bleriot11 Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Osobne s nejakou "pachuti" nemam absolutne zadny problem.Jsem rocnik 76 a nevadi mi zadny hodinky,mam mraky ruskej,cinskejch,swis,usa....Proste zbiram hodinky a politiku do toho netaham. Jinak ano ,hodinky jsou vyrobene v sssr co se tyce strojku a snad i pouzdra.Jen sklicko by udajne meli vyrabet u nas.
george69 Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března před 4 minutami, bleriot11 napsal: Osobne s nejakou "pachuti" nemam absolutne zadny problem.Jsem rocnik 76 a nevadi mi zadny hodinky,mam mraky ruskej,cinskejch,swis,usa....Proste zbiram hodinky a politiku do toho netaham. Jinak ano ,hodinky jsou vyrobene v sssr co se tyce strojku a snad i pouzdra.Jen sklicko by udajne meli vyrabet u nas. Ok, v pořádku! já 1969. Jenže já a lidi okolo, technicky zaměření, jsme tehdy fakt dost nadávali a smáli se tehdejším výrobkům východního bloku! Možná jsme měli spíš brečet! Takové SSSR/ČSSR digi ( 6ti segmenty, s alarmem, hrací nevím) se prodávaly, myslím si, až ve druhé polovině osmdesátek, kdy už 90% obyv. lačnících po digoškách, vybavili Rákosníci, řečeno tehdejším slangem! Bylo to v té době už slušně řečeno out!
Lisky Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března před 4 hodinami, bleriot11 napsal: Dnes to bude prímové. Mne sa veľmi páčia. Nehľadám a nevidím v tom nič iné len parádne digitálky.
t2 Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března před 14 hodinami, bleriot11 napsal: Osobne s nejakou "pachuti" nemam absolutne zadny problem.Jsem rocnik 76 a nevadi mi zadny hodinky,mam mraky ruskej,cinskejch,swis,usa....Proste zbiram hodinky a politiku do toho netaham. Jinak ano ,hodinky jsou vyrobene v sssr co se tyce strojku a snad i pouzdra.Jen sklicko by udajne meli vyrabet u nas. Je to komplet celý dělaný v cccp, modul, pouzdro i sklíčko. V archivu mám fotku prototypu z netu a je tam jasně nápis Elektronika 5. 4
bleriot11 Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Jo tyhle jsou hodne zajimavy,ty uz musi byt za raketu.
bleriot11 Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Potreboval jsem je provetrat z krabicky. 4
bleriot11 Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Paradni,nejaky Omegy bych taky potreboval.
MartyH Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Super @Harwey! Aneb "Co máte dnes na há(č)ku?". 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se