Messiah Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Cau kluci! Rad bych koupil vyse uvedene hodinky pokud mozno na kovovym tahu nebo i na tom oranzovym remenu rozhodne bych ale chtel sehnat ty s oranzovou lunetou a oranzovyma cislama. Nevite nahodou kde a za kolik by se dali sehnat za lepsi cenu nez 80.000 ? diky
vor Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Třeba tady: http://cgi.ebay.com/NEW-OMEGA-Seamaster-Pl...1QQcmdZViewItem
Messiah Posted July 22, 2007 Author Report Posted July 22, 2007 Třeba tady: http://cgi.ebay.com/NEW-OMEGA-Seamaster-Pl...1QQcmdZViewItem s tou amerikou mam dost strach sice mam na ebay ucet ale nikdy jsem tam zaprve nekupoval tak drahe veci a zadruhe nic co by se danilo popripade clilo ...
Messiah Posted July 26, 2007 Author Report Posted July 26, 2007 Tak jsem se dneska zastavil u hanaka v brne abych je vomrknul ... TO JSEM NEMEL DELAT!!!! Zitra je jdu koupit ukecal jsem je na 69 tisic coz je cena skoro jako v rakousku nebo nemecku a za ten orig servis tady to urco stoji zitra sem hodim naky foto... (vsadim se ze nebudu moci ani usnout sakra!!! zatraceny hodinky a zatracenej chronomag! tedka budu zrat pul roku korinky a lebedu :-D )
pavel23 Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Nebudeš žrát kořínky a lebedu, ale přemýšlet o dalších hodinkách!
Messiah Posted July 27, 2007 Author Report Posted July 27, 2007 Nebudeš žrát kořínky a lebedu, ale přemýšlet o dalších hodinkách! Na to zapomen vole staly muj 3 mesicni plat... Dneska jsem je konecne koupil a konecne budu moct v noci klidne spat bez prasku na uklidneni zitra sem lupnu naky foto...
PD Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Ale ano, budeš žrát kořínky a lebedu, ale k tomu ještě přemýšlet o dalších hodinkách. Je přece tolik nádherných kousků. V tomto pohledu je to jako s ženskými.
Jakubisko Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Ale ano, budeš žrát kořínky a lebedu, ale k tomu ještě přemýšlet o dalších hodinkách. Je přece tolik nádherných kousků. V tomto pohledu je to jako s ženskými. ale zenskou muzes mit legalne jen jednu, takze v tomhle smeru je to vyhodnejsi
Recommended Posts