Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cau kluci!

Rad bych koupil vyse uvedene hodinky pokud mozno na kovovym tahu nebo i na tom oranzovym remenu rozhodne bych ale chtel sehnat ty s oranzovou lunetou a oranzovyma cislama. Nevite nahodou kde a za kolik by se dali sehnat za lepsi cenu nez 80.000 ? :)

diky

Posted

Tak jsem se dneska zastavil u hanaka v brne abych je vomrknul ... TO JSEM NEMEL DELAT!!!! ;) Zitra je jdu koupit ukecal jsem je na 69 tisic coz je cena skoro jako v rakousku nebo nemecku a za ten orig servis tady to urco stoji zitra sem hodim naky foto... (vsadim se ze nebudu moci ani usnout sakra!!! zatraceny hodinky a zatracenej chronomag! tedka budu zrat pul roku korinky a lebedu :-D )

Posted
Nebudeš žrát kořínky a lebedu, ale přemýšlet o dalších hodinkách!

Na to zapomen vole :D staly muj 3 mesicni plat... Dneska jsem je konecne koupil a konecne budu moct v noci klidne spat bez prasku na uklidneni :D zitra sem lupnu naky foto... :)

Posted

Ale ano, budeš žrát kořínky a lebedu, ale k tomu ještě přemýšlet o dalších hodinkách. :thumbsup_anim: Je přece tolik nádherných kousků. V tomto pohledu je to jako s ženskými. :whistle:

Posted
Ale ano, budeš žrát kořínky a lebedu, ale k tomu ještě přemýšlet o dalších hodinkách. :thumbsup_anim: Je přece tolik nádherných kousků. V tomto pohledu je to jako s ženskými. :whistle:

ale zenskou muzes mit legalne jen jednu, takze v tomhle smeru je to vyhodnejsi :thumbsup_anim: