Návštěvník Bob Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 Má prosím někdo zkušenost s ORIS TT1 Divers? nebo Je rozumné je koupit na eBay ? http://cgi.ebay.com/ORIS-TT1-Divers... nebo http://cgi.ebay.com/ws...
mnovace Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 Na ebay je cena samozřejmě levnější než v kamenném obchodě. O hodinkách oris všeobecně platí, že mají vynikající poměr cena/výkon navíc oris získává na image také díky svým velkým aktivitám ve formuli 1 sponzoringem Williamsu - limit.edice Ralf Schumacher a Mark Weber. Takže ambiciózní značka, s proslavenými červenými rotory automatických strojků. Co se týká tohoto modelu, myslím, že pokud tě zajímají hodinky k potápění - za daleko lepší = menší peníze dostaneš např. od hodinek seiko automatic téměř to stejné. Takže je to na tobě jaké preference zvolíš.
rafficek Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 Zkušenosti nemám, ale vypají perfektně
Návštěvník Bob Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 ... Co se týká tohoto modelu, myslím, že pokud tě zajímají hodinky k potápění - za daleko lepší = menší peníze dostaneš např. od hodinek seiko automatic téměř to stejné. Takže je to na tobě jaké preference zvolíš. Nejsem žádný velký potápěč, jemnom chci mít na ruce pořádné hodiny.
kojan Odesláno 3. října 2006 Nahlásit Odesláno 3. října 2006 Zdravím všecky! Jsem tady poprvé takže začátečník! Chtěl jsem poprosit o nějaké info k hodinkám Oris TT1 Carlos Coste.Nemáte někdo nějaké zkušenosti s těmito hodinkami? A k čemu je tam ten malý ciferník s oboustrannou ručkou?
maxs Odesláno 3. října 2006 Nahlásit Odesláno 3. října 2006 Ten maly cifernik je obycajna sekundovka.Dvojita rucicka je asi aby si bol viac IN ako niekto s normalnou rucickou Tu je nejake info,ten set vyzera pekne,cena uz nie. http://www.righttime.com/rt/oris/643_7584_7154_rs.htm
Drummer Odesláno 3. října 2006 Nahlásit Odesláno 3. října 2006 Nechci nikoho prudit, ale co treba použít hledání. http://forum.chronomag.cz/search.php?searc...ch_id=546076426
31682 Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Nechci nikoho prudit, ale co treba použít hledání. To je stejně beznadějné jako chtít, aby si četli i starší příspěvky
kojan Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Zdravím všecky (maxse)kdo si dal tu práci přečíst můj příspěvek.Bohužel na uvedené adrese od Drummera není vůbec nic a v databázi Chronomagu jsou taky vesměs kusé info!Myslím,že jsem před nějakou dobou někde četl diskuzi o tomhle typu hodinek a byl tam i tip kde se prodávají nejlevněji.Myslím,že to bylo na www.friendsoforis.com.Snažil jsem se dopátrat jestli tam je někde cena ale marně! Asi jsem to přehlédl,či co? Za jakékoliv info ohledně těch hodinek a ceně předem díky!Chtěl bych si je koupit jako své první automaty a tyhle mne moc zaujaly.Viděl jsem je vystaveny v OV a jsou opravdu nádherné.
Viktor Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Kojan: buď si zajdi do Koscomu nebo k jinému autorizovanému prodejci u nás a nech si je u nich objednat nebo je má třeba Ralf Haeffner ze Stuttgartu za 1350 tojro (nové, se zárukou 1000 dní).
Tomasek Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Odesláno 4. října 2006 Nebo zavolej panu Riegrovi (736 483 006), to je obchodní zástupce českého dovozce Oris. (a né že mu řekneš, že jsem ti to číslo dal já!)
Návštěvník Bob Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Zdravím všecky (maxse)kdo si dal tu práci přečíst můj příspěvek.Bohužel na uvedené adrese od Drummera není vůbec nic a v databázi Chronomagu jsou taky vesměs kusé info!Myslím,že jsem před nějakou dobou někde četl diskuzi o tomhle typu hodinek a byl tam i tip kde se prodávají nejlevněji.Myslím,že to bylo na www.friendsoforis.com.Snažil jsem se dopátrat jestli tam je někde cena ale marně! Asi jsem to přehlédl,či co? Za jakékoliv info ohledně těch hodinek a ceně předem díky!Chtěl bych si je koupit jako své první automaty a tyhle mne moc zaujaly.Viděl jsem je vystaveny v OV a jsou opravdu nádherné. Na http://www.watch-czar.com/index.php?submen...&mainmenuItem=1, což je katalog je pod každým modelem ikona price quote do 24 hodin příjde cena emailem (pokud se trefíš do Australských 8-17 hod, tak odpoví ihned, nebo se dá použít jejich online chat a vyptat se na cokoli, jsou velmi ochotní). TT1 diver TITAN 300m u nás kolem 33 K tam stojí 800 USD i s poštovným a předprodejním seřízením. V tamní diskuzi se kolem Carlos Coste hodně mluví je tam i review, spousta obrázků, vše pozitivní. Zrovna tam někdo prodává 2 dny staré Carlos Coste za 1700 USD.
kojan Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Odesláno 5. října 2006 Díky moc za kontakty a info!Je fajn zjistit,že se stále najdou lidé,ktří jsou schopni pomoct a poradit! Do téhle mánie zvané HODINKY se dá velice rychle spadnout a né jinak je tomu i v mém případě! K hodinkám mne dostal můj otec,ale zatím nemám moc velké pochopení ze strany mé přítelkyně potažmo mé mamky!Ta když slyší nějaký rozhovor o hodinkách nebo čemkoliv co se jich týká tak radši mizí z pokoje! Minulý rok si otec koupil Rolex Submariner 300mSice starší,ale ve velice dobrém stavu.Jsou to moc pěkné hodinky.Já sice na své první opravdové stále čekám,tak doufám,že ty Orisy TT1 jsou správná volba!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se