Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gentlemani, mám možnost sehnat myslím dost výhodně refilly do inkoustových tiskáren.

Ceny sdělím podle typu, ale vychází to cca na třetinu až čtvrtinu originální náplně. Kvalita bezproblémová, sám jsem byl mile překvapen. Kdyby někdo potřeboval doklad, i to se dá zařídit. Možno aj s obsluhou! Měl by někdo zájem? Nejsu žádné překupník a kšeftař, primární zájem je být tady taky trochu užitečný, ne jen nadšený čtenář...

Odesláno
  rentier napsal:
Gentlemani, mám možnost sehnat myslím dost výhodně refilly do inkoustových tiskáren.

Ceny sdělím podle typu, ale vychází to cca na třetinu až čtvrtinu originální náplně. Kvalita bezproblémová, sám jsem byl mile překvapen. Kdyby někdo potřeboval doklad, i to se dá zařídit. Možno aj s obsluhou! Měl by někdo zájem? Nejsu žádné překupník a kšeftař, primární zájem je být tady taky trochu užitečný, ne jen nadšený čtenář...

Ja mam vyborne skusenosti s refillom inktec. Cena je 10x nizsia ako original, nedochadza ku farebnemu posunu, najstarsie fotky tlacene inktecom mam stare 3 roky, zatial bez farebneho posunu alebo blednutia...

Inktec bol oceneny aj nemeckym PC magazinom ako jeden z najkvalitnejsich refillov.

Odesláno
  rentier napsal:

podle me levny tisk a inkoust nejde dohromady, zvlast ne pomoci podomacku/cinsku refilovanych cartrigi:-)

Odesláno
  Foundryman napsal:
Rentiere, přijď 3.8. na pivo (viz sraz Chronomag v Brně), já bych asi zájem měl, můžeme to probrat.

Omlouvám se, těžce nestíhám, ceny dodám v pondělí. O srazu vím, žel bude asi kolidovat s dovolenkou:(

Návštěvník RaGe
Odesláno

Škoda :crying_anim: Dělám v tom oboru už pár let a těšil jsem se na nové informace :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...