Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přístup obchodníka je fér, to se tady asi jen tak nestane :( .

Jinak za ty 3.190,-Kč bych to nechal zaservisovat u Hanáka. To "DC" v kolonce bydliště znamená co konkrétně?

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Psal jsi, že jsou po kompletním servisu, tak nechápu po jakém. Je dost divný, že u 2008 nejdou doladit, přečti si recenze na Hanáka, moc lidí tady spokojených nebylo. Radši bych zkusil ještě Dušáka v Praze, ať máš víc názorů...

Odesláno

To ne, safír na PO je něco kolem 5500,- , ale práce tím pádem 0 a když už se to rozebírá. 

Nechápu, práce za 0. 

Odesláno

Myšleno tak, že když už se budou rozebírat a dělat servis, tak se při tom nechá vyměnit safír.

Odesláno

Psal jsi, že jsou po kompletním servisu, tak nechápu po jakém. Je dost divný, že u 2008 nejdou doladit, přečti si recenze na Hanáka, moc lidí tady spokojených nebylo. Radši bych zkusil ještě Dušáka v Praze, ať máš víc názorů...

Obchodník se mi dušoval, že servis proběhl před 14ti dny. Jakého rozsahu těžko říct. A já bych pro klid stejně ten servis dělal a navíc je to za půlku, takže pro mě lepší varianta. Rozhasení přesnosti, magnetizace - to se asi při cestě přes brány na letišti atd může stát. Asi. 

Nezkoušeli to dnes u Hanáka doladit. Neotvírali to. Na to nebyl čas. A jakmile udělali tlakovku, tak jsem stejně pro ten servis. Zkusím Hanáka, přišli mě v pohodě. Uvidím.

Odesláno

Myšleno tak, že když už se budou rozebírat a dělat servis, tak se při tom nechá vyměnit safír.

Jasný, už chápu... Ale i tak do nového safíru nepůjdu. 

Odesláno

Jasný, už chápu... Ale i tak do nového safíru nepůjdu. 

Zkus se zeptat na cenu, pokud to ale nevadí tak asi neřešit. Možná, že jsi to mohl také napsat prodejci, pokud to nebylo deklarováno.

Odesláno

Brány na letišti ti nic neudělají, ani další bezpečnostní prvky ostrahy.

Ale zmagnetizované to bylo. A sice jsem obchodníka zkoušel poprvé, ale nezdá se mi z jeho přístupu, že by pustil do světa hodinky které nebudou v cajku už jen kvůli reputačnímu riziku na Chrono24. Tohle byly nejlevnější které podává. 

Odesláno

Zkus se zeptat na cenu, pokud to ale nevadí tak asi neřešit. Možná, že jsi to mohl také napsat prodejci, pokud to nebylo deklarováno.

Deklarováno nebylo, psal jsem mu to, ale chápu jeho odpověď. Ten vnější antireflex z roku 2008 prostě nevypadá nejlépe. A kdyby to vyměnil on, zase byla cena jiná. 

Odesláno

V pohodě, já jsem to pochopil tak, že je měli rozdělané' ať ti to dobře dopadne, ten základní servis a tlakovku to chce udělat pro tvůj klid na duši, aspoň budeš moc v létě dát pořádného placáka do rybníka :-)

Odesláno

V pohodě, já jsem to pochopil tak, že je měli rozdělané' ať ti to dobře dopadne, ten základní servis a tlakovku to chce udělat pro tvůj klid na duši, aspoň budeš moc v létě dát pořádného placáka do rybníka :-)

:clap:

Odesláno

Hodinky pekne, nicmene o univerzalnosti teto barevne kombinace si myslim své... ;) na safir se prdni, vymenis a za tyden je jebnes vo futra... Murphyho zakony funguji vzdy na 100%

Mě se ta oranžová luneta zda taky už moc, ale třeba na svoje PO si chci na léto pořídit ten oranž kaučuk.  :whistling:

Odesláno

Mě se ta oranžová luneta zda taky už moc, ale třeba na svoje PO si chci na léto pořídit ten oranž kaučuk.  :whistling:

Oranž luneta je dle mého OK, dnes s košilí a úplně v pohodě. Jsou výrazné, ale jako icebreak super......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...