pciza Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 (upraveno) Dnes taky do hněda Upraveno 26. října 2023 uživatelem pciza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 před 2 hodinami, Richard Eš napsal: Super sú!! Gratulujem! Ja si moje tiež užívam… Nosím ich skoro stále Dakujem. Nahoda zariadila ze som zakopol o dobru ponuku a neodolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Před hodinou, pciza napsal: Dnes taky do hněda Tieto su super. Ludia ohrnaju nos nad tym logom ale podla mna to vyzera dobre. Po vcerajsom pozerani tvojich starsich fotiek som si dnes zbehol po velmi podobny remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 před 6 minutami, Vortex-Tempus napsal: Tieto su super. Ludia ohrnaju nos nad tym logom ale podla mna to vyzera dobre. Po vcerajsom pozerani tvojich starsich fotiek som si dnes zbehol po velmi podobny remen. Dík za mně je to logo povedené a neruší. Tenhle řemen je k nim origo a ani jsem zatím za jinej neměnil. Asi bych lepší k nim padnoucí nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 GMT na novem remenu od Janka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 11 hodinami, pku napsal: GMT na novem remenu od Janka. No to mě mohlo napadnout kdo mi ho vyfouknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borža Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Panerai store v Milane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 372 na gumě a pivku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Bohuzel mi nerikaji pane, ale jsou to krasavice a zacinam setrit. Ty proste musim mit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Hoši, to je nádhera! Tohle začíná být nebezpečný a ani to moje menší zápěstí mě nechce zastavit, abych si konečně nějaké PAM pořídil… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Určitě neprohloupis Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 před 16 minutami, pku napsal: Bohuzel mi nerikaji pane, ale jsou to krasavice a zacinam setrit. Ty proste musim mit. Jj jsou super. Asi jednou přece jenom skočím do těch modrejch! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Právě teď, pciza napsal: Jj jsou super. Asi jednou přece jenom skočím do těch modrejch! Pepo ty meli taky a jsou super, ale ty hnedy za me lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Právě teď, pku napsal: Pepo ty meli taky a jsou super, ale ty hnedy za me lepsi. No už mám 2020 tak bych raději tu modrou a cenovka je už příznivější Petře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 před 2 minutami, pciza napsal: No už mám 2020 tak bych raději tu modrou a cenovka je už příznivější Petře? Butik v Dubai Mallu je ma v prepoctu za cca 220. Netusim kolik stojej u nas. Nikde jinde jsem je nazivo nevidel az dneska tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 před 12 minutami, pku napsal: Butik v Dubai Mallu je ma v prepoctu za cca 220. Netusim kolik stojej u nas. Nikde jinde jsem je nazivo nevidel az dneska tady. No původní cena myslím byla 9900eur. Jsem zvědavej kolik budou u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se