JanNovakJan Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Ano, asi jako auto musí jezdit pořád, takže ho mám permanentně nastartované, kdybych náhodou potřeboval jet
LooK Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Ty 2 týdny byl samozřejmě příklad, nejčastěji jsou to víkendy na chatě. Od pátku večer do pondělí do rána jsou na winderu... Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem LooK
Harwey Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Nastavenie windera ako uz bolo spomenute skor http://www.orbita.com/database-search/?search=tag+heuer V smere hodinovych ruciciek, 800 otacok Predpokladam, ze chyba bude v tom natahovaci.
Lamiczka Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Ještě by bylo fajn vědět, jak rychle se hodinky zastaví - jakej datum a čas na nich zůstane, ale z výše popsaného to opravdu vypadá spíš na winder...
JanNovakJan Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Já třeba vypínám počítač pokaždé, když ho 5 minut nepotřebuju, občane.To já taky, zavřu víko u notebooku
LooK Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 (upraveno) Tak mám tu zajímavé info. Každopádně díky všem za předchozí rady. Poslal jsem hodinky na reklamaci k Hanákovi, poté mně za pár dnů zavolali že jim nic není, že je dali na winder a fungují dobře, že si je mám vyzvednout.Přijel jsem si pro ně a na místě mně řekli že je nemají pro mě ještě nachystané (bylo mně to divný, když jim nic nebylo tak proč je chystat). Řekl jsem, že mně volali ať se pro ně stavím, že klidně počkám, ale nepojedu pro ně podruhé.... Tak jsem čekal cca 15 min a donesli mně je. Když jsem si zkusil to rychlé otočení rukou tak se opět samonátah rozběhl jako po první opravě (píšu pocitově zvuk který jsem slyšel). A teď to nejlepší. Donesl jsem je domů a zkusil je dát na svůj winder (který měl být špatný, když jim to fungovalo bez problémů a mně doma ne) a světe div se. Hodinky byly 14 dnů v kuse na mém winderu (z důvodu mého testovaní) a jsou stále plně natažené.Závěr:Hodinky mně u Hanáka opravili, ale aby nemuseli psát druhou reklamaci se stejným problémem (můj názor). tak raději napsali že jim nic nebylo (ještě pár měsíců jsou v 2 leté záruce). Můj laický názor mně říká, že než aby do Švýcarska hlásili stejný problém a špatně provedenou první záruční opravu, tak raději napsali při druhé opravě že jim nic není a potichu je podruhé opravili (snad již dobře).Každopádně nyní jedou v pořádku, rezerva jak má být. Nelíbí se mně to chování ale bohužel s tím nic neudělám. V Rakousku žádný ofic. servis není co jsem se díval (raději bych je příště vezl do Vídně), nejbližší je až v Německu (Pforzheim 715km z Brna). Upraveno 17. září 2017 uživatelem LooK
M3maniac Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 No nechtěli abys je eventuelně po třetí stejné závadě mohl vrátit... nic jim není, počkejte nejsou nachystané.... Lež jako věž....
Lookyn Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Zdravím Jsem moc rád, že jsem narazil na tohle vlákno a můžu přidat svou zkušenost s firmou Hanák. Bohužel negativní...Pár týdnů zpátky jsem dával svoje hodinky Tag Heuer na servis. Bydlím v Praze a firma JK (Jitka Kudláčková) zajišťuje servis právě u Hanáka v Brně.Donesl jsem hodinky, paní v prodejně JK se ptala, co s nimi chci a během toho je v rukavičkách a s lupou na oku zkoumala.Několikrát se zmínila o tom, že i přes stáří cca 7 let mají super vzhled, naprosto čisté sklo a na pouzdru a tahu jen pár vlásečnic Sepsala požadavek na servis, hodinky si převzala a já si domů odnesl papír.O pár týdnů později jsem si hodinky vyzvedl, zaplatil peníze za servis a kochal se tou parádou (jedná se o model Grand Carrera, takže je čím se kochat).Jaké však bylo mé zděšení, když jsem je (bohužel až doma) detailně prohlížel a objevil jsem na jednom článku na tahu poměrně výrazný "dvojškrábanec", to si neumíte představit O to hůř, že na tahu se střídají leštěné a broušené články a tento "podpis" je samozřejmě na leštěném článku...Netvrdím na 100%, že si tento šrám přivezly z Brna od Hanáka, ale vzhledem k tomu, že při odevzdání je přímo přede mnou paní v prodejně JK dávala do transportní krabičky a přede mnou je z této vypolstrované krabičky zase vyndávala, tak ani tuto prodejnu ani poštu nepodezřívám a za mě je jasno...Vím, že byla z mé strany obrovská blbost si hodinky pečlivě neprohlédnout při převzetí, ale tak nějak tuším, že když se teď kamkoli s tímto problémem obrátím, tak mi bude sděleno, že jsem si měl stěžovat při přebírání Tak zhruba tolik k mé zkušenosti... za mě to bylo určitě naposledy, co jsem nějaké své hodinky dával k Hanákovi, a to ať už zprostředkovaně a nebo přímo
LovecK Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Nevis kde se to stalo a jak, ale ver mi jednu vec, kdyby ti to udelali u Hanaka a hodinar si toho vsimnul, tak ti to prelesti, a to tak, ze si nevsimnes ze tam neco udelal...
Lookyn Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Ok, kazdeho nazor, ale videl jsem krabicku ve ktere cestovaly, takze poskozeni pri preprave podle me nepripada v uvahu.A z meho pohledu nemeli u JK zadny duvod hodinky vybalovat (natoz aby je nekdo treba zvedave prohlizel a upadly mu), takze za me uz hodinky k Hanakovi ne-e a kamkoli jinam osobne dovezt, osobne prebirat a poradne pritom koukat a prohlizet...
Ketiv Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 (upraveno) Obecně si dovolím krom dobrého koukání a procházení PO opravě, doporučit hodinky důkladně vyfotit PŘED opravou/odevzdání. Jedna věc je, že po převzetí zjistíš, že je něco dle tvého subjektivního pohledu jinak (škrábanec, ťukanec, whatever), ale pokud nemáš jasný důkaz (fotka), že tam předtím nic nebylo, nemáš jak prokázat způsobilou škodu. A je (bohužel) na tom, od škodu tvrdí, aby ji rovněž prokázal. (pak je to pouze tvrzení proti tvrzení). Minimálně ty fotky působí i psychologicky, tzn. když se nedejbože něco takového stane a ty vytáhneš fotku, ze které je zjevně, že šrám přibyl po odevzdání hodinek, můžou vzít chybu na sebe a napravit, co podělali. Neberu, když servis přizná svou chybu...to je samozřejmě jiná. Upraveno 1. září 2018 uživatelem Ketiv
Luigi321 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Házet to na Hanáka, když jsi hodinky dával na servis někomu úplně jinému, mi přijde trochu mimo ... Proč nenapíšeš, že máš špatnou zkušenost s firmou JK? Dával jsi to tam a ona za to ručí od A do Z. Jestli to poslala k Hanákovi nebo do Vídně je úplně jedno, zodpovídá za to ona ...
Lookyn Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Hodinky aktuálně nemám při sobě, ale můžu nafotit zítra nebo v pondělí...S těmi fotkami je to určitě řešení, ale nikdy by mě nenapadlo, že se něco takového stane, takže mě ani nenapadlo se takto jistit, odteď už budu...Znovu zopakuji, že jsem byl u toho, když byly hodinky ukládány do transportní krabičky a stejně tak jsem byl u jejich vybalení.Navíc teď už stejně bohužel nic nevyřeším, jen jsem si na příště ujasnil, kam hodinky dávat/nedávat, na co si dát pozor a čím se případně pojistit
Ketiv Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Odesláno 2. září 2018 Fotky by musely být přílohou předávacího protokolu, aby jejich platnost stvrdily obě strany. Jinak je to fotka proti tvrzení. I když bude v pozadí fotky paní Hanáková? )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se