MartyH Odesláno 11. května 2025 Nahlásit Odesláno 11. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Lisky Odesláno 11. května 2025 Nahlásit Odesláno 11. května 2025 Ešte jedna fotka, ta prvá sa mi veľmi nevydarila Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 11. května 2025 Nahlásit Odesláno 11. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Lisky Odesláno 12. května 2025 Nahlásit Odesláno 12. května 2025 Dnes venčim tieto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Zlý vlk Odesláno 12. května 2025 Nahlásit Odesláno 12. května 2025 Na nejhrubší práce a běhání používám tyhle W-59. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
MartyH Odesláno 12. května 2025 Nahlásit Odesláno 12. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
t2 Odesláno 12. května 2025 Nahlásit Odesláno 12. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Lisky Odesláno 13. května 2025 Nahlásit Odesláno 13. května 2025 Plasťáky veľmi neobľubujem, ale dnes som urobil výnimku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
george69 Odesláno 13. května 2025 Nahlásit Odesláno 13. května 2025 Já také ne! Ale co se dá dělat, když Casio šetří na cílové skupině! (...sranda musí bejt!) Alespoň černej chrom! Jinak dobrý !
t2 Odesláno 13. května 2025 Nahlásit Odesláno 13. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Lisky Odesláno 13. května 2025 Nahlásit Odesláno 13. května 2025 Zákusok, kávička, nové digi. To už hej
MartyH Odesláno 13. května 2025 Nahlásit Odesláno 13. května 2025 před 2 hodinami, Lisky napsal: Plasťáky veľmi neobľubujem, ale dnes som urobil výnimku Zrovna tyto WL-100 patří mezi mé nejoblíbenější plasťáky. Líbí se mi nejen design, ale i možnosti modulu 617.
MartyH Odesláno 14. května 2025 Nahlásit Odesláno 14. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
ondrejus Odesláno 14. května 2025 Nahlásit Odesláno 14. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 14. května 2025 Nahlásit Odesláno 14. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lisky Odesláno 15. května 2025 Nahlásit Odesláno 15. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
MartyH Odesláno 15. května 2025 Nahlásit Odesláno 15. května 2025 Také mám dnes Seika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Lisky Odesláno 15. května 2025 Nahlásit Odesláno 15. května 2025 před 39 minutami, MartyH napsal: Také mám dnes Seika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda. Ja mám presne také puzdro len modul zháňam.
t2 Odesláno 15. května 2025 Nahlásit Odesláno 15. května 2025 Dneska po nákupech: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se