emef Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 PPL je v cajku, taky jsem to posilal PPLkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Tak jsem se bal, ze se ztratily. 13.10.jsem zjistil, ze dorazily do NOMOSU. Az dnes jsem dostal potvrzovaci email i s fakturou a mam 6 tydnu vydrzet. Snad to dobre dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 už se nemůžu dočkat a věřím, že u vánoční večeře už budou na ruce a kluci i holky s Glashutte odvedou tu nejlepší práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Tak jsou doma a v NOMOSu nezklamali! Mam velkou radost a vanoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Zjistil jsem, že rezerva chodu je jen 18 hodin. Takže zasílám do NOMOSu zpět.Zajistili mi expres balík DHL a prý mi pošlou malý dárek abych nebyl smutnýSnad to vyjde a vše dobře dopadne. Je fakt, že jsou opravdu moc vstřícní.Do vánoc to ale nestihnou:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Tak jsou doma a uvidime, jak na tom ted budou s rezervou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Uběhlo pět let od velkého servisu a manželčiných Tangente a ruplo jim péro. Prostě šmrdláš korunkou a nic se neděje. Takže zase odcestovaly do fabriky, to bude zase velký servis a péro k tomu. Zlatý Rolexky, tahám je všude už 10 let a furt nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 V 1. 10. 2015 v 7:22, petr_cha napsal: Tak na tebe si ted dam pozor pri prodejich budes muset hodne chvalit slonika.. Hmm, tohlevznám zatím jen z aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se