t2 Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Ukončené měření přesnosti: po třech měsících +49 sek. 4
bleriot11 Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února V 14. 2. 2025 v 12:18, Kristian.nov napsal: H101 Tyhle casia(fakt pekny) teda namam,ale svetr mame asi stejnej 2
Lisky Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února před 1 hodinou, bleriot11 napsal: Tyhle casia(fakt pekny) teda namam,ale svetr mame asi stejnej Základ by bol
MartyH Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 20 minutami, Lisky napsal: Dnes zase jedny po výmene batérie. Krásné a v parádním stavu. Tento modul mám rád.
Lisky Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února (upraveno) před 2 hodinami, MartyH napsal: Krásné a v parádním stavu. Tento modul mám rád. Dík MartyH. Ešte mám jedny s týmto modulom. Bohužiaľ nefunkčné, ale puzdro je ešte krajšie, myslím že 5020 je označenie. Upraveno 18. února uživatelem Lisky
Lisky Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Dnes niečo z inej strany sveta. Vlastne ani nie, aj Japonsko je na východe 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se