WatchFan1 Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 (upraveno) Pred dvoma dnami som mal moznost obedovat s dvoma kamaratmi ktory su tiez zberatelia, tak som urobil par obrazkov. Tie Audemars Piguet Team Allinghu Forged Carbon Royal Oak Offshore su podla mna otrasne a pripominaju mi lacne CASIO alebo G-SHOCK. Napriek tomu su beznadejne vypredane (1300 ks. limitovana seria) a predavaju sa na volnom trhu uz za dvonasobnu cenu !! Nechapem !! Roger Dubuis Flying Tourbillon je drahsi ako vela domov, ale moc sa mi nepaci. Prilis "over the top"...mozno pre niekoho z Hollywoodu ...ha,ha ;-) Moj AP RO 15300 vypadal uplne zakopany medzi tymito obrami ;-) Mne sa najviac ale pacili Ullyse Nardin Perpetual Calendar (limitovana seria 500). Uzasna komplikacia (ukazuju aj rok !), veborny strojcek a vypadaju aj 'dressy' aj 'sportovo'. Upraveno 25. července 2007 uživatelem WatchFan1
huncut Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Ty Ullyse Nardin jsou fakt nadherny.
gas Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 tak u mě vede UN ! krásné, jednoduché a funkční, ty bych mohl ty Audemars Piguet možná někoho osloví, ale já je raději nehodnotím, nechci být neomalený
B.F.G. Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 (upraveno) Jak se tak koukám, tak mám asi rád spíš levnější hodinky. Z tohohle tria bych nekoupil/nenosil ani jedny. No každý máme jiný vkus. Snow předvádí hezčí kousky Upraveno 25. července 2007 uživatelem B.F.G.
Onisan Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Já bych si nedal na ruku ani jedny ani kdybych je dostal zadarmo... fakt... Je ůžasné, jak jsme různí ve svých potřebách, toužení a přáních
Lovap Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Ja by som okrem Roger Dubuis bral všetky . Tie AP alinghy team sú celé (puzdro) z uhlíkového kompozitu! Paráda! No a to nehovorím o UN - tak nádhernú modrú som nevidel.
Jumbo Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Bez ohledu na to, které bych nosil nebo nenosil, děkuji za každý reálný obrázek zajímavých hodinek. Je to něco úplně jiného, než fotky na oficiálních firemních stránkách.
farářskej Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Nojo, RO 15300... to je klasika, panečku :-) Karbonový Alinghi jsou zajímavý technologicky, jinak jsou to tuctový a ošklivý Offshory.
WatchFan1 Odesláno 26. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2007 (upraveno) B.F.G. napsal: Snow předvádí hezčí kousky OK, co to ma spolocne s cenou masla a mojim vlaknom ?? Neuvedomil som si ze je tu sutaz "Kdo předvádí hezčí kousky". Mal som obed s kamaratmi. Boli tam zaujimave hodinky. Urobil som fotky. Uploadoval na moj server. Delim sa tu o zazitok. Niekomu sa pacia - niekomu nie. Fajka zhasla ;-) Upraveno 26. července 2007 uživatelem WatchFan1
noname Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Ty tvoje AP RO budou asi moje druhé hodinky po Rolex Explorer I. Jen nevím, jestli s bílým nebo černým ciferníkem.
steel Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 watch fan : tvoje AP jsou z predstavenych hodinek opravdu nejhezci (i kdyz nejhezci z tvojich hodinek jsou ty vintage /tedy podle fotek predpokladam, ze je to vintage/ gmt od rolexu :-); jinak samozrejme nelze porovnavat foto, ktere sem davas - tzn. fotky opravdovych hodinek s hodinkami od snow (ktere jsou taky pekne, ale jsou to vetsinou foto vyrobce, nebo sem tam dobra prace ve fotoshopu). diky
PD Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Fotky jsou super, naopak je fajn, že díky Watchfanovi můžeme vidět hodinky z úplně jiného pohledu než je obvyklé. A je fakt, že podobné kousky bychom jinak mohli vidět jen snad prostřednictvím webu výrobce a někdy ani to ne. Srovnávat s něčím je snad není třeba. Snowovi příspěvky jsou taky bezva - vždycky objevím další značku, kterou neznám. Ty UN jsou krásné, ale AP RO mne fascinují svým čistým jednoduchým designem a zároveň štvou svou cenou. Kdesi jsem četl, že to prý je "nejdražší kus oceli na světě".
old black Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 WatchFan1 napsal: ... Mne sa najviac ale pacili Ullyse Nardin Perpetual Calendar (limitovana seria 500). Uzasna komplikacia (ukazuju aj rok !), veborny strojcek a vypadaju aj 'dressy' aj 'sportovo'. Ten rok se 1.1. fakt posune?
uns Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 WatchFan1 napsal: OK, co to ma spolocne s cenou masla a mojim vlaknom ?? Neuvedomil som si ze je tu sutaz "Kdo předvádí hezčí kousky". Mal som obed s kamaratmi. Boli tam zaujimave hodinky. Urobil som fotky. Uploadoval na moj server. Delim sa tu o zazitok. Niekomu sa pacia - niekomu nie. Fajka zhasla ;-) úplný súhlas... neviem, aký význam mala tá trápna poznámka od B.F.G. čo sa týka hodiniek, moja obľúbená značka je UN, takže jasná voľba, ale v tej modrej sa mi až tak nepáčia
Onisan Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 WatchFan1 napsal: OK, co to ma spolocne s cenou masla a mojim vlaknom ?? Mal som obed s kamaratmi. Boli tam zaujimave hodinky. Urobil som fotky. Uploadoval na moj server. Delim sa tu o zazitok. Niekomu sa pacia - niekomu nie. Fajka zhasla ;-) le určitě! Je super, že si sem tyhle fotky dal. V mém případě to byla právě jen taková filosofická úvaha o tom, že je fascinující, že co je pro jednoho snem pro druhého nemusí znamenat vůbec nic... je to prostě úžasné Já třeba miluju design B- Uhren a vím, že existují lidé kterým se nelíbí...
ramon Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Zajímavé hodinky, díky za fotky, nejvíc se mi líbí ale ty tvoje AP RO, klasika, jednoduchost, univerzální použití, paráda. To ostatní je jen na příležitostné použití a sběratelské kusy, tvoje na normální nošení
B.F.G. Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 uns napsal: úplný súhlas... neviem, aký význam mala tá trápna poznámka od B.F.G. čo sa týka hodiniek, moja obľúbená značka je UN, takže jasná voľba, ale v tej modrej sa mi až tak nepáčia Nechápu co vás tak naprdlo? Jasně, Snow sem dává fotky z katalogu, potažmo webu. Nemluvil jsem o kvalitě. Chtěl jsem tím říct,že se mi líbí úplně jiný styl. Nechtěl bych, aby si tvoji kamarádi museli brát na oběd hodinky podle mého gusta . Zkrátka každému se líbí něco jiného. Je lepší vidět reálnou fotku, nebo hodinky přímo na ruce, s tím plně souhlasím.
grga_pitic Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 (upraveno) Hodinky urcite zajimave, ale tentokrate ne uplne muj styl - i kdyz jinak je UN jedna z mych nejoblibenejsich znacek. Pochopitelne krome stribrnych AP od Watchman1 - ty se mi libi jako jako blazen Holt klasika Upraveno 26. července 2007 uživatelem grga_pitic
WatchFan1 Odesláno 27. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2007 B.F.G. napsal: Zkrátka každému se líbí něco jiného. Je lepší vidět reálnou fotku, nebo hodinky přímo na ruce, s tím plně souhlasím. v poriadku - 100% suhlas ;-)
acmik Odesláno 27. července 2007 Nahlásit Odesláno 27. července 2007 ty UN se mi fakt libi na to, ze jsem stylove nic podobnyho na ruce jeste nemel... parada
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se