Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 hodinami, MartyH napsal:

Gratuluju k dobré práci! 😉

Je to pěkný kousek a když se navíc povede přivést ho k životu, člověku pak ty hodinky přirostou ještě více k srdci. Tedy alespoň já to tak mám... 🙂

Jinak k tvému dotazu, jde opravdu o solární článek. Jen mám dojem, že je nezávislý na baterii.

Tak to máš pravdu akosi viac si ich vážim a mám radosť z nich. Už boli odložené ako neopravitelné. Nudil som sa tak som sa pustil do nich Mali vela chýb ktoré som musel vyriešiť a tešim sa z nich. K tym tvojim: s tym solarom to nie su celkom obyčajne hodinky ako píšeš, tvarom puzdra sa mi podobaju na Seiko. Mne sa páčia.

Odesláno
před 22 minutami, Lisky napsal:

Tak to máš pravdu akosi viac si ich vážim a mám radosť z nich. Už boli odložené ako neopravitelné. Nudil som sa tak som sa pustil do nich Mali vela chýb ktoré som musel vyriešiť a tešim sa z nich. K tym tvojim: s tym solarom to nie su celkom obyčajne hodinky ako píšeš, tvarom puzdra sa mi podobaju na Seiko. Mne sa páčia.

Ono je to mnohdy lepší nechat tomu nějaký čas. 🙂

U těch mých dnešních je uvnitř modul od Q&Q.

Odesláno

@MartyH výsledek úzké specializace. Ale už se chystám prolomit mantinely, když tady vidím ty zajímavé kousky (včetně toho tvého z dneška), tak si říkám, že o mnoho přicházím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...