patprom Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Člověk se musí obklopovat hezkými věcmi :-)
Frantik Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Sakra, tahle limitka Paneristi se mi libi! Gratuluju!
tmoris Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Prvni pamy. Ruku na to nemam, ale chvili to ponosit muzu
tmoris Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 kdyz jsem si nekdy pred 4-5 lety poridil za 80dolacu mariny z ciny, tak by me nikdy nenapadlo, ze si nekdy poridim todle
patprom Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Sakra, tahle limitka Paneristi se mi libi! Gratuluju! Taky dobra limitka.. Je to paráda, pánové :-)
Moty Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 asi to budou jenom roupy, ale potom co sem prošel celejch 72 stránek mi v hlavě utkvěly 3 modely, 372, california a černý ať už keramický nebo kompozitový tak kdyby chtěl někdo na kávu tak budu moc rád, kdybych si mohl tyhle fešný PAM vosahat, ideálně Praha díky
Koumes Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Keramické 384 jsou moc fajn, do Prahy bohužel jezdím jen málokdy. Zkusím najít pár fotek. Koumes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Koumes Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Čitelnost výborná za každé situace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Jo tak ty sou moc fajn a ukazatel rezervy
Koumes Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Jo, in-house, 8 dnů rezervy a ten lineární ukazatel byl důvod proč jsem musel došetřit a počkat si na ně.Zkoušel jsem si i 292, ale neměly ty správný "koule"
Návštěvník dabelM Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Víkendovky... Sent from my iPhone using Tapatalk
m.n. Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Měsíc jsem byl bez ucha, ale už je to zase všechno v pořádku!
Návštěvník dabelM Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 To já zas skoro 1/4 roku nebyl ve Výčepu na Stojáka ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Tam jsem se dneska chystal...a po obede jsem byl odvolan do Prahy
Návštěvník dabelM Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Škoda, mohla Koza žrát Krev !
Radek124 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Hodinkový paradox: Blíží se jaro, nastává čas vyměnit rádiovku za ušanku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tmoris Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Prvni s uchem, nosi se skvele, to pouzdro me bavi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se