Lisky Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Odesláno 5. října 2023 před 6 hodinami, MartyH napsal: Gratuluju k dobré práci! Je to pěkný kousek a když se navíc povede přivést ho k životu, člověku pak ty hodinky přirostou ještě více k srdci. Tedy alespoň já to tak mám... Jinak k tvému dotazu, jde opravdu o solární článek. Jen mám dojem, že je nezávislý na baterii. Tak to máš pravdu akosi viac si ich vážim a mám radosť z nich. Už boli odložené ako neopravitelné. Nudil som sa tak som sa pustil do nich Mali vela chýb ktoré som musel vyriešiť a tešim sa z nich. K tym tvojim: s tym solarom to nie su celkom obyčajne hodinky ako píšeš, tvarom puzdra sa mi podobaju na Seiko. Mne sa páčia.
MartyH Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Odesláno 5. října 2023 před 22 minutami, Lisky napsal: Tak to máš pravdu akosi viac si ich vážim a mám radosť z nich. Už boli odložené ako neopravitelné. Nudil som sa tak som sa pustil do nich Mali vela chýb ktoré som musel vyriešiť a tešim sa z nich. K tym tvojim: s tym solarom to nie su celkom obyčajne hodinky ako píšeš, tvarom puzdra sa mi podobaju na Seiko. Mne sa páčia. Ono je to mnohdy lepší nechat tomu nějaký čas. U těch mých dnešních je uvnitř modul od Q&Q.
quattroRS Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Odesláno 6. října 2023 před 7 hodinami, t2 napsal: Tieto sú famózne
MartyH Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Odesláno 6. října 2023 před 2 minutami, elde999 napsal: Moc pěkné! Ty máš dobré kuriozity.
elde999 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Odesláno 6. října 2023 @MartyH výsledek úzké specializace. Ale už se chystám prolomit mantinely, když tady vidím ty zajímavé kousky (včetně toho tvého z dneška), tak si říkám, že o mnoho přicházím.
Lisky Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Odesláno 7. října 2023 V 5. 10. 2023 v 18:53, t2 napsal: Hmmmm, mám také len v sivej farbe a moje commodore
Lisky Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Odesláno 7. října 2023 před 2 hodinami, MartyH napsal: Parádne hodinky a super načasovanie
t2 Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Odesláno 7. října 2023 před 4 hodinami, Lisky napsal: Hmmmm, mám také len v sivej farbe a moje commodore Tak je ukaž do vlákna: https://forum.chronomag.cz/topic/25248-digitálky-z-90-let/
elde999 Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Odesláno 9. října 2023 Samé nádherné kousky Já dnes opět v plastu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se