tomina666 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 před 2 hodinami, M-72 napsal: A najednou je vám šede.... Všechno neeej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Taky se přidám ke gratulantům. Pokud dostanu Panerai tak už se těžším je to za rohem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 před 2 hodinami, pciza napsal: Gratulace ke kulatinám! před 2 hodinami, tomina666 napsal: Všechno neeej! před 1 hodinou, pavel23 napsal: Taky se přidám ke gratulantům. Pokud dostanu Panerai tak už se těžším je to za rohem. Dík kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 1314 a malá plazivka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Tak konečně na vlastní ruce. První Rádiovky a musím říci, že jsou hezčí než jsem si myslel. Primárně jsem je kupoval jako hodinky do společnosti, protože ty Luminory a obvzláště Submersibly jsou dost masivní a vypadá to, že se to povedlo. Ač 45mm, tak na ruce sedí jako 38-ky. Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 dobry jsou, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Pracovní schůzka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 9 minutami, Frantik napsal: Pracovní schůzka A koukám kolega už 1314 pořídil ale řekni mu že nejlíp k nim pasuje ten origo řemen! Nebo za zelená guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 15 minutami, pku napsal: Tak konečně na vlastní ruce. První Rádiovky a musím říci, že jsou hezčí než jsem si myslel. Primárně jsem je kupoval jako hodinky do společnosti, protože ty Luminory a obvzláště Submersibly jsou dost masivní a vypadá to, že se to povedlo. Ač 45mm, tak na ruce sedí jako 38-ky. Pecka Jj jsou super! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 45 minutami, Frantik napsal: Pracovní schůzka Docela slušní grupař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 2 hodinami, pciza napsal: A koukám kolega už 1314 pořídil ale řekni mu že nejlíp k nim pasuje ten origo řemen! Nebo za zelená guma On tak experimentuje no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 33 minutami, Frantik napsal: On tak experimentuje no Jo samozřejmě chce to vyzkoušet všechno ale ten cifr si o tu zelenou nebo šedou přímo koleduje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 10 minutami, pciza napsal: Jo samozřejmě chce to vyzkoušet všechno ale ten cifr si o tu zelenou nebo šedou přímo koleduje Jo, tu on nosí cele léto, tak teď jsme dali nějaký řemeny. Je to začátečník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 3 hodinami, Frantik napsal: Pracovní schůzka moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 3 hodinami, pku napsal: Tak konečně na vlastní ruce. První Rádiovky a musím říci, že jsou hezčí než jsem si myslel. Primárně jsem je kupoval jako hodinky do společnosti, protože ty Luminory a obvzláště Submersibly jsou dost masivní a vypadá to, že se to povedlo. Ač 45mm, tak na ruce sedí jako 38-ky. Pecka Tyjo, ty jsou parádní! Jako já chci první PAM určitě Luminory, ale tohle je velká paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 43 minutami, Frantik napsal: Jo, tu on nosí cele léto, tak teď jsme dali nějaký řemeny. Je to začátečník Hlavně že je náš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 1 minutou, pciza napsal: Hlavně že je náš! Že nespadnul do korunkový party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 21 minutami, pciza napsal: Že nespadnul do korunkový party nebud osklivej, jsem si jistej, ze treba ja se zase vratim, jednou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 22 minutami, Murphy97 napsal: nebud osklivej, jsem si jistej, ze treba ja se zase vratim, jednou.. Neměl jsi ani odcházet tady je nejlíp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se