Ohm-Aztec Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Breitling Transocean Chronograph Edition Breitling Chronomat 44 Raven Breitling Galactic 44 Zdroj: http://www.watchtime.com/wristwatch-industry-news/watches/watch-insider-unveils-3-new-breitling-watches/3/
African Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Galactic je přesně můj šálek kávy, ale jinak se povedli i ty ostatní :-) průhled na kalibr u chronomatu překvapil a zároveň potěšil, měl jsem pocit, že Béčka se tomuto trendu vyhýbají.
Maxmillian Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Ten chronomat je primo dabelskej! To bych chtel videt nazivo :-)
tano Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Tak z techto kousku se mi ten Galactic je nahodou povedeny.
xcmaniax Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Z techto za me jen Galactic. Ale mam pocit, ze novinka to neni?
ADIkov Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Z techto za me jen Galactic. Ale mam pocit, ze novinka to neni?Pripajam sa, su v ponuke uz niekolko mesiacov....alebo menili tam nejaky detail co sme si nevsimli?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se