Sian Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Paráda a gratulace. Hrozně se mi u nich líbí kombinace oranžové lunety a černého cifru
Muffik Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Jsou fakt parádní, zkus si ještě udělat nějaký další fotky.
VintageLover Odesláno 18. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Hodinky jsou prodány, aby uvolnily místo jiným. Hlavně mi neříkejte, že jsem to pos*al, já to vím nejlépe sám. Jen doufám, že ta substituce bude přinejmenším stejná pecka. Tuším, že jo. Nechte se překvapit, ale asi to chvíli potrvá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 Pánové, převzal jsem štafetu od Karla a strašně mě baví ...Musím se přiznat, že jsem je měl v hledáčku přes rok. Něco i proběhlo, ale byl to adept na lázně a nezbytné doplnění orgánů (které jsou nedostatkové zboží). Tudíž když se objevila možnost, neváhal jsem ani minutu. . Na svůj věk jsou v perfektní kondici. A tak přidám pár dnešních pokusů. Podle mě jsou ty hodinky velmi fotogenické (otázka je, jestli se mi to podaří ukázat ) a prudce nositelné. Nejprve setkání generací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dnešní procházka v přírodě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A nakonec pokus se scénickými volbami v aparátu.Oranžová barva měla zůstat, vše ostatní ČB, ale foťák to úplně nepobral. Ale mě se líbí, tak to sem pinknu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a ještě "Staré" hodinky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 21. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2015 Vážně pecka Ríšo. S těma leteckýma jim to tam náramně sluší. Na ruku Ti taky padnou jako ulitý.Snad na nějaké ještě někdy narazím. I když pochybuju, že v tomhle stavu, ale nikdy neříkej nikdy...
Pace Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 To jsou překrásné chrona !! neskutečně jim sekne ten mesh i kůže s oranž prošitím.. stylovka opravdu !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se