Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Samozřejmě velká gratulace, mám je v chronu (viz pár vláken níže). Na mojí figuru potřebuju trochu větší :-)

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tvl tady je to jak v poradne "rady ptaka loskutaka" :-) - :)

jj už vidim jak polovina lidí dneska schání loctite a šroubuje :-D

Odesláno

Musím se přidat k "lepení". Mně také při zkracování tahu u AD šroubky smočili v lepidle než je finálně zašroubovali. Tak na tom asi něco bude :-)

Odesláno

Jste mě poněkud znervóznili pánové, je třeba lepit i starší verzi s osičkami místo šroubků? Moc tam zrovna nedrží na rozdíl od závlaček třeba u Orientu.

Odesláno

Jste mě poněkud znervóznili pánové, je třeba lepit i starší verzi s osičkami místo šroubků? Moc tam zrovna nedrží na rozdíl od závlaček třeba u Orientu.

nejsem extra odborník, ale to bych nelepil. Mě pomohlo stežejku roztáhnout (když je dělená) nebo trošku ohnout.

Odesláno

Gratuluji k univerzálním hodinkám a univerzálnímu lepidlu. Já si je užívám pátý měsíc a pořád mne baví. Dej pak vědět jakou dělají odchylku ? Moje jdou na dýnku do plusu a na straně s heliákem do mínusu, tak se to hezky srovnává.   

Odesláno

Zatím za 24h to vypadá na +2 sec...hodinky na noc nesundávám, takže to ani nijak nehodlám zkoumat a korigovat, ale určitě dám vědět za nějaký čas jak na tom jsou.

Odesláno

predpokladam ze ad omegy je proskolen jak upravit tah, takze to necham na nich a uvidime. Nejak z principu odmitam sam "bastlit" fungl nove omegy vterinakem, pripada mi to jako ulet.

Odesláno

no jak jsem už psal. Taky mi tvrdil že tam lepidlo patří, ale podle mě když jsem to rozdělával tak tam nebylo (šroubky ani závity neyl zbarven do modra, červena atd...) Co mě teda zarazilo tak to že mi tam ten dílek zašprajcovali jeden do druhýho, asi křívě nasazený. Když jsem to rozdělal a vypáčil tak to šlo snadno spojit...nechápu co se stalo...

Odesláno

Hodinky sedí perfektně

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Rychlovky

Upraveno uživatelem Benny55

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...