Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Osobne s nejakou "pachuti" nemam absolutne zadny problem.Jsem rocnik 76 a nevadi mi zadny hodinky,mam mraky ruskej,cinskejch,swis,usa....Proste zbiram hodinky a politiku do toho netaham.

Jinak ano ,hodinky jsou vyrobene v sssr co se tyce strojku a snad i pouzdra.Jen sklicko by udajne meli vyrabet u nas.

Odesláno
před 4 minutami, bleriot11 napsal:

Osobne s nejakou "pachuti" nemam absolutne zadny problem.Jsem rocnik 76 a nevadi mi zadny hodinky,mam mraky ruskej,cinskejch,swis,usa....Proste zbiram hodinky a politiku do toho netaham.

Jinak ano ,hodinky jsou vyrobene v sssr co se tyce strojku a snad i pouzdra.Jen sklicko by udajne meli vyrabet u nas.

Ok, v pořádku! já 1969. Jenže já a lidi okolo, technicky zaměření, jsme tehdy fakt dost nadávali a smáli se tehdejším výrobkům východního bloku! Možná jsme měli spíš brečet! Takové SSSR/ČSSR digi ( 6ti segmenty, s alarmem, hrací nevím) se prodávaly, myslím si,  až ve druhé polovině osmdesátek, kdy už 90% obyv. lačnících po digoškách, vybavili Rákosníci, řečeno tehdejším slangem! Bylo to v té době už slušně řečeno out! 

Odesláno
před 4 hodinami, bleriot11 napsal:

Dnes to bude prímové.

20250313_065131.jpg

Mne sa veľmi páčia. Nehľadám a nevidím v tom nič iné len parádne digitálky.

Odesláno
před 14 hodinami, bleriot11 napsal:

Je to komplet celý dělaný v cccp, modul, pouzdro i sklíčko. V archivu mám fotku prototypu z netu a je tam jasně nápis Elektronika 5.

P1011277.JPG.22173d52abf921665298700af4b50b9d.JPG

• Like 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...