Přejít na obsah

Omega smp black ceramic

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Právě na Krétě. Poprvé ochutnaly mořskou vodu...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Benny55
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky jsou perfekt...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak malá aktualizace. Hodinky jsou super, pořád mě baví, ale jak tu už bylo řečeno, tak už začínám po téměr roce pokukovat jinde a to konkrétně u Rolexů. Ještě to promyslim a možná se moje smp objeví v prodejním vlákně. PS: nemám rád toto fórum :))

Odkaz ke komentáři

V 11. 12. 2015 v 12:01, gabik napsal:

Nech si Omegy a prikup Rolady, budes to moct stridat. Takhle te za chvili omrzej i Rolady :) (a navic je to pamatka...).

Můj problém je, že nedokážu mít dvoje hodinky. Nedokážu mít dvě auta, dvě milenky...mám vždy od každýho jedno a to využívám na 100%

Odkaz ke komentáři

V 12. 12. 2015 v 7:47, Benny55 napsal:

Můj problém je, že nedokážu mít dvoje hodinky. Nedokážu mít dvě auta, dvě milenky...mám vždy od každýho jedno a to využívám na 100%

Súhlasím a schvaľujem, tiež som one watch guy. Nedávno som po čtyroch rokoch kúpil nový kúsok a na ten prechádzajúci sa jednoducho nedostáva :( Asi teda pôjde do predaja, hoci som si povedal že prvé poriadne hodinky nikdy nepredám. Hoci keby to boli bondovky, možno by to stálo za uváženie už len kvôli tomu sentimentu..

Pred pani manželkou tú milenku radšej nepomínaj, hoci je len jedna :giljotiini:

Odkaz ke komentáři

V 13. 12. 2015 v 11:36, Frantik napsal:

Jedny hodinky jsou jako jedny trenky! Po tydnu nebo dvou uz to svedi a je cas je prevleknout!

Hezká metafora :-) jak teď z toho ale ven. Jsem na vážkách. Buď nechám tyto, nebo je dám do prodeje a koupim Rolex. Ale u Rolexů je zase spoustu toho co chci zkusit

Odkaz ke komentáři

• Po letech...
  V 13. 2. 2015 v 17:25, Benny55 napsal:

Jinak pro nevěřící Tomáše. Nová přeceněná cenovka na bondovky...

Nevíte náhodou někdo, jestli Omega neupravovala ceny směrem dolů? Třeba konkrétně u tohoto modelu? Koukám takhle různě po netu na ceny SMPc a vidím, že například u Stuchlíka (AD), cenu snížili na 91 000,- (pamatuju si, že tam těch 98 800,- dřív bylo). Nebo jestli je to jen ojedinělý případ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...