Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 37 minutami, tomina666 napsal:

Na Instagramu jsem udělal reelsko video z návštěvy italských butiků Panerai, kde jsem si mohl vyzkoušet pár kousků. Tak s dovolením sdílím, je to jen mobilem a na video teda nejsem vůbec žádný profík.😁https://www.instagram.com/reel/DMftjuZoiyM/?igsh=MWFhbzhocGo2ZTlncw==

Pekne video… 👍

Clovek by sa z toho zblaznil ze? Ja ked som v butiku tak sa asi chovam jak uplny blbec… jak vyrehotane decko v hrackarstve 😂

• Like 1
Odesláno
před 42 minutami, tomina666 napsal:

Na Instagramu jsem udělal reelsko video z návštěvy italských butiků Panerai, kde jsem si mohl vyzkoušet pár kousků. Tak s dovolením sdílím, je to jen mobilem a na video teda nejsem vůbec žádný profík.😁https://www.instagram.com/reel/DMftjuZoiyM/?igsh=MWFhbzhocGo2ZTlncw==

Super video a paradni kousky jsi testoval!

• Like 1
Odesláno
před 38 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Pekne video… 👍

Clovek by sa z toho zblaznil ze? Ja ked som v butiku tak sa asi chovam jak uplny blbec… jak vyrehotane decko v hrackarstve 😂

Ty jo.. já bývám pravě celkem v klidu a málokdy mne něco zaujme. U těch Panerai je to teda jiný. Ten výběr je neskutečný, ještě každý model má třeba jiný řemen a je to úplně jiný pocit na ruce. Úžasný!

Odesláno
před 3 minutami, tomina666 napsal:

Ty jo.. já bývám pravě celkem v klidu a málokdy mne něco zaujme. U těch Panerai je to teda jiný. Ten výběr je neskutečný, ještě každý model má třeba jiný řemen a je to úplně jiný pocit na ruce. Úžasný!

Co hovoris na Fullgoldy? Mne sa to neskutocne paci… aj ked hardcore Panerai to asi moc nie je

Odesláno
před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal:

Co hovoris na Fullgoldy? Mne sa to neskutocne paci… aj ked hardcore Panerai to asi moc nie je

Naprosto skvělý! Akorát jsem si zkoušel verzi s perpetual. A tam ta cena byla šílená. Ale dcera říkala, že mi mega sluší😁

Odesláno
před 12 hodinami, Haades napsal:

Skvělé video 😍 závidím výlet 

Výlet byl skvělý! Akorát bych tam příště jel spíše září, mimo sezónu nebo tak. Strašně lidí a docela velký horko. V Bologni jsem to pak trochu nedal, nějaký upal nebo kolaps. Ale stálo to za to! ;) 
mimochodem, co jsem nezmínil. Ten personál byl extrémně milý. I tam, kde mě třeba vůbec neznali. Docela by mě zajímalo, jestli to tak má jen Panerai, Italové celkově nebo čím to bylo.

• Like 1
Odesláno
před 31 minutami, tomina666 napsal:

Výlet byl skvělý! Akorát bych tam příště jel spíše září, mimo sezónu nebo tak. Strašně lidí a docela velký horko. V Bologni jsem to pak trochu nedal, nějaký upal nebo kolaps. Ale stálo to za to! ;) 
mimochodem, co jsem nezmínil. Ten personál byl extrémně milý. I tam, kde mě třeba vůbec neznali. Docela by mě zajímalo, jestli to tak má jen Panerai, Italové celkově nebo čím to bylo.

Myslim ze je to o indiviualne a o konkretnych ludoch. Ja som pravidelny navstevnik v PAM butiku v Basli a tiez su velmi mily. Jediny butik za tie roky kde ma poslu s hodinkami na ruke na ulicu aby som si spravil lepsie fotky na dennom svetle. A urcite to nie je o Panerai lebo butik to sice ja ale prevadzkuje ho miestny klenotnik rovnako ako PP a Oris butiky ktore su vedla.

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, Arthur N. napsal:

Bomba💣. Mit vetsi ruku, tak bych je bral👍

Toho se vůbec neboj! Já mám taky dost malou ruku, nosím Luminory 44. Rádia jsou ještě o něco lepší, pohodlnější, i když jsou 45!

Odesláno
Před hodinou, tomina666 napsal:

Toho se vůbec neboj! Já mám taky dost malou ruku, nosím Luminory 44. Rádia jsou ještě o něco lepší, pohodlnější, i když jsou 45!

U Panerai bych velikost vůbec neřešil.

• Dát hlas 1
Odesláno

@Arthur N. Na 45/44 PAM uplne staci 17 cm ruka. Ono tie Radia maju sice 45 ale ziadne nozky… na sirku na ruke zaberu menej miesta ako vacsina 36 hodiniek s nozkami a tahom. Treba proste vyskusat…

Dnes je chladnejsie… znesiem kozu tak so vytiahol Radia. Ruka 18,5.

IMG_7507.thumb.jpeg.d1c6d8a4a64e14106939a7d6c399d141.jpeg

IMG_7505.thumb.jpeg.0ad9f5f649e4201a7bba6cfb3b5e28bb.jpeg

• Like 4
Odesláno
před 11 hodinami, tomina666 napsal:

Ještě to trochu rozepíšu a upřesním. Nevypadám úplně jako střízlík, ale mám tenké zápěstí a menší pěst. Obvod zápěstí mám proměnlivé mezi 16,5-17 cm. U hodinek u mne hraje hlavně parametr L2L. Panerai jsem chtěl už cca 3-4 roky zpátky a mohl je tehdy mít za hubičku. Jenže jsem neustále bojoval s tím, že mi budou velké, nebude to vypadat dobře atd. Ale STRAŠNĚ jsem po nich toužil, dělal si sbírky fotek apod. 

Loni jsem si vyzkoušel 111 a řekl si: “ty vole, to neni až taková tragédie…” začal šťourat na internetu a zjistil, že se velikost u Panerai opravdu neřeší tak, jako u ostatních značek. Neříkám, že to někdy nevypadá až moc, ale to jsou extrémy většinou v Asii. A když se to dobře vyfotí, vypadá to prostě sakra dobře i na té mojí malé ruce. No a tehdy jsme měli jet do Itálie na dovolenou, kde byl autorizovaný prodejce, tak to bylo prostě jasný. :) A tak to začalo! Jen škoda, že to nezačalo dřív, za méně peněz… Ale tuhle hodinkou cestu mám asi ze všech nejraději. Takže se toho neboj!

Odesláno
před 6 minutami, Vortex-Tempus napsal:

@Arthur N. Na 45/44 PAM uplne staci 17 cm ruka. Ono tie Radia maju sice 45 ale ziadne nozky… na sirku na ruke zaberu menej miesta ako vacsina 36 hodiniek s nozkami a tahom. Treba proste vyskusat…

Dnes je chladnejsie… znesiem kozu tak so vytiahol Radia. Ruka 18,5.

IMG_7507.thumb.jpeg.d1c6d8a4a64e14106939a7d6c399d141.jpeg

IMG_7505.thumb.jpeg.0ad9f5f649e4201a7bba6cfb3b5e28bb.jpeg

Diky👍, misto toho abyste mi rekli, ze jsou velky a usetril jsem prachy, tak mi Chronopacienti velice pomahate😂

Odesláno
před 8 minutami, Arthur N. napsal:

Diky👍, misto toho abyste mi rekli, ze jsou velky a usetril jsem prachy, tak mi Chronopacienti velice pomahate😂

Naopak!! Nevymýšlej kraviny s jinými hodinkami a kup Panerai, ktere stejně koupíš.🤣

• Like 1
Odesláno
před 6 minutami, Arthur N. napsal:

K vasim sluzbam pane… 😂😂😂

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...