papewaio Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Zdravím všechny fandy, mám na Vás velkou prosbu. Přítelkyně zvládla vysokou z rodičovské, promoce je před námi a já se pořád trápil co ji pořídit na památku, aby ji to vydrželo. Na poslední chvíli jsem se rozhodl pro kvalitní hodinky, ale bohužel toto téma je pro mě španělská vesnice (a tlačí mě čas). Vzhledem k tomu, že již nemám čas toto téma studovat, rád bych Vás požádal o rychlý názor - pomoc, jaké hodinky pořídit, aby splňovali v rámci finančních možností přiměřenou (nebo lepší) kvalitu, kde je pořídit a zdali by se dali sehnat tento týden ) Pokud byste doporučili něco s delší dodací lhůtou, tak se dá o tom také uvažovat, jen kvůli termínu nezamítnu, pokud budou stát za to. Moje představa: analog, quartz, cena kolem 4 - 6 tis., stylově by se ji mohli líbit (a mě se také líbí) např. DOXA Grafic round n2 nebo Grafic Square n2. Co říkáte na tento výběr (poměr kvalita, výkon, design), případně znáte i jiné hodinky podobného charakteru? Předem děkuji za jakékoliv názory, nápady a doporučení včetně doporučení, kde hodinky koupit. Díky!!
Pasi Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Koukni třeba na Koscom, měli by mít i spoustu hodinek na prodejně.
papewaio Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Díky, tam mám v plánu jít dnes. A nějaké doporučení ohledně výrobce a typu hodinek by byl?
Jenikec Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 4-6.000 Tissot a Certina to si úplně nemyslím, že bude super výběr. To je tak na Calvin Klein, nebo Japonce
papewaio Odesláno 26. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2015 už jsem si prohlídl vícero hodinek, měním limit na 6-9 tis ) zatím vyhráli, jsou úžasné: http://www.hodinkyalfex.cz/alfex-5664.006/ale bohužel se již neprodávají, neznáte od jiného výrobce něco podobného prosím? Pořád hledám, ale nemohu nic najít. Už mi z toho tiká na majáku.
tmx Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 A co neco ve klasickem stylu? Certina DS Caimano C017.210.11.037.00 apod. Jsem trochu konzerva, ale to se k promoci IMHO hodi vice nez ty Alfexy. Pokud chces neco co vydrzi, kup nadcasovou klasiku.
mlsoun1 Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Co tak klasiku klasik?Mováda.Ve státech i s daní je seženěš v daném cenovém limitu. Já je kupoval zde:http://www.jomashop.com/movado-watch-3600193.html Vlastním model Museum ve větší velikosti,ale dělají i dámské,popř. unisex
Jenikec Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Zajdi se podívat i k Bechyně na Václaváku v Rolexu značky CK, Balmain, Tissot a Certina. Do 9.000 se vejdeš a hodinek je tam na výběr dost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se