pku Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 před 3 hodinami, pciza napsal: Jo vím co jsem někde výše psal, ale nakonec jsou u mně bylo mi líto jak jsou dlouho v inzerci Super já už na ně taky začal koukat, ale byl jsem silnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Ešče žes to, Pepo, udělal… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 před 4 hodinami, LovecK napsal: Ešče žes to, Pepo, udělal… Karle snad jsi na ně neměl taky zálusk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 před 51 minutami, pciza napsal: Karle snad jsi na ně neměl taky zálusk? Ještě -2t a psal jsem… pořídit ocelovkám bratříčka… a jedna dnešní, ať jen nekecám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 před 17 hodinami, pciza napsal: Jo vím co jsem někde výše psal, ale nakonec jsou u mně bylo mi líto jak jsou dlouho v inzerci Tiež som na nich pozeral ale ako prve Panerai, ktoré som pred par dňami kúpil, som chcel luminor puzdro ale na keramiku bola ta cena viac ako lakava…dobra kupa uživaj v radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 (upraveno) V 27. 1. 2023 v 12:47, yegor napsal: Tiež som na nich pozeral ale ako prve Panerai, ktoré som pred par dňami kúpil, som chcel luminor puzdro ale na keramiku bola ta cena viac ako lakava…dobra kupa uživaj v radosti Dík jsou ve skutečnosti hezčí, než jsem čekal Upraveno 28. ledna 2023 uživatelem pciza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Pivní vycházka s 292 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Ten chlupatej canvas jim fakt sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Před hodinou, Koumes napsal: Ten chlupatej canvas jim fakt sedne Musím sehnat novej, delší těch origo 125/75 je sakra krátkejch. Ale ta zelená se mi k nim docela hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Na novom krokoušovi ale kvalita poslabšia…budem sa musieť obratit na miestnych majstrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 372 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 @pcizaTyhle lucerny jsou překrásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 18 hodinami, Toblin napsal: @pcizaTyhle lucerny jsou překrásný! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 A dneska 025 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 30 minutami, pciza napsal: A dneska 025 Nadherna zbierka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 1 minutou, yegor napsal: Nadherna zbierka Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Pepo hoď sem celou tu parádu najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 1 hodinou, pku napsal: Pepo hoď sem celou tu parádu najednou. Až jich bude deset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 4 minutami, pciza napsal: Až jich bude deset A co ty černý Submersible? Povedlo se? Jestli jo, tak bych se přijel podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se