ava Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Velice nehezke...ten vykousany cifr, to je sila...Mě se to zase moc líbí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Neobvyklý a barevně zajímavý. Po dlouhé době zase varianta k Breitlingovským Cocpit, Chronospace, Aerospace atd...Dal bych si říct. Ale teď šetřím na Seamastery 300M, tak holt budu muset počkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Mě se tedy strašně líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) Pripominam Toma Cruise a Minority Report:)) Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Mě se to zase moc líbí.... IMG_2602.JPGJasně, proc ne. Mozna mam bujnou fantazii, ale me ten tvar cifru pripomina prase s usima a nohama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Jasně, proc ne. Mozna mam bujnou fantazii, ale me ten tvar cifru pripomina prase s usima a nohama. Jo, svým způsobem je to pravda, ale i tak se mi líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Ještě lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 MAs k nim i to pekny NATO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Závist pane Ava... :-) Jakou mají vodotěsnost prosím tě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Ano, je k nim i NATO, ale hned jsem zakoupil tah. NATO nemusím. Vodotěsnost píšou WR30, ale dle manuálu píšou i na plavání. Do vody mám jiné, nezkoušel jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se