EpsteinBarr Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Niezeby sa v inych vlaknach nedalo nakazit, ale toto je obzvlast infekcne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 45 minutami, EpsteinBarr napsal: Niezeby sa v inych vlaknach nedalo nakazit, ale toto je obzvlast infekcne. Jeste Submersible a jsi v základním kompletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 7 hodinami, EpsteinBarr napsal: Niezeby sa v inych vlaknach nedalo nakazit, ale toto je obzvlast infekcne. Sedia jak rit na serbel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radiomir1976 Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haades Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna S blížícím se víkendem. Jsem vyměnil Submersible za Luminory. Ale Rádiomiry mám pořád v hlavě 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Opat sa mi potvrdilo ze pri Panerai plati “basic =cool”. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna V 16. 1. 2025 v 9:30, LovecK napsal: Jeste Submersible a jsi v základním kompletu Vidim to podobne... A @Vortex-Tempus s tym bielym cifernikom Asi by som bol isiel do "zakladu", kebyze sa v pravom case neboli objavili nizsie uvedene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Radia v akci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Posledne mesiace som za-panerai-ovany az po usi... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Velka vdaka @Vortex-Tempus, ktory mi pomohol zohnat gumu v ramci priprav na teplejsie mesiace. Guma z nich robi pocitovo uplne ine hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna S malou dušou si dovolím sa k Vám pripojiťpo próbe u kamaráta ( mimochodom miestneho člena), som ako slabá povaha, samozrejme podľahol. Takže moje prvé PAM. Či budú posledné, ukáže čas. Zatiaľ sa budem tešiť z týchto s zvykať si na 2ručky, ktoré som nikdy nemal 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna před 15 minutami, Campino napsal: S malou dušou si dovolím sa k Vám pripojiťpo próbe u kamaráta ( mimochodom miestneho člena), som ako slabá povaha, samozrejme podľahol. Takže moje prvé PAM. Či budú posledné, ukáže čas. Zatiaľ sa budem tešiť z týchto s zvykať si na 2ručky, ktoré som nikdy nemal No vidíš! A už jsi náš! Gratulace a vitej do klubu. Jsou parádní! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna před 18 minutami, Campino napsal: S malou dušou si dovolím sa k Vám pripojiťpo próbe u kamaráta ( mimochodom miestneho člena), som ako slabá povaha, samozrejme podľahol. Takže moje prvé PAM. Či budú posledné, ukáže čas. Zatiaľ sa budem tešiť z týchto s zvykať si na 2ručky, ktoré som nikdy nemal Krasna prace a vitej v klubu! Cistej cifr, za me jsou paradni 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna (upraveno) před 36 minutami, Campino napsal: S malou dušou si dovolím sa k Vám pripojiťpo próbe u kamaráta ( mimochodom miestneho člena), som ako slabá povaha, samozrejme podľahol. Takže moje prvé PAM. Či budú posledné, ukáže čas. Zatiaľ sa budem tešiť z týchto s zvykať si na 2ručky, ktoré som nikdy nemal Tak uz prisli… Blahozelam… sedia presne tak dobre ako ked si skusal moje Upraveno 30. ledna uživatelem Vortex-Tempus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna @pciza @Cancri @Vortex-Tempus ďakujem priateliateším sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Ale no parada, pekne sa vam totu rozrasta 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna buon giorno, ragazzi @Campino Takze ta tiez dostali... Gratulka, biely cifernik je super. No a, ved uvidis sam, ako a kam ta to posunie. Ja som tu tomu celemu prepadol. Odznelo to uz mnohokrat, ze na tieto hodinky musis nejakym sposobom dozriet. A potom to uz ide... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: buon giorno, ragazzi @Campino Takze ta tiez dostali... Gratulka, biely cifernik je super. No a, ved uvidis sam, ako a kam ta to posunie. Ja som tu tomu celemu prepadol. Odznelo to uz mnohokrat, ze na tieto hodinky musis nejakym sposobom dozriet. A potom to uz ide... Díkydlllho som nad touto značkou uvažoval a dokopal som sa k tomu až teraz. Zatiaľ som nadšený, sú super..uvidím ako to pôjde ďalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna rychle... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Len nech to tu zije… pekny weekend prajem… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se