Potkan Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 A ktery vyhraly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Chtěl jsem zkusit velikost pouzdra 42 a 44. Z toho mi vychází, že i 44 mm je v pohodě nositelných. Ucho fakt nepřekáží. Zkoušel jsem i variantu s korunkou vlevo, líbí se mi to. 42 mm měli s modrým cifrem, ale mě na tom zajímal hlavně ten tah. Je poměrně subtilní, články jsou docela tenký a je tam motýlovka. Na produktových fotkách se mi líbil, ale naživo, bych ho mít nemusel. Na závěr jsem měl na ruce plnotučných 47 mm a to je největší bomba, ale děsný kladiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 ... hepy;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 510 na D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantes Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 (upraveno) Panerai PAM 424 ?? Upraveno 26. října 2019 uživatelem Dantes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Nekde mezi tim vsim jidlem se povalujou instalaterky.@Sphinxx oranzova nakaza uz se rozsirila i na Luminory.#orangeisthenewblack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Jedny Pams hezci nez druhy, parada a sem rad, ze se to tu trochu zase hejbe;-) ty Radiomiry California dial sou mooc stylovy, asi jediny Radiomiry, ktery si dokazu pro sebe predstavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Pont-la-Ville Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Cekam v KaeFCecku na toasty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Šup s nima na kóžku;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 PAMpadááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Tady to dnes žije.Náčelníku, gratulace k uchu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Peknej džíňák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Čtu si sic o cosmo Rolexu, ale na ruce mám Pamy, kter? s historií Rolex dost souvisí, teda aspoň v začátcích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Máte to moc pěkný, pusťte mi někdo Stodvanáctky, nebuďte krkouni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 A ja bych zase tuze chtel neco takoveho. Nema nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 A ja bych zase tuze chtel neco takoveho. Nema nekdo?Jen ze zvědavosti, proč ho nevezmeš od toho strapkinga, když ho tak chceš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se