rentier Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Gentlemani, mám možnost sehnat myslím dost výhodně refilly do inkoustových tiskáren. Ceny sdělím podle typu, ale vychází to cca na třetinu až čtvrtinu originální náplně. Kvalita bezproblémová, sám jsem byl mile překvapen. Kdyby někdo potřeboval doklad, i to se dá zařídit. Možno aj s obsluhou! Měl by někdo zájem? Nejsu žádné překupník a kšeftař, primární zájem je být tady taky trochu užitečný, ne jen nadšený čtenář...
eagle Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 rentier napsal: Gentlemani, mám možnost sehnat myslím dost výhodně refilly do inkoustových tiskáren. Ceny sdělím podle typu, ale vychází to cca na třetinu až čtvrtinu originální náplně. Kvalita bezproblémová, sám jsem byl mile překvapen. Kdyby někdo potřeboval doklad, i to se dá zařídit. Možno aj s obsluhou! Měl by někdo zájem? Nejsu žádné překupník a kšeftař, primární zájem je být tady taky trochu užitečný, ne jen nadšený čtenář... Ja mam vyborne skusenosti s refillom inktec. Cena je 10x nizsia ako original, nedochadza ku farebnemu posunu, najstarsie fotky tlacene inktecom mam stare 3 roky, zatial bez farebneho posunu alebo blednutia... Inktec bol oceneny aj nemeckym PC magazinom ako jeden z najkvalitnejsich refillov.
Monk Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 rentier napsal: Gentlemani, mám možnost sehnat myslím dost výhodně refilly do inkoustových tiskáren. Ceny sdělím podle typu, ale vychází to cca na třetinu až čtvrtinu originální náplně. Kvalita bezproblémová, sám jsem byl mile překvapen. Kdyby někdo potřeboval doklad, i to se dá zařídit. Možno aj s obsluhou! Měl by někdo zájem? Nejsu žádné překupník a kšeftař, primární zájem je být tady taky trochu užitečný, ne jen nadšený čtenář... podle me levny tisk a inkoust nejde dohromady, zvlast ne pomoci podomacku/cinsku refilovanych cartrigi:-)
Foundryman Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Rentiere, přijď 3.8. na pivo (viz sraz Chronomag v Brně), já bych asi zájem měl, můžeme to probrat.
rentier Odesláno 21. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2007 Foundryman napsal: Rentiere, přijď 3.8. na pivo (viz sraz Chronomag v Brně), já bych asi zájem měl, můžeme to probrat. Omlouvám se, těžce nestíhám, ceny dodám v pondělí. O srazu vím, žel bude asi kolidovat s dovolenkou:(
rentier Odesláno 24. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Omlouvám se, ale nějak se to zadrhlo, takže bude asi nejlepší celé vlákno smazat...
Návštěvník RaGe Odesláno 24. července 2007 Nahlásit Odesláno 24. července 2007 Škoda Dělám v tom oboru už pár let a těšil jsem se na nové informace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se