electron Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 (upraveno) S otocneho venca mi vypadla kapsula s tritiom Neviete mi poradit servis na Luminox-y,pripadne ,kde sa tato kapsula objednat. Pripadne odkupim rozbite hodinky. vdaka Upraveno 25. července 2007 uživatelem electron
afrikab Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 S otocneho venca mi vypadla kapsula s tritiom Neviete mi poradit servis na Luminox-y,pripadne ,kde sa tato kapsula objednat. Pripadne odkupim rozbite hodinky. vdaka U nás se prodává i Traser, počítám, že to bude stejné. Napsal bych Kubsonovi.
electron Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2007 afrikab vies mi dat nejaky kontakt? dik
Návštěvník RaGe Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 afrikab vies mi dat nejaky kontakt? dik Kontakt na Kubsona najdeš na jeho stránkách www.chronoshop.cz
electron Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2007 nedoslo mi to , , vdaka
electron Odesláno 25. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2007 chlapci DAKUJEM ,je to vybane.Skvely pristup predajcu!!
electron Odesláno 31. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 kedze nemam 50 prispevkov,musim sa o pomoc obratit tu Kupim poskodene Luminoxy 3000,alebo otocny veniec so svietiacou kapsulou chlapci vdaka predajca kapsulu moze doviest len na osobitne povolenie......
afrikab Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 (upraveno) kedze nemam 50 prispevkov,musim sa o pomoc obratit tu Kupim poskodene Luminoxy 3000,alebo otocny veniec so svietiacou kapsulou chlapci vdaka predajca kapsulu moze doviest len na osobitne povolenie...... Ahoj, a co takhle dat inzerat na nejake zahranicni forum? Napis a klidne ti ho tam hodim. Upraveno 31. srpna 2007 uživatelem afrikab
kubson Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 (upraveno) možná jen malá poznámka proč electron znova shání luminoxy - mysleli jsme že objednáme chybějící díl přímo u mb-microtec, ale ukázalo se, že na dovoz těchto součástek obsahujících tritium je potřeba mít zvláštní povolení takže smůla... Upraveno 31. srpna 2007 uživatelem kubson
Návštěvník YPO Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 to je dost zvláštní, když se to prodává i v tomto stavu : http://cgi.ebay.de/NITE-10-YEAR-TRITIUM-GL...1QQcmdZViewItem
kubson Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 to je dost zvláštní, když se to prodává i v tomto stavu : http://cgi.ebay.de/NITE-10-YEAR-TRITIUM-GL...1QQcmdZViewItem na ebay koupíš cokoli ale zvláštní to je, na výrobky jakou jsou hodinky to není třeba, ale na součástky ano, bohužel
Foundryman Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 (upraveno) možná jen malá poznámka proč electron znova shání luminoxy - mysleli jsme že objednáme chybějící díl přímo u mb-microtec, ale ukázalo se, že na dovoz těchto součástek obsahujících tritium je potřeba mít zvláštní povolení takže smůla... I v rámci EU? Ten dotyčnej z Ebay to posílá jen v rámci Evropy - patrně k tomu má důvod. Upraveno 31. srpna 2007 uživatelem Foundryman
kubson Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 I v rámci EU? Ten dotyčnej z Ebay to posílá jen v rámci Evropy - patrně k tomu má důvod. výrobce je za švýcarska, takže pro dovoz do eu asi něco potřebuješ, usa si to hlídá patrně ještě víc, v tom smyslu jsem dokonce musel něco odsouhlasit ohledně vývozu do usa jen na základě nějakých povolení; mě se to ani nechce zjišťovat, protože když už s trasery nastane problém tak je opraví výrobce a nemusím se zabývat dovozem radioaktivního materiálu
electron Odesláno 31. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 afrikab nepoznam ziadne fora ohladom hodiniek... Je to paradox,hodinky kupis,nahradny diel nie...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se