Lukáš3 Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července před 22 hodinami, Arthur N. napsal: Zmer mi prosim lug to lug, co fotku dynka?, diky. Cca 53mm před 22 hodinami, Vortex-Tempus napsal: K tym paradnym Radiam co si si zaobstaral je Luminor skoro povinny doplnok… No třeba ty 351, co jsou v prodejním vlákně vypadají moc dobře 1
Arthur N. Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července před 28 minutami, Lukáš3 napsal: Cca 53mm No třeba ty 351, co jsou v prodejním vlákně vypadají moc dobře Diky
tomina666 Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Tak jsem si předevčírem večer zase trochu hrál v kuchyni u stolu, o samotě a po tmě. Já je prostě miluju! 7
Cancri Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Před hodinou, tomina666 napsal: Tak jsem si předevčírem večer zase trochu hrál v kuchyni u stolu, o samotě a po tmě. Já je prostě miluju! Fantasticky svetlo! To je za me do kalendare! 2 1
tomina666 Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července před 3 hodinami, Cancri napsal: Fantasticky svetlo! To je za me do kalendare! Díky! Ale úplně bych to s tím kalendářem nepřeháněl. Vlastně tohle focení bylo docela utrápené a jsem rád, že mi vyšly alespoň dvě fotky
lupo Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 15 minutami, Harwey napsal: su nejako az moc prelestene skus google... pam024 B serial...
Vortex-Tempus Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července @Harwey Ci su moc alebo vobec prelestene z fotky povedat neviem ale to ze maju byt leskle (vratane lunety) je fakt... Wrist Game Or Crying Shame: Panerai Luminor Submersible
Harwey Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července ok, ano vidim proste k pamom mi ten lesk nejako nesedi
Vortex-Tempus Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července @lupo Dneska som sa konecne dokopal k registracii na paneristi.com a jedna z prvych veci co tam na mna skocili bola tvoja fotka Bozuzial to vyzera ze je tam mrtvo...
lupo Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července A/B (1998/99) leskla luneta, 12 click. C serial (2000) - cca do polky serie leskla luneta, neskor brusena. (60 click)
lupo Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Právě teď, Vortex-Tempus napsal: @lupo Dneska som sa konecne dokopal k registracii na paneristi.com a jedna z prvych veci co tam na mna skocili bola tvoja fotka Bozuzial to vyzera ze je tam mrtvo... mrtve forum. rozdelene po krajinach. mal si to vidiet 20 rokov dozadu ked padal server vzdy ked v usa dorazili ludia do kanclu... 1
lupo Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 10 minutami, Harwey napsal: ok, ano vidim proste k pamom mi ten lesk nejako nesedi ale hej...
Vortex-Tempus Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 17 minutami, lupo napsal: mrtve forum. rozdelene po krajinach. mal si to vidiet 20 rokov dozadu ked padal server vzdy ked v usa dorazili ludia do kanclu... Ja som prve PAM kupil len pred 7 rokmi a celkovo moc klubovy clovek nie som. Pred par mesacmi som v butiku skusal objednavat novu Paneristi 1000 pcs limitku a velmi dramaticky mi povedali ako to uz je davno vypredane medzi clenmi klubu... hovorim si ze sa pozriem ako moc velky ten klub je, a veru ziadna slava...
Vortex-Tempus Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 26 minutami, Harwey napsal: ok, ano vidim proste k pamom mi ten lesk nejako nesedi Povedal by som ze v sucastnej produkcii je tak 40% modelov celolestenych. V minulosti to bolo este viac.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se