Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V pohode, urco jsou to velky a vysoky hodiny na velky pracky a pak jsou teda na denni noseni;-) a jsou identicke s 312 tedy krom strojku a funkcí ale jinak stejny.

Odesláno (upraveno)

Ked som si kúpil tie 312 tak sa mi zdali moc tažké aj som ich dal do ponuky , ale nejako si začínam zvykať

Upraveno uživatelem Pali11
Návštěvník dabelM
Odesláno

Osmidenky po dlouhé době v kavárně

ea2afa2b845f8022f8e84416498874eb.jpg

46d538e31b52673fd4cbb403e34de301.jpg

4f6491615208303ed7306f9fcc8fd645.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

To máš pravdu nepasujú na to tie RC3 round-cut remene. Ale je to vážne poznať ten rozdiel na ruke, robý to dosť aj na výške ale aj váhe nelietajú na ruke dokonca ich schovám pod manžetu od svetra alebo bundy, som spokojný no a teraz už vymýšľam vo veľkom z remeňmi :-)

Odesláno

Ano, originál černý aligátor (CRF) 24/22 - akorát místo toho na kterém jsem je dostal má černé prošití. Na masivních nohách 1950 nebyl nic moc, ale k tenkým Radiomirům pasuje z toho co mám asi nejlíp, bílé prošití vypadalo tak nějak "špinavě". Právě proto se mi tolik líbí experimenty kolegy RC3 s inverzním a nebo barevným prošitím, samozřejmě u modelů ke kterým to sekne.

Odesláno

Ani mi nehovor veď už mi Rasto šije ďalšie :-) veď to je závislosť ja by som to vkuse menil :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...