emef Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Máte někdo zkušenosti se servisováním Nomosu tady v ČR?Psal jsem do K&M a taky panu Frýdlovi a nikdo nic.Jde mi hlavně o to, jestli Nomos posílá díly nezávislým hodinářům.Plánuju udělat kompletní servis, přetěsnit na léto a tak a nějak jsem se ještě nerozhodnul, jestli je chci posílat do Glashutte, nebo to vyřešit tady doma.Nebo byste mi spíš poradili spojit to s výletem a udělat si prohlídku?
gougy Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Pošli jim to a na vyzvednutí naplánuj výlet - kdy jindy?
filo-boxer Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81506-servis-nomos-glash%C3%BCtte/
emef Odesláno 24. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Jako všechno svědčí pro Glashutte, ale jsem spíš zvědavej, jestli to tady vůbec někdo dělá. Nebo dělal. Nebo tak.
Micey Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Vem je do Altra, s Alpinistama si poradili, s nějakym Nomosem určitě taky..
feltharg Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 co vim jako nejaktualnejsi info, tak oficialne to v cr nikdo nedela - u Dusaka, coz je oficialni zastupce znacky, PRY na pristi rok PLANUJI poslat sve hodinare na skoleni a pak by zakladni servis meli zvladat v cr. ale kdo vi...jinak ten servis maji oceneny na strankach, staci se mrknout na kalibr. jinak neoficialni info je, ze kdyz nejaky dily potrebujes, tak ti je snad i poslou.ale jak tu uz padlo - nejsou to nijak vyjimecne hodinky, sikovny hodinar si se zakladnim servisem urcite poradi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se