pciza Odesláno 29. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 Právě teď, pku napsal: Pepo neni. Ja kupuju vetsinu remenu v teto delce nebo max. o centak vic a vzdy sundavam to druhe poutko. Namam rad kdyz mi to hodne presahuje a tady jsem krasne na treti dirce coz mi zajisti ze z prvniho poutka kouka spicka a nijak mi pak neprekazi. Tak super! Vypadá dost dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 Titanovky na " novém " Habadejovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 @pciza řemen supr! Taky o takovém přemýšlím, ale na Rádia… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 Před hodinou, LovecK napsal: @pciza řemen supr! Taky o takovém přemýšlím, ale na Rádia… Karle dik. Tyhle "jetý " kousky mam rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Tyjo hrozna predstava jet tam autobusem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 (upraveno) Suby a černej žralok od Heroic18. Apropos nevíte co se s Heroic18 stalo? Vůbec nemůžu najít jejich stránky. Upraveno 7. října 2023 uživatelem pciza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osad Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 také se připojím s mými "novými" promazanými a seřízenými rádii. Dnes převzaté od Rudy z hodinářství Onyx. Jak moc jsem stále překvapený ochotou, zaujetím a vstřícností - to se dnes tak často nevidí. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Před hodinou, osad napsal: také se připojím s mými "novými" promazanými a seřízenými rádii. Dnes převzaté od Rudy z hodinářství Onyx. Jak moc jsem stále překvapený ochotou, zaujetím a vstřícností - to se dnes tak často nevidí. Děkuji To jsou ty odtud z prodejniho vlakna? Gratuluju a konecne vim kdo mi je vyfounul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osad Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 asi ano, prodejce z Liberecka, tak ještě nějaké Luminory možná někdy v budoucnu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 To je taky můj kousek Čili ma super Panerai historii tady na fóru Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 (upraveno) V 7. 10. 2023 v 17:04, pciza napsal: Suby a černej žralok od Heroic18. Apropos nevíte co se s Heroic18 stalo? Vůbec nemůžu najít jejich stránky. Fakt asi kluci zmizeli Skoda, to byly moje TOP řemeny Upraveno 10. října 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 před 14 minutami, Frantik napsal: Fakt asi kluci zmizeli Skoda, to byly moje TOP řemeny Je to škoda. Měli fakt super kousky a chtěl jsem si objednat modryho žraloka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 před 2 hodinami, osad napsal: také se připojím s mými "novými" promazanými a seřízenými rádii. Dnes převzaté od Rudy z hodinářství Onyx. Jak moc jsem stále překvapený ochotou, zaujetím a vstřícností - to se dnes tak často nevidí. Děkuji Jsou super! Gratulace! A Ruda a Onyx samozřejmě top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Po delší době na ruce Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Ke košili jedině Pamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distar Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Oblačno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se