Přejít na obsah

Pontiac Hydraulica 20

Doporučené příspěvky

Od kamosky som dostal tieto paradne hodinky. Doteraz som na tuto znacku vobec nenarazil ale o to viac potesia.

Su to swiss vintage (asi) potapky. Ked som o nich pozeral viac, nasiel som par podobnych ale nie s oranzovy cifrom.

Priemer maju cca 40 mm a su vysoke nieco cez 1 cm.

Atypicka je roztec remienka - 19 mm co sposobilo, ze som kvalitnejsi naramok musel objednat a teraz su len na takom docasnom Timexe.

Lumi je este celkom zachovala, je na indexoch a vsetkych rucickach a na pozicii 60 tej ciernej lunety.

Cifernik je krasne oranzovy, bez patiny.

Datum nema rychloposun a parne dni su cierne a neparne cervene.

Korunky idu tuhsie, vyzeraju masivnejsie ale nie su srubovacie. Horna ovlada vnutornu lunetu a dolna samotne hodinky. Obe su signovane napisom Pontiac okolo hviezdicky.

Nepodarilo sa mi zatial zistit ci su to automaty alebo len manual. V kazdom pripade maju rucny natah ale korunka sa nezastavi,ako u automatov. Otvorit ich neviem, maju srubovacie dno v tvare osemuholnika, takze nie klasicke zarezy po obvode.

Mam z nich veelku radost.

Hodinar trochu rozlestil sklicko, ktore je asi plast.

(Ospravedlnujem sa za fotky ale mam len mobil teraz k dispozicii)

post-35474-0-07768100-1424281994_thumb.jpgpost-35474-0-43975100-1424282012_thumb.jpgpost-35474-0-35972900-1424282069_thumb.jpgpost-35474-0-18185800-1424282093_thumb.jpgpost-35474-0-50248900-1424282114_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 2. 2015 v 19:23, jankoxxx napsal:

tak kukam ze by tam malo byt toto http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&ETA_2452 a ako darcek urcite super hodinky :)

waaaaau dik :) dik za odkaz, si super

Fakt mam z nich radost jak decko z hrackarstva...zda sa, ze rare su aj hodinky, nenasiel som ich vela. A oranzove uz vobec nie. Ale videl som zelenu verziu, tiez krasne boli. :) :)

Odkaz ke komentáři

Jj bude pre ne novu remienok objednal som. Kedze je to 19 tak mali az 2 na vyber u hodinara :D

Budem za sprosteho, ale poucte ma prosim co je to presne compressor a supercompressor. Tipujem ze ide o tu pohyblivu lunetu. Dik kolegovia mate to u mna

Odkaz ke komentáři

supercompressor a compressor je typ puzdra a suvisi to s vodotesnostou... viac ti okolo toho nevysvetlim, skus si nacitat na nete :) inac vela ludi vola hodinky s korunkami umiestnenymi tak ako mas ty automaticky supercompressor co neni spravne.

aby si sa uistil ci aj tvoje hodinky maju supercompressor puzdro, mal by si ich otvorit a kuknut na veko hodiniek zvnutra. ak tam bude napis supercompressor alebo taka oldskulova potapacska helma tak by sa malo jednat o supercompressor.

edit: tu je dobry clanocek http://wornandwound.com/2014/03/24/guide-super-compressors/

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odkaz ke komentáři

V 18. 2. 2015 v 20:37, jankoxxx napsal:

supercompressor a compressor je typ puzdra a suvisi to s vodotesnostou... viac ti okolo toho nevysvetlim, skus si nacitat na nete :) inac vela ludi vola hodinky s korunkami umiestnenymi tak ako mas ty automaticky supercompressor co neni spravne.

aby si sa uistil ci aj tvoje hodinky maju supercompressor puzdro, mal by si ich otvorit a kuknut na veko hodiniek zvnutra. ak tam bude napis supercompressor alebo taka oldskulova potapacska helma tak by sa malo jednat o supercompressor.

edit: tu je dobry clanocek http://wornandwound.com/2014/03/24/guide-super-compressors/

Dakujem Ti, idem sa hned dovzdelavat :) Ked budem mat cestu okolo hodinara, mozno skocim, nech ich skusi otvorit. Aspon uvidime kubaturu :)

Idem pozriet aj tvoje remienky.

Odkaz ke komentáři

Nasiel som na ebay FR jedny, maju trosku ine rucicky a indexy, ale inak prakticky to iste. Podla vsetkeho je to supercompressor, co som precital tie clanky od Janka a Bandicoota. Nasiel som v tom inzerate aj foto s otvorenou kapotou. Malo by to byt podobne/totozne:

post-35474-0-52837600-1424294013_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MarosRy
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...