pciza Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Odesláno 15. března 2023 před 1 minutou, pku napsal: Tak jsem se dočkal. Tak gratulace i tady! Jsou super! Už se těším až je vyzkouším
pku Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Odesláno 15. března 2023 před 2 minutami, pciza napsal: Tak gratulace i tady! Jsou super! Už se těším až je vyzkouším Díky a zkusit je můžeš kdykoliv. Jen jsem se trošku zděsil, protože jsem myslel, že si na ně budu házet řemeny a oni tady jsou 26mm takže jsem v pr....!
pciza Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Odesláno 15. března 2023 před 3 hodinami, pku napsal: Díky a zkusit je můžeš kdykoliv. Jen jsem se trošku zděsil, protože jsem myslel, že si na ně budu házet řemeny a oni tady jsou 26mm takže jsem v pr....! Tak bude mít Rasťo spoustu práce
Návštěvník dabelM Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Odesláno 15. března 2023 před 3 hodinami, pku napsal: Díky a zkusit je můžeš kdykoliv. Jen jsem se trošku zděsil, protože jsem myslel, že si na ně budu házet řemeny a oni tady jsou 26mm takže jsem v pr....! Mám stejném problém s 26mm řemeny. Rád bych pořídil Radomíry, ale nabídka 26mm řemenů je dost tragická, tak jsem novou akvizici zatím pustil z hlavy.
pku Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Odesláno 15. března 2023 před 40 minutami, dabelM napsal: Mám stejném problém s 26mm řemeny. Rád bych pořídil Radomíry, ale nabídka 26mm řemenů je dost tragická, tak jsem novou akvizici zatím pustil z hlavy. Ja bych chtel casem "kompletni rodinku", takze si brousim zuby na 425-ky, ale tam nic menit nebudu. Ty dratky na to casty meneni moc nejsou, takze nasadim nejakou peknou kuzi a ta tam bude furt.
pciza Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Odesláno 18. března 2023 před 2 hodinami, koveras napsal: Po rokoch zase medzi vami. Jsou super! Gratulace. Od Bulleta?
koveras Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Odesláno 19. března 2023 před 22 hodinami, pciza napsal: Jsou super! Gratulace. Od Bulleta? Ja som ani netušil, že tieto predáva. Nie, bazoš
pciza Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 před 9 hodinami, Pivas napsal: Ty 111 mají neco do sebe. To máš pravdu a gratulace!
Juraj11 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Ty 111 mají neco do sebe. Jsou nejJá mám chlapskou smrtelnou nemoc,tak alespoň po dlouhé době malá útěchaSent from my iPhone using Tapatalk
Pivas Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 @pciza- Diky @Juraj11- kdyz mas chut si vzít hodinky,tak nebude tak zle.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se