RubberB musel zpátky do archivu - a doufám že po příští výplatě budu moct ten nápad s inzerátem přehodnotit, ať tu nemusím číst další "knížecí rady od odborníků z Prahy"...  ;)

post-18308-0-29412700-1500644335_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Teď je mám na masivním Horweenu když se ruka v létě trochu potí a RC 3 nasadím zase na podzim

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...