Jump to content

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Guest Chilliluk

Recommended Posts

Guest Chilliluk

Už dlouho brečím nad absencí tohoto tématu, a protože co si člověk neudělá sám, to nemá, tak jsem se tedy osmělil ho založit.

Patří sem všechny digi či ana-digi. Géčka již mají své vlákno, ale pokud někdo barbarsky nosí třeba G-shocky bez bezelu a má strach, že by se mezi plnohodnotnými géčky nahé styděly, může je dát sem   :)

Já mám dnes na ruce Texas Instruments zprzněné tahem od Casia - to aby byl tah dost dlouhý i na mě, protože s původním je nosit nemůžu  :rolleyes:

post-12565-0-51144300-1423921408_thumb.jpg

Rad se k tebou zalozenemu tematu hned zapojim. Vzhledem k tomu, ze se pomalu stydim, davat to do vlakna 'Co mate dnes na ruce...', tak dam foto s twincepty na ruce sem. Moc digitalek mi uz doma nezbylo, v podstae jen troje ana-digi, ale uvazuje se o obnoveni. Duvodem bylo to, ze se mi zhorsil zrak. Jinak hodinky na fotu nejsou na originalnim silikonovem pasku, ale z duvodu vetsiho komfortu byly prendany na nato strap

post-15103-0-36526800-1423923429_thumb.jpg

Guest Chilliluk

Frostie: Ty vypadají pěkně čitelně. Já bych bez digitálek byl jako bez hodinek, vzdát bych se jich nedokázal, to bych radši pořídil nějaké s extra velkými číslicemi. Naopak zjišťuju, že čím jsem starší, tím víc mě opouští experimenty s ručičkovými hodinkami a jsem digoškám věrný čím dál víc. Možná je to tím, že mládnu :-)

Honza.manta: perfektní...na tyhle ještě pořád nejsem dost mladej, ale ono to přijde  :)

Edited by Chilliluk

Extra velke cislice je presne ta cesta, kam mirim. Musi to byt ovsem v souladu s hezkym designem. Zatim mne napadaji treba W215. Citelne pro mne byly i GX56 s NEINVERZNIM displejem, ktere nemuzu nikde sehnat a neuvazene jsem se jich onehda zbavil... Nicmene, necham si od vas poradit i par typu. Podminka: cerna cisla na svetlem podkladu, inverze nepripada v uvahu, vyborna citelnost, primerena velikost ruce 215 mm (vypadly treba W59...), co nejlepsi zpracovani a presnost (nad 20 sec za mesic mne nezajimaji). Pujde to?

Guest Chilliluk

Tyhle jsou taky super čitelné - dokonce i v plném slunci u moře, ale otravuje mne to mačkání kvůli odečtu, takže na ruce jen občas spíš pro potěšení.

attachicon.gifDSC_0006.jpg

Tak se mi zdá, že jsem se založením tohoto tématu zase o něco přiblížil osobnímu bankrotu  :)

Extra velke cislice je presne ta cesta, kam mirim. Musi to byt ovsem v souladu s hezkym designem. Zatim mne napadaji treba W215. Citelne pro mne byly i GX56 s NEINVERZNIM displejem, ktere nemuzu nikde sehnat a neuvazene jsem se jich onehda zbavil... Nicmene, necham si od vas poradit i par typu. Podminka: cerna cisla na svetlem podkladu, inverze nepripada v uvahu, vyborna citelnost, primerena velikost ruce 215 mm (vypadly treba W59...), co nejlepsi zpracovani a presnost (nad 20 sec za mesic mne nezajimaji). Pujde to?

Podle mě to půjde určitě, co se týče čitelnosti, velice se mi osvědčily např. géčka GW-9010 (čísla na tebe úplně vyskakují), kalkulačky Casio DBC-32 nebo třeba obyč. rádiovky Casio WV-59. Ze starších kvalitních kousků bych to viděl třeba na Casio Marlin. Seika SBPG001 jsem v reálu sice neviděl, ale věřím, že ty by byly čitelné taky dobře. To ti ale nenabízím nic nového pod sluncem.

Procházka před obědem a jedny z vraků které nosím rád. Nedávno jsem sehnal funglovky v obchodě, ale ty nenosím.

Ty jsou moc hezky, Martine. A na svuj temer vintazni vek mne prekvapuji obstojnou citelnosti. Dnes vysvitlo slunko, takze ja dnes pro zmenu tyto ana-digi, Lineage LW-M 200.

post-15103-0-87137600-1424086617_thumb.jpg

navečer jsem dal na ruku W-735H poté, co jsem je osadil novým origo černým řemenem.

ten původní jsem já šťoura zkoušel obarvit a spíš jsem ho zkur*vil takže se na něj nedalo koukat. ještě že se dá origo sehnat i na českém ešopu. kdyby to někoho zajmalo, tak je to na anadigi AQ-S810, se kterými mají W-735 identické proporce.

tím tady zároveň dávám tip pro Frostýho na pořádný digošky - W-735H:

tučný čísla spolu s přehledným displejem, krásně seděj na ruce přestože jsou poměrně velké a hlavně mají vibrátor, kterej se zapíná jedním stiskem a tím se zároveň deaktivuje pípák. už jsem je tady chválil, ale jsem s nimi (spolu s DW-290) moc spokojenej.

post-5667-0-93222800-1424290260_thumb.jpg

edit: jo a díky luku za todle vlákno :)

Edited by lub