Vortex-Tempus Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 před 19 minutami, Radek Cigi napsal: Jsem velký fanda do řady Luminor. Tyhle jsou fakt nádherné. Ale k Submersiblům si nemůžu stále najít cestu... Ja by som to pre teba videl na Radia... Krasne modre su od vcera v inzercii... 1
pciza Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 před 28 minutami, Radek Cigi napsal: Jsem velký fanda do řady Luminor. Tyhle jsou fakt nádherné. Ale k Submersiblům si nemůžu stále najít cestu... Ale najdeš ! Uvidíš. Stejně jako my všichni 1
Radek124 Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 Všichni fakt ne - Panerai mám pořád rád, ale už dávno jsem zjistil že dokonce ani to ucho ke štěstí nepotřebuju... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
pciza Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 před 39 minutami, Radek124 napsal: Všichni fakt ne - Panerai mám pořád rád, ale už dávno jsem zjistil že dokonce ani to ucho ke štěstí nepotřebuju... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Počítám samozřejmě nás vic magory 2 1
Vortex-Tempus Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 Neda mi to… musim to tu zavesit. Hodinky moje - fotky, talentovanejsi kamos @bejduko Je to proste krasa o ktoru sa musim podelit… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 4 2
pciza Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 před 5 minutami, Vortex-Tempus napsal: Neda mi to… musim to tu zavesit. Hodinky moje - fotky, talentovanejsi kamos @bejduko Je to proste krasa o ktoru sa musim podelit… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Samozřejmě hodinky a fotky parádní! 1 1
Haades Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
EpsteinBarr Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 @Vortex-Tempus Fotky ze brutal super. Vedel by som zit s tymi modraskami, krasne hodinky. A povrchovka sa mne osobne velmi paci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
LovecK Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 914 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Zeek Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
lupo Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 Hotovo. Konec. 2025 uzatváram. Ticho teplo klud. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Kid_A Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 před 13 minutami, lupo napsal: Hotovo. Konec. 2025 uzatváram. Ticho teplo klud. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. skvely album.... I am still here... 1
Kid_A Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 V 15. 12. 2025 v 19:54, Vortex-Tempus napsal: Neda mi to… musim to tu zavesit. Hodinky moje - fotky, talentovanejsi kamos @bejduko Je to proste krasa o ktoru sa musim podelit… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. lahudka:)) a ty cifr je naprosta spica... 1
Kid_A Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 V 15. 12. 2025 v 14:50, Radek124 napsal: Všichni fakt ne - Panerai mám pořád rád, ale už dávno jsem zjistil že dokonce ani to ucho ke štěstí nepotřebuju... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. to je mikrorotor? 1
pciza Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 389 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Radek124 Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 V 18. 12. 2025 v 16:54, Kid_A napsal: to je mikrorotor? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...je fakt že u mnoha vintážních oblekovek by se dal najít "full size rotor" o menším průměru než tohle, ale na poměry Panerai šlo u P4000 (mikrorotor, dvoupatrový pérovník) o opravdu nevídaný úkrok od tradičních 15-18mm "námořních min s uchem a nejdražším Unitasem na světě". 1 1
Kid_A Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 před 1 minutou, Radek124 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...je fakt že u mnoha vintážních oblekovek by se dal najít "full size rotor" o menším průměru než tohle, ale na poměry Panerai šlo u P4000 (mikrorotor, dvoupatrový pérovník) o opravdu nevídaný úkrok od tradičních 15-18mm "námořních min s uchem a nejdražším Unitasem na světě". Nadhera!
Tomino2007 Odesláno 21. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2025 krásnou 4.adventní neděli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Toblin Odesláno 21. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
tomina666 Odesláno 21. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2025 Krásný svátky, parto! Ať nás příští rok provází síla, zdraví, štěstí a taky naše vášeň a něco hezkého od PANERAI přibyde každému z nás... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se