Vena Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Samozřejmě velká gratulace, mám je v chronu (viz pár vláken níže). Na mojí figuru potřebuju trochu větší :-)
Benny55 Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Tvl tady je to jak v poradne "rady ptaka loskutaka" :-) - jj už vidim jak polovina lidí dneska schání loctite a šroubuje :-D
blackhead Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 zas neblaznete s tim lepidlem, ja jsem za 10 let na 10 hodinky lepidlo nedaval a nic jsem neztratil
vsudybyl Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Šroubek na tahu je potřeba lepit.Z vlastní zkušenosti vím , že se povolují.
Vena Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Musím se přidat k "lepení". Mně také při zkracování tahu u AD šroubky smočili v lepidle než je finálně zašroubovali. Tak na tom asi něco bude :-)
xcmaniax Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Sakra, začínám taky přemýšlet, kde co zalepit:-D
Liqid Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Jste mě poněkud znervóznili pánové, je třeba lepit i starší verzi s osičkami místo šroubků? Moc tam zrovna nedrží na rozdíl od závlaček třeba u Orientu.
Benny55 Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Jste mě poněkud znervóznili pánové, je třeba lepit i starší verzi s osičkami místo šroubků? Moc tam zrovna nedrží na rozdíl od závlaček třeba u Orientu.nejsem extra odborník, ale to bych nelepil. Mě pomohlo stežejku roztáhnout (když je dělená) nebo trošku ohnout.
Benny55 Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Jinak pro nevěřící Tomáše. Nová přeceněná cenovka na bondovky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Benny55 Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2015 večerní... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Gratuluji k univerzálním hodinkám a univerzálnímu lepidlu. Já si je užívám pátý měsíc a pořád mne baví. Dej pak vědět jakou dělají odchylku ? Moje jdou na dýnku do plusu a na straně s heliákem do mínusu, tak se to hezky srovnává.
Benny55 Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Zatím za 24h to vypadá na +2 sec...hodinky na noc nesundávám, takže to ani nijak nehodlám zkoumat a korigovat, ale určitě dám vědět za nějaký čas jak na tom jsou.
patprom Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Gratuluju! S tímhle kouskem nemůžeš udělat chybu.
Mechac Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 u me teda zkraceni tahu u ad probehlo bez lepeni a vse je po trech tydnech noseni 24/7 zcela ok...
Mechac Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 predpokladam ze ad omegy je proskolen jak upravit tah, takze to necham na nich a uvidime. Nejak z principu odmitam sam "bastlit" fungl nove omegy vterinakem, pripada mi to jako ulet.
Benny55 Odesláno 14. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2015 no jak jsem už psal. Taky mi tvrdil že tam lepidlo patří, ale podle mě když jsem to rozdělával tak tam nebylo (šroubky ani závity neyl zbarven do modra, červena atd...) Co mě teda zarazilo tak to že mi tam ten dílek zašprajcovali jeden do druhýho, asi křívě nasazený. Když jsem to rozdělal a vypáčil tak to šlo snadno spojit...nechápu co se stalo...
Benny55 Odesláno 14. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Hodinky sedí perfektně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Benny55 Odesláno 14. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2015 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Benny55 Odesláno 14. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2015 (upraveno) Rychlovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. února 2015 uživatelem Benny55
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se