rur Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Aby to ztrácení bylo komplet přidávám moje nositelné prim sportII. Jedná se o skládačku asi tento model ani nexistoval. Dle mého názoru, ale nejhezcí prim sportII Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Qvido Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Takže dnes se zadařilo, celkem 3 sporty z toho jedny co jsem v životě neviděl, jsou v super stavu viz. foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 jujda quido - to je dobrej úlovek, gratulace !
jacob Odesláno 27. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Taky gratuluji, je to dost zajímavé. Ale Ancre jako vývozní artikl moc neřeším, ale ten ciferník je opravdu zajímavý.
NIGHTinGALE Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 (upraveno) Aby to ztrácení bylo komplet přidávám moje nositelné prim sportII. Jedná se o skládačku asi tento model ani nexistoval. Dle mého názoru, ale nejhezcí prim sportII Nemyslím, že by to byla skládačka. Také je mám. Ta oranžová je krásně ostrá. Ale souhlasím, že to jsou asi nejhezčí Sporty II. A sluším jim nerez. V matném nerezu vyniknou více Teda, Quido, paráda. Ty indexy jsou sice obludné, ale lodička (surf) je krásná. A kdyby ty indexy byly modré, aby byla jako na vodě, tak by to byla teprve luxusní úchylnost Upraveno 27. září 2007 uživatelem NIGHTinGALE
jacob Odesláno 27. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Aby to ztrácení bylo komplet přidávám moje nositelné prim sportII. Jedná se o skládačku asi tento model ani nexistoval. Dle mého názoru, ale nejhezcí prim sportII Já myslím že černý ciferník s oranžovými indexi mám také. Je to zde i vyfocené úplně na začátku vlákna, jak jsem psal jaké ty tipy mám. Jesli je to jina barva tak to se omlouvám, ale z těch fotek to moc nepoznám.
rur Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Já myslím že černý ciferník s oranžovými indexi mám také. Je to zde i vyfocené úplně na začátku vlákna, jak jsem psal jaké ty tipy mám. Jesli je to jina barva tak to se omlouvám, ale z těch fotek to moc nepoznám. Kdepak jiná vteřinovka a mezi lunetou a ciferníkem je bílá stupnice.
jacob Odesláno 27. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Nad tou vteřinovkou jsem přemýšlel a máš pravdu. A ten bílý proužek je takový kousek papírů (vnitřní luneta) a správně by tam měl být jako to mám já :-)
lykarian Odesláno 30. září 2007 Nahlásit Odesláno 30. září 2007 moc hezké, sbírečka jedna báseň, gratuluji.
mischa Odesláno 6. října 2007 Nahlásit Odesláno 6. října 2007 Mám dotaz, Pouzdro na Sporty 2 je většinou lesklý chrom, jen ty s červeným ciferníkem jsou nelesklý, trochu profrézovaný. Máte ještě jiný origo model s tímto pouzdrem? A obráceně, na fotce na začátku vlákna jsou ty červený v lesklém chromu, já je ale v tom lesku ještě nikdy neviděl, je to origo, nebo poskládaný? Má v tom někdo jasno?
Qvido Odesláno 6. října 2007 Nahlásit Odesláno 6. října 2007 Tak dnešek se opět povedl, jedny I.Sporty v celkem solidním stavu a jedny... no budu rád za každou radu co to vlastně je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Qvido Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 POMOOOC !!!! Nechci kvuli tomu zakládat nové vlákno tak tedy prosím o radu tady: Netuší někdo co to vlastně je ? Je to skládačka? Nemůže se jednat o nějakej " mezytyp" mezi sport 1 a 2 ? Stroj tam je cal.68,3 . Díky za vaše postřehy.
mischa Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Qvido, ahoj, já jsem jednou viděl pravděpodobně stejné pouzdro, ale číselník a ručky byly ze Sport 2. Nekoupil jsem je, protože jsem je považoval za jasnou skládačku. Ale teď si umím klidně představit,, že to je pár kousků jako mezityp. Bohužel, je to už tak 10 let a navíc jsem je nekoupil, tak se to jako reálie použít nedá. Ale- kolik je Sportů, které jsou v jiném pouzdře? A na kolik jiných pouzder se dá nacpat luneta ze Sportů? Já jsem ještě jiné takové pouzdro neviděl. Kdyby tu tak byli lidi, co tam tehdy dělali, třeba by si vzpomněli. Vzhledem k tomu, že by se při objasnění mohla databáze rozrůst o další zajímavost, bych nové vlákno založil.
jacob Odesláno 9. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2007 (upraveno) 2Qvido: to dýnko jsem měl na jedněch rádoby vojenských hodinkách.... O té značce jsem našel, že je používaly speciální vojenské jednotky na Korsice.... akorát, že hodinky nebyly pravé :-( edit.: nemyslím si tedy, že by hodinky byly vyrobeny u nás... Upraveno 9. října 2007 uživatelem jacob
vlasta66 Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Qvido: Dýnka s tímhle obrázkem potápěče mají francouzské hodinky MORTIMA. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Stejné dýnko už jsem měl na Ruhlách i Sicurách.
lykarian Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Qvido: Dýnka s tímhle obrázkem potápěče mají francouzské hodinky MORTIMA. Třeba tam pasovalo tohle dýnko, tak ho tam někdo našrouboval a bylo. Z mé strany čirá teorie
gutav.lolo Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 PARDON TO NADEMNOU JE JEN SKOUSKA.JSEM POCITACOVY ANALFABETICKY TOTAL.MAM SPORTY II.JSOU JETY /NOŠENY/ ALE JDOU PŘESNE.CHCI JE PRODAT.CERNY CIFERNIK FOSFOROVE INDEXY A NAKONCI SEKUNDOVKY JE TAKY FOSFOROVY CVERECEK.BOHUZEL JSEM FOTO DAT NEUMIM ALE UMIM TO POSLAT NA MAIL.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se