midloch Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 ..byl a jsem z toho fakt dost nadšenej, proto omluvte nízkou techniku focení mám kompakt Panasonic FZ50, žádnej profi stroj a fotit F1 v rychlosti je fakt kumšt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubert Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 Paradni mista! (kor pri tomhle zavodu zrovna ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr33 Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monk Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 fotky pekny, zvlast ta jak jsou za SC, ale mozna by neskodilo je sem rovnou dat zmenseny, jednak to prospeje samotnym fotkam a druhak se to nebude tahat hodinu (a to nemam pomalej net:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 Fakt moc pěkný, včera se konečně i něco dělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2007 Pekne fotky. Ale taky mi ta stranka nacitala "pul hodiny" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se